Sabiza Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 (editace) Já dneska taky vyjel. Jen abych okoupal Fabii. Už na to nešlo koukat. Editováno: 18. Prosinec 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 (editace) Tak jsem doma a cesta ok, mokrá a prosolená.... Hoši pozítří je sraz, nezapomeňte na to...Kokta už se pětkrát ptal kdy se to koná Editováno: 18. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 A stejně nedojede. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Jako vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 jn, nemám zimáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Vždyť ty je přece nepotřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 stejně ozák to je kšumf, jezdí z prahy někam na Slovensko na pokec, to je vidět jak se pražáci mají ve vatě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Nikdo si tady na tituly nehraje. Ovšem úprava, slovosled a v neposlední řadě gramatika, mají jistou vypovídající hodnotu o inteligenci dotyčného pisatele. Mimo jiné to však také svědčí o tom, že vlastně tady tímto pohrdáš ostatními, když ti nestojí za to si své příspěvky napsat srozumitelně a česky, a ne nějakou hotentotskou hatmatilkou, která zhusta nedává žádný smysl. Presne, kdo ty slavne ceske zakony prepise? Cestou domů mě zastavili policajti, asi mají nějakého Kryštofa, viděl jsem je skoro všude. Polda posvítil baterkou do auta, vzal si všechny doklady, předal je do jejich auta, za chvíli vrátil a to bylo všechno. Na me chtel taky mavnout, ale F3 TSi 63kw jede jak z praku a nez zvednul ruku, mel jsem tam 9 petek v obci a chytil to ten za mnou. Přidávám se na stranu Clinta. Hnůjday mi nesmí do baráku! [emoji3] Dalsi co tady vsema pohrda, kdyz si ani neprecte co napsal. Do nejakeho octavia klubu nechodim. To je pro zoufalce co se spolu potrebuji ujistovat o tom jak maji perfektni auta a pritom se jim to sype jak cinskej caj. [emoji23] Si zabil Jo tu Slivovici jsem mel Zufanek nebo tak nejak. Jedna z nejlepsich co jsem pil. Taky ta cena neni standartne nejnizsi. Ja ji ovsem vyhral. Tedy dobra volba. A protoze toho mas tolik a ja mydlim na tva jatra, tak mi koukej aledpon dve flasky toho vina poslat. Letos se mi sesli jako presenty same Whiskey Jameson atd. Koukam ze jsi mel v sobe pulku zufanka. pánové já se umlátím asi smíchy, vždycky se mě honza divil že nadávám na svoje auto ,když se vždycky něco vysralo. místo toho abych pracoval nebo dělal něco smysluplnějšího, tak sem vozil auto na reklamaci. na druhou stranu jezdí na 18" kolech a vzadu má tyč z dodávky [emoji3] http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25290&p=1659070 Hele co tam bylo? Sakra pres ten kram vepredu neni videt to pekny radio. stanmare já si zvyknul, na mě je nasranejch tolik lidí hlavně v práci [emoji3] Njn, pravdu slysej lidi neradi. A nebo to je tim, jak umis dokodovat mlhovky? Neserte nebo na sraz dovezu manželku, která několik let dělala baristku ve vyhlášených českých kavárnách. Ta vám tu brazilskou kávu zarazí a bude. [emoji3] Jestli je brazilska kava mlada a pohledna (tak 28 let maximalne), tak se hlasim na zarazeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Naposledy jsem jel Hyundaiem 2.12, myslite ze zitra rano nastartuju? Jasne ze jo , nemam vymackany tlacitko. Projedu 40km a pak zas bude +-27 dni stat - hm s tim budu muset neco udelat. Dovolena, Vanoce a pak 14 dni pohotovost. Bych mozna mohl na sraz, ale porad mi nikdo nevolal jestli je nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 před 5 hodinami, Radius napsal: ... ........Jestli je brazilska kava mlada a pohledna (tak 28 let maximalne), tak se hlasim na zarazeni. Mladá není, pohledná taky ne a asi není ani brazilka, ale kávu vaří, tak by Ti mohla stačit ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Jak se rika, na starym kole se naucis nejlip jezdit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Ten Rádius je uplnej Jules Verne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 To jo, dva roky prázdnin bych ale nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 před 8 hodinami, kokta7 napsal: stejně ozák to je kšumf, jezdí z prahy někam na Slovensko na pokec, to je vidět jak se pražáci mají ve vatě! No jo, to jenom ty pořád jenom kecáš a nikam nepřijdeš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) to víš, mám moc práce,že se z toho můžeme zesrat. vy taky nikdy za mnou nepřijedete. a nemáte tam okruh Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Už se to tady několikrát psalo - sežeň hospodu s parkovištěm a přijedeme. Já tedy určitě. V nějaký vhodný termín o víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Tak jsem vymrsknul tři vadné LEDky a nahradil zase žárovkami. V zrcátku začala taky blikat už čtvrtá a to sám nedám. Nejhorší je, že od toho dal ruce pryč i servis v tehle mínus teplotách, jenom sklo v zrcátku stojí bůra a musí se vyndat :-( Tohle je Ozákova pomsta. Už nechci LEDky ani vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Měl jsi mu ty "klacky" zahodit ... . Nejlépe do toho rybníka, co je před oknama. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Díky neustálému vylepšování svého auta se dostal do stavu, kdy přestalo fungovat. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Před hodinou, Clint napsal: Tak jsem vymrsknul tři vadné LEDky a nahradil zase žárovkami. V zrcátku začala taky blikat už čtvrtá a to sám nedám. Nejhorší je, že od toho dal ruce pryč i servis v tehle mínus teplotách, jenom sklo v zrcátku stojí bůra a musí se vyndat :-( Tohle je Ozákova pomsta. Už nechci LEDky ani vidět... no jo moc složité na autorizák rozdělat zpětné zrcátko servis na baterky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Hoši , jestli dneska přijede Ozák na sraz bez berlí, tak vám zaručuju, že odjede zase s berlema 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Ty mu je koupíš pod stromeček ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 V kolik to dnes začíná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 no ono to brzy skončí, protože tam bude rvačka. A stanmar bude vybírat sázky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky