Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kromě systémových nekvalit, typu řetězů v rozvodech, má koncern ještě navíc nevyváženou kvalitu - jak je jinak možné, že někdo se stejným autem nemá skoro žádné problémy a u druhého se pořád něco sype? U mě je jednička v kvalitě Felicia. Jakákoli modernější škodovka u mě znamenala a znamená jen spoustu problémů a závad. Jsem zvědav, až takový SIII bude desetiletá ojetina, jestli to bude vůbec pojízdné a prodejné.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

40 minutes ago, Clint said:

Přitom na dvojce se nedrbala. Ona se nedrbe, jen se z ní ošoupává barva, je blbě nabarvená.

jojo na dvojce to bylo ok... začla se drbat až po dlouhý době... ale to sou takovy detaily, spíš je hrozny že ti ta barva zustává pak na prstech :) jak kdyby sis dloubal holuby v nose :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

vím co to je. asfalt, poletavý rez atd. Nastříkal na to ironx, kterej to pak odstraní . takže vím o co jde... předpokládám, že si nikdo dobrovolně na to nestříká asfalt, polétavou rez atd....

To víš, jsem moc reálný a lidi to nemají rádi a hlavně fanatici škoda [emoji3]. Sám víš, že první rok po výrobě = samé reklamace [emoji4] tak sem popřál hodně reklamací a to je vše. Pak se neudrželi a byla to docela sranda. Docela mám přístup k dosti autům a dosti škodovkám a ta kvalita je prostě bídná. Jasně, když se to koupí na firmu a nezaplatíš ze svého 700 000kč, tak je to fuk a může se psát že je to super. Ale když to má pak máš platit ze svého at už jako ve svý firmě nebo za sebe, tak už od toho čekáš že budeš chvíli pokoj a ne lítat furt po servisech. Ale to je furt dokola, amén. Radši nebudu nic moc psát, pak se to akorát strhne a fanatici jedné značky začnou psát hovna [emoji3]

Petr je bohužel stejnej jako já, píšem realitu.

Ja to rikam porad ze pravda boli a nez abych nekomu lizal kakacek, protoze se to proste tak ma, tak reknu pravdu a neresim jak moc jsem pak oblibeny, ja mam svuj nazor, ne jak tuna tupcu co jen lize, protoze se to ma.

Jenže normální je to napsat jednou, dvakrát a ne x set krát. To není realita, to je posedlost hodná léčení v patřičném ústavu. Navíc na to není nikdo zvědavý ani tady a ani na OC, jak ti tam ostatně dali nekompromisně najevo.

Hele a kdyz se pokazde objevi jiny a nebo se neustale opakuje ten samy problem, tak to sem proste Kokta da, to ze se mu x krat oloupala barva je zajimave i z toho duvodu, ze to asi neni nahoda. Jednou ok, ale aby se mu loupala porad dokola na ruznych mistech je podezrele. A Clint je opacny konec, nema s autem problem a kdyby spocital naklady spojene s reklamacema, tak by se asi divil. Cas neni zadarmo, to zaprve a za druhe, radsi budu s rodinou, nez abych travil cas v salonu a hadal se s technikama, kteri o problému nic nevedi - o autech nic nevedi. A i to hraje roli pri vyberu auta a i to je duvod, proc vzit pro me nove mene vybavene, nez jete v plny. Pokud ma nekdo jine priority, tak proc ne, ja to nikomu neberu, ale moc to nechapu, natoz mit ruzove bryle, ze jsem spokojenej.

To je ukazkou toho, ze ani auta za nevim kolik nejsou zarukou kvality. Naopak, auto v kategorii Dacie muze byt paradoxne spolehlivejsi ( i kdyz ne tak komfortni, vykone atd.)
Neni treba se ale tim stresovat. Jde jen o auta. At si kazdy veri cemu chce, jen podotknu "A BUDE HURE". Mne je to jedno a uz neni treba se tim zabyvat. Driv nebo pozdeji se vse Skode vrati a ne jen ji

Tvl Peeetr uz to asi zacina chapat, co v aute neni, to se neposere. A Skodovce se to nevrati, viz napisu nize.

Ale nemá smysl brečet. Člověk to tak musí brát. Mě taky občas nejde stahovačka předního okna na první pokus, musím s tlačítkem hnout dvakrát, nikdo neví proč. Někdy vypnu SS a on se mi za sekundu sám zase zapne, musím opětovně vypnout. Pazvuky už nějak přestávám řešit. Při couvání a zahřátí brzd mi to někdy houká jako sova a nikdo nic nezjistil. Ale mě to nevadí, auto jezdí, málo žere a místa v něm je dost. Takže já jsem vlastně spokojenej uživatel. Ono se sere všechno dneska, to by člověk musel chodit pěšky.

Na druhou stranu tchán má kindera, se stejnou motorizací a barvou co má kinderPetrrr a ještě nebyl v servisu s jedinou reklamací a říká, jak moc je spokojenej, všechno funguje jak má....

A to je presne ono, 'uz me to nebavi resit', pomer klientu Skodovky kteri tohle nebudou resit je znacny (jak vidno, snad 80% jsou sluzebaky nebo kolik to bylo) a tak se Skodovce vyplati delat klumpy, kor kdyz po desate reklamaci zacne clovek rezignovat a nebo mu konci zaruka. Dokud se lidi neozvou = tj neprestanou to kupovat, tak to nikdo resit nebude. Kdyz cesi jsou hrdi, ze to je ceska automobilka, tak to budou kupovat ikdyby to byla Dacie s logem Skody za cenu Skodovky. Asi stejne jako to dela Renault s Dacii, na nekterych trhach se Dacie prodavaji s logem Renaultu za cenu Renaultu a kolikrat draz a lidi jsou happy, pac asi nic lepsiho na trhu neni.

Mimochodem Skodovka uz ceska snad ani neni, uz ani SW neni v cestine, ale sviti na montazniky nemecky! Cestinu pomalu nezaslechnes ani na chodbe... dily vse cina, atd...

Kromě systémových nekvalit, typu řetězů v rozvodech, má koncern ještě navíc nevyváženou kvalitu - jak je jinak možné, že někdo se stejným autem nemá skoro žádné problémy a u druhého se pořád něco sype? U mě je jednička v kvalitě Felicia. Jakákoli modernější škodovka u mě znamenala a znamená jen spoustu problémů a závad. Jsem zvědav, až takový SIII bude desetiletá ojetina, jestli to bude vůbec pojízdné a prodejné.

Protoze jeden ma ruzove bryle, druhy autum nerozumi a treti resi. Pokud je u tebe v kvalite Felicie, nechapu proc me tu kazdy urazi za Dacii, kor kdyz jsem sam rekl, ze nova Dacie je rozhodne spolehlivejsi a bezpecnejsi, nez 17 let stara Felicie a u me Felicii nahrazuje - a uprimne bych si Feldu rad nechal, ale total KO vejfuk je hold padny argument dat to auto pryc.

Kokto brecis hold na spatnem miste, zkus forum konkurencnich znacek, tam te treba urazet nebudou a naopak nekomu pomůžes, kdo se treba bude rouhodvat jake auto vzit, ja si radsi vyslechnu pavdu, nez abych mel ruzove bryle. Nemam rad, kdyz me nekdo taha za fusekli. A kdo nejvyssi te na OC drbal? Kaban osobne?
Odkaz ke komentáři

Rádiusi, ony jsou závady a závady.

To co popisuju jsou blbosti, drobnosti. Pak jsou závady takového charakteru, jaké jsem měl na dvojce s motorem a to už prdel není. Nebo na jedničce s převodovkou.

Neměl jsem snad auto, které by něco nemělo, každé auto má, minimálně ty drobné. Nelze dnes vyrobit auto, které by nemělo nějakou závadu nebo problém. A před tím taky nešlo. I Felicia měla mouchy a nebylo jich tak málo, jezdil jsem s pěti různými a ty závady se kolikrát projevovaly na všech. Nebyly ovšem fatální.

To, že někdo je spokojenej a někdo ne je často i v lidech. Někomu prostě tyhle drobnosti nevadí a neřeší to, kolikrát to ani nehledá a nevšimne si. Pak je tu řada rejpalů, co sundavá i těsnění u motoru, jestli to tam náhodou nerezne :D:D

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Jo o te jsem take uvazoval. Abych zbytecne neutracel. Ale zase tady je v sade vrtaky, ta spice a dlato. Sice to budu mit spis na vrtani, ale jdybych mel tohle dokupovat pak by me to stalo vice nez tahle vykonejsi. Tak to jsem rad ze ses spokojenej a ze jsem snad dobre zvolil. Neni to sice Bosch, Hilthi apod. Ale zase stoji skoro polovinu a ta znacka mezi hobby naradi patri mezi ty lepsi pry. Dal jsem na doporuceni znameho co ma uz to same take 4 roky a spokojenost. A to s tim na rozdil ode me neco dela. Ja to budu mit spis na takove to domaci panelakove vrtanicko. Uz me nebavilo si pokazde nekde pujcovat. A na jine vrtani nez do panelu cihel mam aku makitu klasika i jako sroubovak.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Petře já nemůžu ráno sem dojel domu ale už nemůžu spát :D:D ty seš spravnej kutil z paneláku ze zbíječkou co s tím proboha chceš dělat. Kopat garáž pro kindera pod panelakem nebo co.  :_icon_smich2: fakt tohle potřebuješ v paneláku? 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Barbossa napsal:

Petře já nemůžu ráno sem dojel domu ale už nemůžu spát :D:D ty seš spravnej kutil z paneláku ze zbíječkou co s tím proboha chceš dělat. Kopat garáž pro kindera pod panelakem nebo co.  :_icon_smich2: fakt tohle potřebuješ v paneláku? 

No co, chce vrtáním do panelu naštvat všechny sousedy, co se mu smějí kvůli kindercar.  :kol-48:

• Pozitivní 5
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Barbossa napsal:

Petře já když potřebuji něco vrtat tak mě stačí tupej hřebík,  to je výhoda cihlového baráku. :D

Ani nevíš, jak moc se těším na změnu z panelu na Ytong, který rozbiju pohledem. :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No já zjistil, že místo Ytongu potřebuji ukotvit těžkou skleněnou vanovou zástěnu do Porothermu. Takže normální hmoždinky se nechytaji, potřebuji chemii. A s tím jsem v životě nedělal a nemám ani náčiní [emoji19]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ja v PO jedu do Prahy, tak staci rict vemu vrcajk a a z toho tvyho domku udelam hromadku sutin. Na tu si pak muzes polozit tu zastenu. [emoji3]

Dnes konecne auto po tydnu doma. No prekvapily me dve veci. Ze auto na lakovnu prevazeli z Varu do Chebu ( coz jsem vedel) coz jsem nevedel, ze po vlastni ose. Tedy mi projezdili cca 80km. Za to mi pak nauctovali za desinfekci klimy s vymenou pylaku 1300kc coz jsem vyocil oci jako krava. Kdyz v jinem servise stejneho majitele a nazvu jsem daval v loni jestli 600. Jeste to musim overit. Jinak klasika, okopany prahy a jedine potesujici pri platbe kozata varicka kafe. Timto ukoncuji mou spolupraci s AS. Nebyt te reklamace uz by mne nevideli. Takhle alespon vim, ze nedelam chybu.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...