Pawouk Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Jak to vypadá v Dejvicích s parkováním? Je tam volno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Už moc nezbývá. Pospěšte si [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 V takovém hicu stát ještě u grilu, to musí být očistec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Jak stát, máme motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 No to jo, ale stejně kolem toho někdo běhá ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 A co nějaké ty vlhké klíny, už jsi si alespoň někoho vytipoval [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 (editace) Kolik muze stat zbrouseni predniho narazniku a lakovani? Dik Editováno: 26. Srpen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 (editace) Sraž nějaké zvíře budeš to mít zadarmo. Třeba prase, Clinta nepozvem jako on nás. Jo naraznik u nás v SA 10 Pepík za půlku. Editováno: 26. Srpen 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Já vás zval, ale nikdo nepřijel [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Dobře kecáš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Clinte, Petře a nevím kdo ještě, máte s tím někdo problém? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Tvl, tak oni zprasí i věci, které fungují už mnoho desítek let? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Pawouku. V Dejvicích je prázdno. Nějaká auta stojí na těch smíšených zónách a pár těch co na to ser.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Kvalita Simply. A me tady furt nekdo bude obvinovat z nejake zaujatosti. [emoji3] No ja zatim radim jednicku dobre. ( ale mesto jezdim minimalne) Dost Rapidu s timto pripadnym problemem uz je po zaruce a zakaznik si muze polibit prdel i s koulema. Hold budou lidi se ucit radit jednicku s meziplynem nebo si zacvakaji urcite nelevnou opravu. Kapitane diky, uz to peru do sekce Rapid aby majitele byli zase o neco vice spokojeni se svou vynikajici Skodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 před 27 minutami, motosman napsal: Pawouku. V Dejvicích je prázdno. Nějaká auta stojí na těch smíšených zónách a pár těch co na to ser.... By mě zajímalo, kde teď "S" parkují. Na Petřinách bylo také vymeteno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Petře já toho taky moc po městě nenajezdim ale problém s řazením jedničky mám od začátku a s trojkou to bylo taky špatný ale ta si po čase sedla. Z neutralu na jedničku cítím lehký odpor ale z dvojky na jedničku už je problém velký dokud auto úplně nestojí tak ji tam nedostanu. Takže mě čeká reklamace a už se těším na ty blbce jak na mě koukaj že sem první kdo s tím má problém. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Pawouk. Je poslední týden prázdnin a asi jsou všichni v HR. Uvidíme v září. Naštěstí mají blbě značení, tak se zatím dá cokoliv. Radost jsou ty přednosti zprava. Nikdo to nedodržuje, čekám na nějakou ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Kapitane, je pravdou ze ze zacatku mi ta trojka taky sla hure. A zpatecka jde do dnes. Kdyz chci zaradit zpatecku musim na pul cesty jako by pockat a pak doradit. Kdyz chci zaradit naraz. Vetsinou to jde pres zuby.A ta jednicka nevim no, mozna jsem si zvykl. Myslel jsem ze je to vlastnost . [emoji3] Pokud se kola toci tak ji neradim nebo s meziplynem. No zkusim se na to vic soustredit. Ale auto mam uz po zaruce tak i kdyby to tak bylo tak uz na to seru. Tech reklamaci uz mam plne zuby. Uz budu resit jen to co upadne nebo prestane fungovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Jo a kapitane, pokud je to sporadicke tak se u te reklamace zapotis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 S tím řazením začínám mít problém ve 200000km... Výměna oleje nepomohla, zkusím nechat seřídit to vedení kulisy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 S jedničkou problém nemám Někdy s pětkou. Jako že tam nejde docvaknout, ale opravdu vzácně, takže neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 (editace) Zlatý Tiptronic..... Editováno: 27. Srpen 2016, autor: Voice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 No já počkám až půjdu v únoru na olej. zatím asi jen zavolám do škody co oni na to jestli si to můžu nechat udělat v Holandsku na zaruku nebo jestli mám počkat až budu doma Petře sporadicky ani náhodou ta převodovka je šmejd a pochybuju že Clint nemá ten samej problém jen řadí jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Jednička jde bezvadně, s převodovkou problém nemám. Z počátku byla trochu tužší celkově, ale teď pohoda On asi Barbuchovi nikdo neřekl, že se řadí se spojkou [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky