motosman Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Jinak superb stále dělá cink, cink. Závada neodhalena. Až ji budu umět nasimulovat, tak opět servis. [emoji19] [emoji21] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Hlavne 52 tisic fuc. Holt kvalita simply never. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 njn 160 000km, za chvíli se potká motor 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 A pak si Motos koupí konečně tu motorku. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 ne koupí si superba 3 s 1.4 TSI a s dvěmi válci = clintův sen v kodiaqovi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Koupí si Kinderkáru. 1.2 tsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Holt kvalitu nezapres. Kinderkar je drzak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Buď rád, že ji máš, vždyť tě ještě nikde nenechala....nadávej až půjdeš domů pěšky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Vsak ja si vyjimecne nestezoval. Co jsem napsal jsem myslel vazne. Tentokrat vyjimecne max. 1x za 10 let s tebou souhlasim. Jinak dnes jsem hosi vyhral ve sportce. Vsadil jsem 60kc a na sanci vyhral 50kc. Nemusi prset, staci jen kdyz kape. [emoji23] I kdyz, kapat by mohlo zltrochu vice. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Jenže tady kape jim a ne tobě [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Taková pacička [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Kuna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Peeetr neni pravda ze Hyundai ztraci hodnotu. Videl jsi kolik stoji i30? Rocni s najezdem do 10tis stoji stejne jako nove auto, rocni az dvoulete s najezdem do 20tis stoji o 20tis mene nez nove. Staci se podivat na bazar a nebo na strankach Hyundaie maji proverene vozy. Mam i emaily jak jsem komunikoval se salonem a sami mi rekli, ze mi na jety slevu nedaj, ze novy stoji jako jety, tak proc kupovat jety.A je to videt i zde, Hyundai i Dacie se sem tam objevi s neznizsim poklesem ceny.http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/auta-s-nejmensim-poklesem-hodnoty-tyhle-drzaky-ztrati-na-cene-nejmene/Vykup Skodovek je nizko (prodej vysoko), pac jich je tri prdele a vim co rikam, jednu Oktavku jsem v TDi a Eleganci prodaval (a zde plati pravidlo, cim starsi oktavka, tim zadanejsi motor a lepsi vybavu musi mit; rocni se proda i bez motoru a tapecu na dverich; desetileta jen v TDi; za rozumnou cenu). Ptal jsem se i na vykup Lodgy v Dacii (jedna bazarovka tam stala) a rikal ze je o 10tis niz, nez za kolik to pak prodavaji a prodavali ji za draho, takze o lepsi cene nechteli ani slyset, pry bude pryc driv, nez bude konec mesice.Koukam samej chomoutak s detma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Forum musi blbnout, jinak to nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Jj. Taky to vidím několikrát za sebou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 To vám dělaj ty tapatalky nebo co to je ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 před 17 hodinami, Clint napsal: Nojo, to by nebyl Stanmar. Někdo sbírá fotky celebrit, někdo fotí letadla, někdo koukám po motorkách, ale náš Stan miluje autousy. dychtivě stojí na Evropské s foťákem a jakmile zahlídne Karosu v jiných barvách, cvaká jak o život. A dlouhej kloubák, to jsou pro něj druhé Vánoce, lepší prej jak sex s Koktou pořád lepší fotit autobusy než ohmatanou šaltrpáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 (editace) Na srazu jsem zapomněl dát minulým absentérům samolepku Stanmar už taky nějak nepřispívá No, za chvíli vyrážím do Hradce...mám tam nějaké vyřizování. Doufám, že mě Kokta pozve na kafe Editováno: 14. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 On Ti to brácha nezaplatil ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Tak příště.... pokud nebudeš odhrabovat sníh. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Tak příště.... pokud nebudeš odhrabovat sníh. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 vyhoď ten tapatalk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Nezaplatil, měl něco platit? No není to samozřejmě nutné, ale tak nějak od začátku jsem v tom jeli na půlku, tak mě to jen tak napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 To dělá od změny fóra. Se na to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky