motosman Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Jak furt? Dneska jsem v práci. Jak jinak bych doručil dovolenku. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Motosi, to si Blekota dovolil dost co? Říkat ti pražská kurva [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Jsem velkorysý. Smáznem to na tom jeho tea. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Tak to bude maso... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Favo kdyz v zime zatopilo - dlouhy tahly kopec a bylo zaple foukani na celni okno, tak taky rado praskalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Olll RS byla moje v zakladu za 616tis a ted je za 696tis [emoji23]Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 A furt stejnej kram 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Místo hanění embéček by jsi nás konečně mohl začít lákat do na ten sraz někam do těch polí u Pc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 A je to vůbec na mapě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Pawouku, tak jsem po dlouhé době studoval ZPK a jak jsi dával ten odkaz na ZIP:http://www.autoweb.cz/pravidlo-zipu-a-nejhorsi-omyly-a-myty-o-nem/tak bych řekl, že tam kecá nesmysly ohledně průběžného a odbočovacího pruhu. Dle mého, pokud se průběžný změní v odbočovací, tak tam pravidlo ZIPu platí. Viz definice průběžného pruhu:z) průběžný pruh je jízdní pruh probíhající v původním směru (bez odbočení) křižovatkou nebo v místě, kde se mění počet jízdních pruhů.A pak se v tom vyznej.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 V 2. 1. 2017 at 17:15, kokta7 napsal: Takže nazdar chuligáni, sraz je 21.1.2016 v Pardubicích. Parkoviště velký jak Praha, super žrádlo(jak česká klasika, stejky, atd) a KOFOLA. Mají i denní nabídku. Pardubice: http://www.na-netrebe.cz/ Tak kdo tam teda pojede ? kokta dělá sraz a nikdo nic neví.... kokta Pawouk motosman Clint ? MichalRr beuticek ? a moje maličkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 před 25 minutami, motosman napsal: Pawouku, tak jsem po dlouhé době studoval ZPK a jak jsi dával ten odkaz na ZIP:http://www.autoweb.cz/pravidlo-zipu-a-nejhorsi-omyly-a-myty-o-nem/ tak bych řekl, že tam kecá nesmysly ohledně průběžného a odbočovacího pruhu. Dle mého, pokud se průběžný změní v odbočovací, tak tam pravidlo ZIPu platí. Viz definice průběžného pruhu: z) průběžný pruh je jízdní pruh probíhající v původním směru (bez odbočení) křižovatkou nebo v místě, kde se mění počet jízdních pruhů. A pak se v tom vyznej.... Heh, tak na toto dnes nemám mentální kapacitu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Ad sraz. Pokud by se někdo domníval, že mu auto cestu do Asie nevydrží, tak se ozvěte. [emoji12] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Mne vydrzi, mam skodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: A je to vůbec na mapě? Pardubice?? To bude někde u Hradce Králové ho nebo asi u Chrudimi. Spoiler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Jo, tam někde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 před 31 minutami, PavkaKorčagin napsal: Pardubice?? To bude někde u Hradce Králové ho nebo asi u Chrudimi. Zobrazit skrytý obsah Kulový, to je asi nějaká vesnice u Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 No jasně. Vždyť psal parkoviště jako Praha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Aha, zaparkuju na okraji Prahy na parkovišti, přejdu pěšky přes parkoviště, okolo Hradce Králové ho a pak už budu v Pardubicích?? Chrudim bude na horizontu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 (editace) před 54 minutami, motosman napsal: No jasně. Vždyť psal parkoviště jako Praha. ještě že v odstavném to jde předjíždět. sem dnes na benzíně tankoval po delší době N95 a oni tam mají nějakou posranou rekuperaci ve stojanu, takže mě to furt vyskakuje z hrdla nádrže. fakt kreténi na benzíně. Editováno: 10. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 To je o seřízení pistole. U nás jezdím jen na jeden stojan a mám klid. Pokud zajedu vedle, tak taky furt vyhazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 to je možný, ale je to pěkně debilní když musíš dýchat ty výpary a furt to tam rvát zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 To dělá mráz. Mně takto skoro nešla natankovat i nafta do té zelené FIII. Asi chyba pistole. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Jo a kde je plačka Petrrr? Na forum chodí, ale nic nepíše. Naposledy 31.12. Že by si dal nějaké novoroční předsevzetí, že se už nebude vůči ŠA negativně vyjadřovat, a teď zjistil, že vlastně nic jiného ani neumí napsat? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Jak jsem psal, má omrzlé pazoury z nádraží, je ve špitálu a sestřičky mu nosej bažanta. Leží tam s Vencou od páté koleje. Proto nepíše, Venca psát neumí a tak mu drží notes u hlavy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky