Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Když ho schová do auta, hvízdnou mu auto i s deklem.  :kol-28: Jste neslyšeli nikdy jak se kradou Škodovky a Octy obzvlášť. To je vlastně ten důvod proč jsem pořídil Rapida, tam nepotřebuji dálk centrál (i když ho teda mám) páč ho ani nemusím zamykat. To nikdo nechce i když dám dvoutisícovku do kufru jako bonus.  :D  :D  :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

To Kokta hodně riskuje, zdá se, že se ještě neponaučil. To se budeme se Stanmarem chechtat, až se mu to vysype :D :D  A až to bude reklamovat, to se budeme chechtat podruhé :D :D

Vloženo

Tak zajima tohle akorát arla a oziho :) proč sem psát takovyhle věci

Klint a stanmar pak hned vse ví nejlépe a jsou z oboru, tak sem to číst nepotřeboval :)

Vloženo (editace)

Komentovat mají zde právo všichni, od toho slovo komentář, ale provádět korekci může jen Pawouk a další admini ;)  

No k tomu čipování, mám už hodně známých od škodovky, co mi radili, abych se tomu právě u 1,8 obloukem vyhnul....Nemám důvod jim nevěřit.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Až bude něco porouchanýho, tak to opraví. Zatím se to nijak neprojevuje, až začne a něco se prokáže závadného, budu to řešit. On Kokta nesnese, když si z něj někdo dělá srandu, neunese to, že si koupil poruchovej pekáč. A už vůbec nesnese kritiku něčeho, za co vypálil prachy a zvyšuje riziko přeskočení řetězu, čehož on se panicky bojí a v noci kvůli tomu ani nespí :D

Vloženo

Si piš, jsme jedna luxusní parta, vlastně na tom srazu nic neděláme, než si haníme auta, pereme se, hádáme, házíme po sobě šlehačkové dorty a pořádáme na závěr demoliční derby :D

• Pozitivní 1
Vloženo

Si piš, jsme jedna luxusní parta, vlastně na tom srazu nic neděláme, než si haníme auta, pereme se, hádáme, házíme po sobě šlehačkové dorty a pořádáme na závěr demoliční derby :D

jj, to už je vlastně takový folklor. :kol-28:

Vloženo

No a když to všechno zničíme, zdemolujeme, když počmáráme stěny restaurace škodováckejma značkama, tak utečeme bez placení a venku si podáme ruku a kolektivně se usmíříme ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...