Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak ho ozi schovej do auta ;) nebo se mam stavit?

Když ho schová do auta, hvízdnou mu auto i s deklem.  :kol-28: Jste neslyšeli nikdy jak se kradou Škodovky a Octy obzvlášť. To je vlastně ten důvod proč jsem pořídil Rapida, tam nepotřebuji dálk centrál (i když ho teda mám) páč ho ani nemusím zamykat. To nikdo nechce i když dám dvoutisícovku do kufru jako bonus.  :D  :D  :D

Upraveno od Petrrr

no kdyby si jezdil kolem, tak se klidne stav, aspon to zmizi z garaze a jeste ti rovnou dam ten BT modul ;)

kdyby ne tak neni problem to nechat v garazi

• Autor

To Kokta hodně riskuje, zdá se, že se ještě neponaučil. To se budeme se Stanmarem chechtat, až se mu to vysype :D :D  A až to bude reklamovat, to se budeme chechtat podruhé :D :D

Je vidět klinte ze si klasicky cech do všude byl a vše zná, Za rok prý doletis na mars

A čím se nepoucil, tomu nerozumim.

Ja sem s tím spokojenej :)

Tak zajima tohle akorát arla a oziho :) proč sem psát takovyhle věci

Klint a stanmar pak hned vse ví nejlépe a jsou z oboru, tak sem to číst nepotřeboval :)

Já jen, že jinak komentuješ kde co, ale docela zásadní úpravu motoru jsi nějak vynechal. :kol-28:

A ty ne :o

Co já? Já nečipuju, tak se nemá čím chlubit.  :kol-28:  A komentovat musím - už jen z pozice moderátora. :kol-46:

Ja taky necipuji, ale stanmar s Klimtem maji dost zkušenosti

To musíš komentovat a bohuzel jako jediný

• Autor

Komentovat mají zde právo všichni, od toho slovo komentář, ale provádět korekci může jen Pawouk a další admini ;)  

No k tomu čipování, mám už hodně známých od škodovky, co mi radili, abych se tomu právě u 1,8 obloukem vyhnul....Nemám důvod jim nevěřit.

Upraveno od Clint

Myslis ty lidi ze servisu co ti neopravili auto :)

Vidím to na dlaší fight, tentokrát kokta vs Clint.  :kol-48:

• Autor

Až bude něco porouchanýho, tak to opraví. Zatím se to nijak neprojevuje, až začne a něco se prokáže závadného, budu to řešit. On Kokta nesnese, když si z něj někdo dělá srandu, neunese to, že si koupil poruchovej pekáč. A už vůbec nesnese kritiku něčeho, za co vypálil prachy a zvyšuje riziko přeskočení řetězu, čehož on se panicky bojí a v noci kvůli tomu ani nespí :D

Já se na ten cajzlovský sraz snad přijedu taky podívat,to bude zajímavá akce,jak to tady tak čtu;-)

• Autor

Si piš, jsme jedna luxusní parta, vlastně na tom srazu nic neděláme, než si haníme auta, pereme se, hádáme, házíme po sobě šlehačkové dorty a pořádáme na závěr demoliční derby :D

• Autor

Sanek:  Tak tě mám zapsat do seznamu? ;)

Si piš, jsme jedna luxusní parta, vlastně na tom srazu nic neděláme, než si haníme auta, pereme se, hádáme, házíme po sobě šlehačkové dorty a pořádáme na závěr demoliční derby :D

jj, to už je vlastně takový folklor. :kol-28:

• Autor

No a když to všechno zničíme, zdemolujeme, když počmáráme stěny restaurace škodováckejma značkama, tak utečeme bez placení a venku si podáme ruku a kolektivně se usmíříme ;)

:D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.