Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Určitě mně nepiš,já budu,kdyžtak jen špízovat z povzdálí,nerad bych dostal dortem do ksichtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tady se někdo bojí o svůj ciferník. A to ještě nevíš, co ti provedem s autem. Napřed se na to vrhne kokta s noťasem a pak vypustíme Radiuse - a to by nebylo, aby nenašel alespoň deset závad. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) clinte zatím to jede a vše ostatní funguje, když se motor ohřeje po delší trase, tak to zní krásně jako šicí stroj ale po vyměně olejů je to už dle mého v normě, když jsem porovnával 2.0 TFSI a 1.8 TFSI. hold nějaký kabel umřel k motoru, ložisko, potahy a teď tenhle lak na nárazníku no jestli s opravou lakování budou dělat problémy, tak už fakt nevím. Záruka 2 roky na věcné a právní vady Záruka 3 roky na vady laku (mám 4 letou záruku tak 4 roky na lak) Záruka 12 let na neprorezivění karoserie Editováno: 14. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 kokto neboj se vlka nic, me treba to zase zajima, ale me si napsal tak ze ja ti odpoustim ze si to nepisnul sem. Jinak s Clintem bych na srazu moc nediskutoval obzvlaste pokud ma opacny nazor. Ujedou mu nervy a cednik je pak oproti tvemu telu malo deravej :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Pawouku: Sem se zase tak dlouho nezasmal. Kokto: s tou zarukou na lak bych si troufl nesouhlasit. zaruka na vady laku 3 roky. to ano ale nikde se co vim nepise ze prodlouzenou zarukou se ti i prodluzuje zaruka na lak. ta bude porad 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 To už mám vyzkoušené, jen takové obyčejné .357 Magnum oproti devítce Luger spolehlivě projde autem dovnitř, přes oboje sedačky a ven Vyzkoušeno na BMW osobně, taky k čemu jinému je takové auto dobrý žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Sanek81 hlavne bude spizlovat az nikdo nebude na parkovisti jak pomuze nekterym Octam od zbytecnych veci jako anteny znaky kola a xeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Na takové si pořídíme toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Petrrr:volant,rádio,spoiler:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak to je divne Clinte kdyz v Tv ve filmech si staci schovat za otevrene dvere. Asi maji v americe kvalitnejsi plechy ci co. :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Pawouk:pěkný.To je airsoft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 dobra pawouku vem to sebou. beru si prvni straz. trofej v podobe Sankovo hlavy na stenu v Krusarne bude moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Pawouk:pěkný.To je airsoft? Jo, taková vzduchovka ráže .50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Petrrr: Asi jsi viděl Slavnosti sněženek,že? Se vsadím,že by ses vyvrátil jak ten myslivec, co sundal toho kance:-D "Už ho nesou" :-))) Navíc prej netrefíš ani vrata od stodoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Sanek jeste chudak nevi ze mi na plastovy kulicky nejedem, ale nechte ho pri tom. Ta trofej bude ma. Ze zbytku si muze kokta vypreparovat kuzi na opravu sedacek :-) . Oci si beru jako ozdobu na vnitrni zrcatko s z vnitrnosti nam v krusarne udelaji se slevou vybornej " kanci gulas" . Tak ze Sanku urco prid jsi vitan. :-):-):-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Petrrr:to vypadá na drsnou mafii.Mafii v Oktávkách:-))) No ten gulášek bych si dal. A z předkožky si může Kokta nechat udělat pořádný potah na volant. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Sanku ne ze to beres vazne. Sranda, to abx sis nemyslel ze jsem proti tobe zaujatej. Ne ze mi zitra bude klepat urna na dvere. I kdyz oni moc neklepou. Avsak s mymi dvermi by se asi zapotili trochu vice :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Petrrr:jasné,prdel,ne!Kdyby ne,tak urnu bych ti tam určitě neposlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Koukám, že sem dobře zapadneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Kdyb mel TSI tak by zapadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Přesuneme se do hospůdky Pawouku = co přesně děláš v energetice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 A nejlíp 1,2TSIííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 jj, to bys mohl machrovat, že máš řemen v rozvodech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Kokto, není to nějak moc 160kw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky