Stringo Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Stane,jak to,ze se dostavas tak snadno k pujcovani aut??? Co vim,tak vetsinou pujci auto kdyz uz tak na 2 hodiny a to uz musi byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Stane....ten motor (TDI) je samozřejmě hlučnější. Poznáš to i na volnoběh. Tam kde jsem u 1,8 TSI někdy otáčel klíčkem v domnění, že motor zhasnul, tak tady se na volnoběh určitě nespletu Navíc i za jízdy cítíš vibrace motoru do volantu, to je přesně to, co jsem říkal za doby mého TSI, když jsem jel s TDI a nikdo mi to nevěřil. Ale Pawouk může potvrdit, tomu jsem O3 půjčil a vibrace cítil také. Na druhou stranu ten hluk motoru není nijak hrozný, ani bych neřekl hluk, prostě hlasitější projev a nijak mě to neobtěžuje. Rozhodně ne tak, že bych musel zvyšovat hlasitost rádia. Ty vibrace cítíš a zvykneš si taky. Takže je možné, že ti co nejeli nikdy s TSI se mohou divit, o jakých vibracích je vůbec řeč. TSI je prostě sametovej motor, tichej a se solidní spotřebou, byť i o dva litry (1,8TSI) vyšší než dvoulitr nafta. S naftou se člověk musí naučit jezdit, samozřejmě, že dovede sežrat víc, ale nikdy jsem ani při 200km/h neměl průměr nad 8 litrů. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Jo jednou za 15 sekund to tiše cvakne. Když necvaká, baterka je v kýblu. Vyrží to tak 6-8 měsíců. Podle teploty. V zimě samozřejmě méně než v létě. Tise cvakne, tedy neco jako, haloo kuny, dochazi baterie. Clovek to samozrejme neslysi. Nepleť sem bazary, on to taky neprodává přes bazar. Když to prodá jako soukromá osoba a neřekne o vadách tomu dotyčnému, tomu se to posere, nebo zjistí, že mu chlápek něco zatajil, tak přijde a rozbije mu hubu. Možná znásilní manželku a zastřelí čokla [emoji6] Clinte staci abys napsal ze prodavas nahradni dily smontovane do podoby vozu nebo autovrak a maj vsichni absolutne smulu. A divil by ses, kolik lidi to koupi.Však ano.+ 50tis. při koupi+ častěji měnit olej, který je dražší+ kolik stojí DPF?+ potřeba kvalitní nafty bez bio, nebo aditivovat.+ udržovat více v kondici AKBA smrdí a vraždí malé děti. Zapomnel jsi na vstriky, ktery jsou 10x náchylnější nez u benzinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 A to, že jsou 10x náchylnější sis vycucal právě teď z prstu nebo to máš nějak podložené? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Sem si tak jel v sobotu Dackou a kdyz jsem si pustil youtube, tak jsem si vzpomnel na Clinta a jeho Top bezvadnou Octavii.Pak jsem u Globusu, (jak rika Peeetrr) je svet jeste normalni, zacal couvatA zase jsem myslel na Clinta a jeho Top bezvadnou Octavii.Mimochodem kamera se osvedcila, couval jsem z parkovaciho mista, nahle z krizovatky vylitla Felda (aby nemusel cekat az projedou 3 auta) a tak bez pribrzdeni prolitnul krizovatku a nemit parkovaky a kameru, tak do nej nacouvam - v zrcatkach nebyl videt. Myslim si ze se ani nerozhlid, proste videl 3 auta, tak na to jeste dupnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Vcera jsem u přítelkyně objednal, tak uvidime. Rano se netvarila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 A to, že jsou 10x náchylnější sis vycucal právě teď z prstu nebo to máš nějak podložené? Jeste jsem nikdy neslysel/nevidel/neznam o nekom, komu by odesly na benzinu, za to jsem slysel (a znam) o moc a moc lidech, kterym odesly a LACE za 45tis / 4 kusy + prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ptám se znovu. Kde si vzal to, že jsou 10x náchylnější? Zase to máš vycucané z prstu s tím, že jedna paní povídala? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 To máme vstřiky, čerpadlo, palivové vedení a stačí jen nekvalitní nafta. Funguje to spolehlivě - 8 chrochtů na porážce. :-) Benzín takové zacházení přežil bez úhony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ono stačí přestat brát naftu u nějaké no-name čerpačky typu ONO nebo Globus a pak to auto bude jezdit jak má. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Naše nafta byla podle testů v normě. To samé benzín. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ptám se znovu. Kde si vzal to, že jsou 10x náchylnější? Zase to máš vycucané z prstu s tím, že jedna paní povídala? Mas pravdu, cislo jsem vycucal z prstu, mozna je to 100x. Staci aby bylo -20 a kdyz pominu baterku, ktera je u nafty vetsi problem nez u benzinu, tak tu mame parafiny a co stara rotacka sezere, to ti PDcko/CRko ucpe. A uz jsi dojel, s tim ma soudruh Clint u nafty ostatne zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Raději si projdu tímto, než abych vyhodil koncernový 1.0 nebo 1.2 TSi zázrak po 100 - 150 tisících kilometrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Sabizo a mas nekde potvrzene ze Tank Ono a nebo Globus maji nekvalitni naftu? Si tady neco cucas z prstu. Co vim tak na Onu jsou kontroly castejs nez u jinych čerpacek. Ja 5let tankoval Tesco naftu a daval vlastni VIF do rotacky a jezdil jsem no problem. A jak jsem jiz psal, tata dela dodnes to same u HDi a svara pro zmenu jezdi na Tank Ono s HDi. Vsichni jezdi a vsichni pouzivaji VIF i v lete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Tak ono u Dacie nebo Peugeotu je to jedno, co do toho narveš. Jezdí to i na řepkový olej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Tak ted ale kalis do vlastniho hnizda ne, to mi přijde jako dobra vlastnost, kdyz auto sezere vse, co mu das a Skodovku zastavi nepremiova nafta. A obecne PHM jsou stejné jako oleje, 2 rafinerie ('stacirny') a jestli tam nekdo prida mikrogram aditiv, a nasadi 3Kc na litr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Mimochodem, Radius, taky si prej dostal pokutu od ČOI. http://www.coi.cz/userdata/files/rozhodnuti/2016/rozhodnuti/2016-07-01-radius-iii-mn-sp.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Tak už víš, proč 10x? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ta couvaci kamera na Dachně je jejich zatím nejnovější hi tech, ale bohužel není jejich výroby. Vyrábí Hongkong. Cikáni se naučili jí tam akorát namontovat [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Rádius se chlubí kamerou, kterou já mám i ve špajzu a přitom má boční okna se švihadly [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Jestli jsem to pochopil spravne, tak se tam bavili o tom, ze v zime prodavali letni naftu (moc mi tam nesedi bod vzplanuti, ale budiz). Coz je problem, ale to opravdu vypada na chybu dodavatele, ktery proste potreboval udat zasoby. Zimni ViF by to mel spravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Clinte ve spajzu je ti kamera ve spajzu kdyz couvas dobra k cemu .A nevim jak ty, ale ja mam svihadla jen v zadu a ma to tak mnoho Octavii, protoze platit za to 5tis mi prijde moc, navic technicky se jedna o lacinejsi reseni, nez jsou prave svihadla. Pro me jsou nutne jen predni okna v elektrice. Ale dnes je bezne platit za min vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Dneska uz nafta neni problem, kazdy zkuseny topenar umi dodelat nezavisle topeni a pokud ma clovek barak, neni co resit.Pokud bydli v panelaku, tak staci koupit prenosny olejovy a napojit na verejne osvetleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Opatrne s tim Globusem. Ten ma nahodou narozdil od jinych pecet kvality PHM SGS. Stejne jako treba Eurooil atd. Tedy jejich sit je nezavisle kontrolovana. Tady mas seznam. Pravda ONO toto nema. http://www.dobrapumpa.cz/cs/zakaznik/kdo-je-drzitel-pk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Zrovna jsem se vrátil z Globusu [emoji41] Rádiusi, až cikáni přijdou na to, jak se jim vejde motor velikosti fotbalového míče i do zadních dveří, budou jednou dělat elektrické stahování i tam [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky