Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Stane....ten motor (TDI) je samozřejmě hlučnější. Poznáš to i na volnoběh. Tam kde jsem u 1,8 TSI někdy otáčel klíčkem v domnění, že motor zhasnul, tak tady se na volnoběh určitě nespletu :D

Navíc i za jízdy cítíš vibrace motoru do volantu, to je přesně to, co jsem říkal za doby mého TSI, když jsem jel s TDI a nikdo mi to nevěřil. Ale Pawouk může potvrdit, tomu jsem O3 půjčil a vibrace cítil také.

Na druhou stranu ten hluk motoru není nijak hrozný, ani bych neřekl hluk, prostě hlasitější projev a nijak mě to neobtěžuje. Rozhodně ne tak, že bych musel zvyšovat hlasitost rádia.

Ty vibrace cítíš a zvykneš si taky. Takže je možné, že ti co nejeli nikdy s TSI se mohou divit, o jakých vibracích je vůbec řeč.

TSI je prostě sametovej motor, tichej a se solidní spotřebou, byť i o dva litry (1,8TSI) vyšší než dvoulitr nafta.

S naftou se člověk musí naučit jezdit, samozřejmě, že dovede sežrat víc, ale nikdy jsem ani při 200km/h neměl průměr nad 8 litrů.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jednou za 15 sekund to tiše cvakne. Když necvaká, baterka je v kýblu. Vyrží to tak 6-8 měsíců. Podle teploty. V zimě samozřejmě méně než v létě.

Tise cvakne, tedy neco jako, haloo kuny, dochazi baterie. Clovek to samozrejme neslysi.

Nepleť sem bazary, on to taky neprodává přes bazar. Když to prodá jako soukromá osoba a neřekne o vadách tomu dotyčnému, tomu se to posere, nebo zjistí, že mu chlápek něco zatajil, tak přijde a rozbije mu hubu. Možná znásilní manželku a zastřelí čokla [emoji6]

Clinte staci abys napsal ze prodavas nahradni dily smontovane do podoby vozu nebo autovrak a maj vsichni absolutne smulu. A divil by ses, kolik lidi to koupi.

Však ano.
+ 50tis. při koupi
+ častěji měnit olej, který je dražší
+ kolik stojí DPF?
+ potřeba kvalitní nafty bez bio, nebo aditivovat.
+ udržovat více v kondici AKB
A smrdí a vraždí malé děti.

Zapomnel jsi na vstriky, ktery jsou 10x náchylnější nez u benzinu.
Odkaz ke komentáři

Sem si tak jel v sobotu Dackou a kdyz jsem si pustil youtube, tak jsem si vzpomnel na Clinta a jeho Top bezvadnou Octavii.
57e85770d07e6e7a885b64cbc8b5b9a8.jpg

Pak jsem u Globusu, (jak rika Peeetrr) je svet jeste normalni, zacal couvat
425796a9f510c2762ec80f95bc7bd74c.jpg
A zase jsem myslel na Clinta a jeho Top bezvadnou Octavii.
Mimochodem kamera se osvedcila, couval jsem z parkovaciho mista, nahle z krizovatky vylitla Felda (aby nemusel cekat az projedou 3 auta) a tak bez pribrzdeni prolitnul krizovatku a nemit parkovaky a kameru, tak do nej nacouvam - v zrcatkach nebyl videt. Myslim si ze se ani nerozhlid, proste videl 3 auta, tak na to jeste dupnul.

Odkaz ke komentáři

A to, že jsou 10x náchylnější sis vycucal právě teď z prstu nebo to máš nějak podložené?

Jeste jsem nikdy neslysel/nevidel/neznam o nekom, komu by odesly na benzinu, za to jsem slysel (a znam) o moc a moc lidech, kterym odesly a LACE za 45tis / 4 kusy + prace.
Odkaz ke komentáři

Ptám se znovu. Kde si vzal to, že jsou 10x náchylnější? Zase to máš vycucané z prstu s tím, že jedna paní povídala?

Mas pravdu, cislo jsem vycucal z prstu, mozna je to 100x. Staci aby bylo -20 a kdyz pominu baterku, ktera je u nafty vetsi problem nez u benzinu, tak tu mame parafiny a co stara rotacka sezere, to ti PDcko/CRko ucpe. A uz jsi dojel, s tim ma soudruh Clint u nafty ostatne zkusenosti.
Odkaz ke komentáři

Sabizo a mas nekde potvrzene ze Tank Ono a nebo Globus maji nekvalitni naftu? Si tady neco cucas z prstu. Co vim tak na Onu jsou kontroly castejs nez u jinych čerpacek.

Ja 5let tankoval Tesco naftu a daval vlastni VIF do rotacky a jezdil jsem no problem.

A jak jsem jiz psal, tata dela dodnes to same u HDi a svara pro zmenu jezdi na Tank Ono s HDi. Vsichni jezdi a vsichni pouzivaji VIF i v lete.

Odkaz ke komentáři

Tak ted ale kalis do vlastniho hnizda ne, to mi přijde jako dobra vlastnost, kdyz auto sezere vse, co mu das a Skodovku zastavi nepremiova nafta. A obecne PHM jsou stejné jako oleje, 2 rafinerie ('stacirny') a jestli tam nekdo prida mikrogram aditiv, a nasadi 3Kc na litr...

Odkaz ke komentáři

Jestli jsem to pochopil spravne, tak se tam bavili o tom, ze v zime prodavali letni naftu (moc mi tam nesedi bod vzplanuti, ale budiz). Coz je problem, ale to opravdu vypada na chybu dodavatele, ktery proste potreboval udat zasoby. Zimni ViF by to mel spravit.

Odkaz ke komentáři

Clinte ve spajzu je ti kamera ve spajzu kdyz couvas dobra k cemu :D.
A nevim jak ty, ale ja mam svihadla jen v zadu a ma to tak mnoho Octavii, protoze platit za to 5tis mi prijde moc, navic technicky se jedna o lacinejsi reseni, nez jsou prave svihadla. Pro me jsou nutne jen predni okna v elektrice. Ale dnes je bezne platit za min vic.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...