Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Sabizo, já te´d vyplivnul vodu ze šťávou, když jsem uviděl Tvou spotřebu v podpisu. Tříválec a žere mu to jako šestiválec. :-) 

Vloženo

To víš, postarší auto, tří válec, věčně plné flašek od Primusa nebo Braníka (záleží co je za akci). Taky to může být tím, že jezdím jako prase, jezdím po Praze, takže se spíše sunu v zácpách a řadím na červených číslech. :wub:

Vloženo

Má o dvacet korun na sto kilometrů nižší spotřebu a machruje jak nějaký pán, že jo @Petrrr? Což o to, že ušetří dvacet korun na 100 kilometrech... mě alespoň auto nevrže a nemusím řešit sekající se zadní stěrač. :kol-130:

Vloženo

Zadní stěrač už taky nemusím řešit ;). Stringo, spotřebu mám v podpisu zmonitorovanou v rámci spritmonitor a 6,2 a nebo 6,74 je rozdíl. Auto mě už taky nevrže, silikonová vazelína od Pan Oilu funguje super.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jo, je to rozdíl dvaceti korun. Ale chápu, je to jeden krabičák z Chille. :D:D

Mimochodem, po dnešním tankování je to pouze a jen 6.72l/100km!

Editováno: , autor: Sabiza
  • Pozitivní 1
Vloženo
před 15 hodinami, Clint napsal:

Zajímavý, že nedělají kindera RS, přitom Fábku jo. Prostě tady to ukazuje, že se s Kinderem dál už nepočítá emoji1.png

Oni nedělají ani Fábiu RS.......

• Pozitivní 1
Vloženo

Se to snaží rozbít, aby to mělo nižší prodejní cenu, rychle to prodal a měl na námořnickou uniformu a dva lahváče.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Tak on byl Petr i v Paříži, když auto představovali. Čas od času se prej maskuje za „Zbiňka“, což je maskot mýho oddělení v práci.

SKODA_RAPID_Paris_VW_Group_Night_002.jpg

Haha, když mluvíme o kindercar, tak tady je jedna archivační se Zbiňkem.

straznik.jpg

Editováno: , autor: Sabiza
  • Pozitivní 1
Vloženo
před 52 minutami, motosman napsal:

Jde to se všema z kopce. Dnes jsem prolít Vltavu a kapitán nikde. Jenom ti experti s kinderkárkou.

Kdepak Vltavu mám z ruky. Dneska děti prošly kontrolou a jsou ok takže večer píchnu prst do mapy a středa odjezd směr jich za sluncem když se  tu u nás má počasí pokazit.  Motosi pošli mi do sz nějakéj odkaz jak si byl loni dík. 

Vloženo (editace)
16 hours ago, stanmar said:

Včera jsem zas po dlouhé době pocukával na chorvatsko - slovinských hranicích - skoro 2 hodiny. Kuwa takovejch divnej evropanů - hlavně z D a z NL tam bylo a kvůli takovýmu ksindlu kontrolují nám všem pasy. Mi je pí.u platný že naše země patří do schengenu...

Hlavně že sem do Evropy mezitím lezou další bez dokladů - teď hlavně přes Itálii.

Jinak cesta z dovči docela dobrá až na fičák v Chorvatsku na dálnici u tunelu Sv. Rok, naštěstí to neuzavřeli před tím tunelem, jen tam byla povolená max 40 km/h rychlost. To tam ovšem nikdo nedodržoval - a to já jel okolo 50 - 55 km/ h a stejně všichni mě předjížděli. Samí piráti ( teda v tom větru spíš hovada !! )

To je fakt divnej svět. Asi budu muset zajet do Globusu, nebo kam to ten prďola z KV furt jezdí za tím normálem.

dodavatel přijel před 14 dny a čekali 9 hodin u tunelu. zlatý letadlo, říkal naposledy autem na dovolenou, ani se mu nedivím. protože stejně kolik člověk promrdá času na cestě, poplatky, benzín, opotřebení pekáče......

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo
před 3 hodinami, kokta7 napsal:

dodavatel přijel před 14 dny a čekali 9 hodin u tunelu. zlatý letadlo, říkal naposledy autem na dovolenou, ani se mu nedivím. protože stejně kolik člověk promrdá času na cestě, poplatky, benzín, opotřebení pekáče......

Mám rád tyhle báchorky to čekal než ten tunel dovrtaj ne:D a zlatý letadlo leda s padákem a vlastním lokatorem :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...