Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Prosíííím FI FL

budiky FI FL.jpg

Na prvni pohled je videt, ze grafika je podobna, za me temer stejna.

před 15 minutami, Radius napsal:

Malej vtipek :D, vsichni to vedi a jen ty tu remcas :D

U Tebe je ovšem problém, že člověk čas od času neví, zda kecáš z hladu nebo ne. Nic, jdu Tě dál raději ignorovat. :D:D:D

Jsem vedel hned ze je to z Dacie. Obdobne hnusne oranzove mam v Thalii. A vzhledem k tomu, ze takove uz Renault nedava. Vyslo lehce ze to musi byt Dacie. Radio si jen delal prdel z vas.
No obdobne hnusne oranzove melo jeste nedavno BMW to je pravda.

Nahodou budiky jsou pekny. Citelny, s chromem, jen ten tubus bych si osobne odpustil, nu coz, alespon lze machrovat na nizsi tridu Skodovackou :D, ne nadarmo je ma i i30 :D a to jsou dve blanky.
Mam pocit ze i Pawouk fotil na te jeho Astre oranzovy maxidot - oranzova je premiovka.

Sabizo:
Pravdu nelze ignorovat vecne.

Clovek sem da prvnich najetych tisic kilometru a strhne se uplne zavist. At nam Clint/Sabiza vyfoti budiky z Fabci HTP, to je terno (minimalne ta, co jsem vcera vratil, kouknu jestli ty budiky nemam). Dacie ma nasobne hezci.

Mam jen kousek
11934d9118a4155034420e2f0a18834d.jpg

před 18 minutami, Radius napsal:

Clovek sem da prvnich najetych tisic kilometru a strhne se uplne zavist. At nam Clint/Sabiza vyfoti budiky z Fabci HTP, to je terno (minimalne ta, co jsem vcera vratil, kouknu jestli ty budiky nemam). Dacie ma nasobne hezci.

To ale nebyla žádná závist. Prostě nemůžu z toho, jak jsou červené. Musí to brutálně táhnout oči. Osobně mám relativně slabé podsvícení budíků. U Tebe to svítí, jak kdybys měl auto napojené na Temelín.

před 1 hodinou, Clint napsal:

jenže tohe je problém jen mého vozu, sport podvozek tam bejt nemusí, kola můžou bejt klidně 16" a místo vlečné tam může bejt multilink a dneska už i lepší tlumiče.

u tvého tdi mulitlink? to je teda novinka :D to bys jedině musel vzít 135kw nebo 4X4.

To ale nebyla žádná závist. Prostě nemůžu z toho, jak jsou červené. Musí to brutálně táhnout oči. Osobně mám relativně slabé podsvícení budíků. U Tebe to svítí, jak kdybys měl auto napojené na Temelín.

Se ti zda, pac je to foceny z boku, tak se to odrazi v tom tubusu. Peugeot ma take oranzove a je to naprosto bez problémů a dobre citelne jako bila u Skodovek (naopak oko je citlivejsi na bilou, takze staci nizsi intenzita) a ta byvala zelena je příšerná.
  • Autor
u tvého tdi mulitlink? to je teda novinka [emoji3] to bys jedině musel vzít 135kw nebo 4X4.

A kdo říká, že to musí být nafta?
před 2 hodinami, Radius napsal:

Nahodou budiky jsou pekny. Citelny, s chromem, jen ten tubus bych si osobne odpustil, nu coz, alespon lze machrovat na nizsi tridu Skodovackou :D, ne nadarmo je ma i i30 :D a to jsou dve blanky.
Mam pocit ze i Pawouk fotil na te jeho Astre oranzovy maxidot - oranzova je premiovka.

Sabizo:
Pravdu nelze ignorovat vecne.

Jo, Astra J to měla také oranžové - navíc jak displej palubního počítače, tak rádia, naprostá katastrofa a hnus, odráželo se to v předním skle.

Před hodinou, Clint napsal:

A kdo říká, že to musí být nafta?

Ty bys chtěl něco jiného než příjemného chrochťáka? :(

• Autor

Ale ne, Kokta si špatně vyložil moji poznámku. Tvrdí, že O3 stojí za hovno kvůli sport podvozku, velkým kolům atd....A já jen naznačuji, že například benzínová oktávka může být také uplně jiná, než ta moje, nebude tvrdá, bude mít menší kola atd....Tedy nelze O3 házet všechny do jednoho pytle a říct, že stojej za hovno, to je demagogie.

Upraveno od Clint

Prodejte ty vase sunky. MHD ma budoucnost. Uz chapu praci Stana.[emoji23]

7a7f53cc94f7469227ed8792e0795827.jpg

Jejda, MHD jezdím mraky let, ale toto jsem tam ještě neviděl. :rolleyes::D

• Autor

Povidám, beru to ;)

Takto MHD v Praze už dávno nevypadá. Chudák holka by se tam nemohla teď ani pohnout. Je tam pokokot lidí.

No jo treba je to v mhd v Brne. V tom pripade se stehuji na Jizni Moravu, tam je stejne nejkrasneji.

• Autor

Jednu jistotu ale můžeš mít, že MHD v Varech to není :D

• Autor

Chlapi nezapomeňte, zítra sraz!!! ;)

Auto je vytuněné, novej laděnej výfuk taky. Ještě po cestě z práce natankuju a bude to. Jo... neví někdo, berou stravenky? :D Potřebuju ty dementní lístky někde udat.

Jj. Budu mít zpoždění. [emoji21]

Já taky. Jsem v práci do 16:30 nebo 17:00. Pak valím z Chodova, takže hned na dálnicu a pojede to.

Hmm. To budu vyrážet z Chvalek. Pokud se zase něco neposere.

S vetrem HTP o zavod [emoji23]. Ja zitra nedorazim. Leda by ste pro me poslali tramvaj s tou pani. Myslete na me v dobrem a ne ze tam pospinite cest tech mladych servirek v uceni. By to mohly byt vnucky Clinta. O tobe se Pancho hlavne mluvi.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.