Yosef Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Prosíííím FI FL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Na prvni pohled je videt, ze grafika je podobna, za me temer stejna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 15 minutami, Radius napsal: Malej vtipek , vsichni to vedi a jen ty tu remcas U Tebe je ovšem problém, že člověk čas od času neví, zda kecáš z hladu nebo ne. Nic, jdu Tě dál raději ignorovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Jsem vedel hned ze je to z Dacie. Obdobne hnusne oranzove mam v Thalii. A vzhledem k tomu, ze takove uz Renault nedava. Vyslo lehce ze to musi byt Dacie. Radio si jen delal prdel z vas. No obdobne hnusne oranzove melo jeste nedavno BMW to je pravda. Nahodou budiky jsou pekny. Citelny, s chromem, jen ten tubus bych si osobne odpustil, nu coz, alespon lze machrovat na nizsi tridu Skodovackou , ne nadarmo je ma i i30 a to jsou dve blanky.Mam pocit ze i Pawouk fotil na te jeho Astre oranzovy maxidot - oranzova je premiovka.Sabizo:Pravdu nelze ignorovat vecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Clovek sem da prvnich najetych tisic kilometru a strhne se uplne zavist. At nam Clint/Sabiza vyfoti budiky z Fabci HTP, to je terno (minimalne ta, co jsem vcera vratil, kouknu jestli ty budiky nemam). Dacie ma nasobne hezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Mam jen kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 18 minutami, Radius napsal: Clovek sem da prvnich najetych tisic kilometru a strhne se uplne zavist. At nam Clint/Sabiza vyfoti budiky z Fabci HTP, to je terno (minimalne ta, co jsem vcera vratil, kouknu jestli ty budiky nemam). Dacie ma nasobne hezci. To ale nebyla žádná závist. Prostě nemůžu z toho, jak jsou červené. Musí to brutálně táhnout oči. Osobně mám relativně slabé podsvícení budíků. U Tebe to svítí, jak kdybys měl auto napojené na Temelín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 1 hodinou, Clint napsal: jenže tohe je problém jen mého vozu, sport podvozek tam bejt nemusí, kola můžou bejt klidně 16" a místo vlečné tam může bejt multilink a dneska už i lepší tlumiče. u tvého tdi mulitlink? to je teda novinka to bys jedině musel vzít 135kw nebo 4X4. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 To ale nebyla žádná závist. Prostě nemůžu z toho, jak jsou červené. Musí to brutálně táhnout oči. Osobně mám relativně slabé podsvícení budíků. U Tebe to svítí, jak kdybys měl auto napojené na Temelín. Se ti zda, pac je to foceny z boku, tak se to odrazi v tom tubusu. Peugeot ma take oranzove a je to naprosto bez problémů a dobre citelne jako bila u Skodovek (naopak oko je citlivejsi na bilou, takze staci nizsi intenzita) a ta byvala zelena je příšerná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 u tvého tdi mulitlink? to je teda novinka [emoji3] to bys jedině musel vzít 135kw nebo 4X4. A kdo říká, že to musí být nafta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 2 hodinami, Radius napsal: Nahodou budiky jsou pekny. Citelny, s chromem, jen ten tubus bych si osobne odpustil, nu coz, alespon lze machrovat na nizsi tridu Skodovackou , ne nadarmo je ma i i30 a to jsou dve blanky. Mam pocit ze i Pawouk fotil na te jeho Astre oranzovy maxidot - oranzova je premiovka. Sabizo: Pravdu nelze ignorovat vecne. Jo, Astra J to měla také oranžové - navíc jak displej palubního počítače, tak rádia, naprostá katastrofa a hnus, odráželo se to v předním skle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Před hodinou, Clint napsal: A kdo říká, že to musí být nafta? Ty bys chtěl něco jiného než příjemného chrochťáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 (editace) Ale ne, Kokta si špatně vyložil moji poznámku. Tvrdí, že O3 stojí za hovno kvůli sport podvozku, velkým kolům atd....A já jen naznačuji, že například benzínová oktávka může být také uplně jiná, než ta moje, nebude tvrdá, bude mít menší kola atd....Tedy nelze O3 házet všechny do jednoho pytle a říct, že stojej za hovno, to je demagogie. Editováno: 8. Listopad 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Prodejte ty vase sunky. MHD ma budoucnost. Uz chapu praci Stana.[emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Jejda, MHD jezdím mraky let, ale toto jsem tam ještě neviděl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Povidám, beru to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Takto MHD v Praze už dávno nevypadá. Chudák holka by se tam nemohla teď ani pohnout. Je tam pokokot lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 No jo treba je to v mhd v Brne. V tom pripade se stehuji na Jizni Moravu, tam je stejne nejkrasneji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Jednu jistotu ale můžeš mít, že MHD v Varech to není 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Chlapi nezapomeňte, zítra sraz!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Auto je vytuněné, novej laděnej výfuk taky. Ještě po cestě z práce natankuju a bude to. Jo... neví někdo, berou stravenky? Potřebuju ty dementní lístky někde udat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Jj. Budu mít zpoždění. [emoji21] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Já taky. Jsem v práci do 16:30 nebo 17:00. Pak valím z Chodova, takže hned na dálnicu a pojede to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Hmm. To budu vyrážet z Chvalek. Pokud se zase něco neposere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 S vetrem HTP o zavod [emoji23]. Ja zitra nedorazim. Leda by ste pro me poslali tramvaj s tou pani. Myslete na me v dobrem a ne ze tam pospinite cest tech mladych servirek v uceni. By to mohly byt vnucky Clinta. O tobe se Pancho hlavne mluvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky