Clint Vloženo 21. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 To není možné, že sem dneska nedal ten bezďák s kinderem žádný duchaplný brečící příspěvek... Co se to děje? [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Vstávat všiváci, žádné chrápání, Clint taky musel v noci pracovat [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Co se stalo napadli vás zajíci.  2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Ja uz chodim do jineho vlakna kde si rozumime, kde vyhrava pravda a me slzy padaji na urodnou pudu. Sice je to o Kodiaku ale v podstate je to o kazde Skodovce. Ano, tam se citim doma. [emoji3] Jinak jsem videl zabery z autosalonu v Parizi a takovej Renault Koleos strci celyho Kodiaka do dirky. min. vzhledem. I kdyz to je vec vkusu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 (editace) Že můžeš na takový sračky koukat, absolutní idioti ten pořad dělají(ale je pravda že hodně lidí u nás v čr včetně tebe kouká na TV Nova a jejich bomba zprávy :D). jediný kdo tam za něco stojí je Sršen a jeho motorky, ale u mě je problém že mě motorky nezajímají. Editováno: 22. Říjen 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Ja koukam na zpravy na vsech TV. Od CT Prima az po Nova. A nic naplat. Mam vypozorovano, ze na Nove se o stejne udalosti dovis kolikrat nejvice.Ja kokto psal jsem o autosalonu Paris. Nepsal jsem v jakem poradu jsem ty zabery videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Jojo, ve zprávách se dozvíš pravdu a nic víc než pravdu, ale je jí tak 10 procent, zbytek je výmysl. Žvásty a lež [emoji3] Jenom ovce koukají na zprávy a kývají hlavou [emoji3] Ale zase chápu, že v bistru na hlaváku je pak o čem mluvit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Jiní zase jako ovce kývají hlavou v autorizáku u odtoku u nádrže.......každý má to svoje. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Tak tak a nekdo cte Putinovy listy a veri taky vsemu jako ovce. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 (editace) Editováno: 22. Říjen 2016, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Teď vypadá skoro jak Ovčáček.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 To začíná být nebezpečné. Minule Němci, teď Švédsko... https://www.novinky.cz/auto/418361-svedsko-chce-v-cele-eu-zakazat-auta-na-spalovaci-motor.html A já bych si just vybral toto (samozřejmě V8): CenikMustang.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Je to celé nesmysl, jako že lidi prostě od prvního ledna půjdou pěšky? To si myslí, že všichni zahodí auta a koupí elektriku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Mne zase udivuje ze atmo 5ti litr V8 muze i dnes bez turb a kurvitek plnit emise EU6. Tzn., ze je asi nekde neco spatne. Taky je zajimave ze uz pred 15ti lety jsem se svou 14 let starou Opel Ascona 1.6i s jednobodovym vstrikovanim jezdil za 7 litru na 100. Dnes s o nekolik desitek let novejsim autem s EU buh vi jakem a motorem neporovnane slozitejsim a s mensim objemem jezdim v prumeru za 6,2. Tedy trvalo 30 let aby se realna spotreba u obdobneho auta snizila o 1 litr na sto. Za cenu sice vyssiho vykonu, ale nizsi spolehlivosti atd. Cela EU at uz jde do prdele, nejde jen o auta. Ale uprchlici, vecna nesmyslna narizovani proti vuli lidu, atd. Prvni strana co bude vyrazne proti EU nebo dokonce odchod z EU ma muj hlas. Cekalo by se, ze se EU z Brexitu pouci, ale zacinam to videt blede. I ten zasranej Putin si z cele EU a NATO dela uplny hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) 1 hour ago, Clint said: Je to celé nesmysl, jako že lidi prostě od prvního ledna půjdou pěšky? To si myslí, že všichni zahodí auta a koupí elektriku? Předpokládám že by sis nekoupil nové auto se spalovacím motorem. 10 hours ago, Pawouk said: To začíná být nebezpečné. Minule Němci, teď Švédsko... https://www.novinky.cz/auto/418361-svedsko-chce-v-cele-eu-zakazat-auta-na-spalovaci-motor.html A já bych si just vybral toto (samozřejmě V8): CenikMustang.pdf jj mustang ujde, ale shelby 350 by bylo lepšejší nebo Ford GT. v HK ho mají skladem už cca měsíc. http://autoin.cz/vuz/ford-mustang-v8-gt-fastback-5-0-gt-310-kw-421-k/3567/ Editováno: 23. Říjen 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 před 1 hodinou, Clint napsal: Je to celé nesmysl, jako že lidi prostě od prvního ledna půjdou pěšky? To si myslí, že všichni zahodí auta a koupí elektriku? Bych to viděl na lobby výrobců větrných a solárních elektráren - mají podplacené politiky, točí se v tom již teď miliardy € a bude jich mnohonásobně víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Já bych zůstal v klidu Němci stavějí novou elektrárnu na uhlí v Dortmundu a nepočítám že ji za deset let zavřou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Nemci jsou vypatlanci. Kdyz smahem zavreli x jader. A uhel Elektr. tak by to nebyl problem. Projektovali jsme novou uhelku pro nemce. Nyni se dostavuje. Jsou to dva bloky kazdy po 400MW myslim a uz dnes se vi, ze pojede jen jeden blok. Uhli je totiz neekologicke. A dokud Nemci nebudou vedet co s prachama a dokud tam budou pro ne za par eu makat ty z vychodu a pomahat jim jeste k vetsimu bohatstvi tak tomu nebude jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Kokto, to vis ten Mustang neni O3 v TDI rozvrzanej krap aby byl hned pryc. To je auto pro opravdove fajnsmekry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Mustafa by se mi líbil, nestát dvě moje auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 jj, tady je další jobovka - mladí chtějí zábavu v autě, jenže doposud tou zábavou bylo samotné řízení auta , u nich je to ovšem konektivita... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) dejte mě zadokolku, diferencial a 6 vál a člověk hned bude mít zábavu a nemusejí vymejšlet píčoviny. Editováno: 23. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 To už dnes skoro nikoho nezajímá (jinak by BMW nemohlo dát tříválec do trojkové řady) - viz diskuse i na tomto foru, kde se sáhodlouze probírají polofunkční kraviny typu SmartLink a ne jízdní vlastnosti vozu. Ostatně, většina lidí by stejně měla problém to udržet v zatáčce na silnici, nebýt tam stádo všelijakých elektronických fičur. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) no bohužel je to tak no, i většina Poršat se prodává s automaty - PDK.... manuálu je hrozně málo. Editováno: 23. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky