Radius Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 tak ho ozi schovej do auta nebo se mam stavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Když ho schová do auta, hvízdnou mu auto i s deklem. Jste neslyšeli nikdy jak se kradou Škodovky a Octy obzvlášť. To je vlastně ten důvod proč jsem pořídil Rapida, tam nepotřebuji dálk centrál (i když ho teda mám) páč ho ani nemusím zamykat. To nikdo nechce i když dám dvoutisícovku do kufru jako bonus. Editováno: 14. Únor 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 no kdyby si jezdil kolem, tak se klidne stav, aspon to zmizi z garaze a jeste ti rovnou dam ten BT modul kdyby ne tak neni problem to nechat v garazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 To Kokta hodně riskuje, zdá se, že se ještě neponaučil. To se budeme se Stanmarem chechtat, až se mu to vysype :D A až to bude reklamovat, to se budeme chechtat podruhé :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Je vidět klinte ze si klasicky cech do všude byl a vše zná, Za rok prý doletis na mars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 A čím se nepoucil, tomu nerozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 A že se k tomu čipu moc nehlásíš, co Kokto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Ja sem s tím spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak zajima tohle akorát arla a oziho proč sem psát takovyhle věci Klint a stanmar pak hned vse ví nejlépe a jsou z oboru, tak sem to číst nepotřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Já jen, že jinak komentuješ kde co, ale docela zásadní úpravu motoru jsi nějak vynechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 A ty ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Co já? Já nečipuju, tak se nemá čím chlubit. A komentovat musím - už jen z pozice moderátora. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Ja taky necipuji, ale stanmar s Klimtem maji dost zkušenosti To musíš komentovat a bohuzel jako jediný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Komentovat mají zde právo všichni, od toho slovo komentář, ale provádět korekci může jen Pawouk a další admini No k tomu čipování, mám už hodně známých od škodovky, co mi radili, abych se tomu právě u 1,8 obloukem vyhnul....Nemám důvod jim nevěřit. Editováno: 14. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Myslis ty lidi ze servisu co ti neopravili auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Dobře ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Vidím to na dlaší fight, tentokrát kokta vs Clint. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Až bude něco porouchanýho, tak to opraví. Zatím se to nijak neprojevuje, až začne a něco se prokáže závadného, budu to řešit. On Kokta nesnese, když si z něj někdo dělá srandu, neunese to, že si koupil poruchovej pekáč. A už vůbec nesnese kritiku něčeho, za co vypálil prachy a zvyšuje riziko přeskočení řetězu, čehož on se panicky bojí a v noci kvůli tomu ani nespí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Já se na ten cajzlovský sraz snad přijedu taky podívat,to bude zajímavá akce,jak to tady tak čtu;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Jen přijeď, budeš vítán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Si piš, jsme jedna luxusní parta, vlastně na tom srazu nic neděláme, než si haníme auta, pereme se, hádáme, házíme po sobě šlehačkové dorty a pořádáme na závěr demoliční derby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Sanek: Tak tě mám zapsat do seznamu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Si piš, jsme jedna luxusní parta, vlastně na tom srazu nic neděláme, než si haníme auta, pereme se, hádáme, házíme po sobě šlehačkové dorty a pořádáme na závěr demoliční derby jj, to už je vlastně takový folklor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 No a když to všechno zničíme, zdemolujeme, když počmáráme stěny restaurace škodováckejma značkama, tak utečeme bez placení a venku si podáme ruku a kolektivně se usmíříme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky