kokta7 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 kdysi si porovnam zpracování berlinga a o3 tak je to stejný hnuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Kokto, to je blbost. Ty jsi už skeptickej ke všemu. Prodej auto a jezdi autobusem. Pak budeš možná šťastnej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 panove, doufam ze jste videli zpravy na nove a slyseli jste, ze opravdu policejni pasaty porusuji zakon Je proste nepripustne (protizakone), aby vozidlo jelo rychlejs nez 130 km/h (na dalnici), pokud nema zaple majacky! Tecka. Jakmile tedy policejni vuz jede za Vami a meri Vas a nema zaple majacky, sam porusuje zakon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 A ja Superba taky nevlastnim, ale chci vlastnit. Ovsem je to tak vsechno. Pockam az zitra jak dopadne sportka . 3,6 FSI v myslivci to by bylo. Rychly rodinny vuz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Radiusy ted jsem na to koukal a oksmzite jsem si na tebe vzpomnel. je ovsem nutne podotknout ze policie na to ma nazor jiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Na obživlé obrázky v rádoby zpravodajství tv h*vna se nedívám. Napiš kde je to legislativně podchycené. To mě zajímá. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Já už po supovi neprahnu, oktávka je už dostatečně velká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Clinte pravda. Ovsem O2 uz nekoupis a tak zbyva S2. O3 testovane na zakaznicich jako Rapid nehci, dekuji. Sizenou novinku uz nikdy. S2 posledni poctive auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Nojo, všechny nové modely dneska testují zákazníci, bohužel, o tom jsme už mluvili. Sypou to jak na běžícím pásu a nemají to vyzkoušené. To bohužel neplatí jen o autech, ale i o elektronice atp. SII nemá smysl moc kupovat, když za rok je tu novej model, ve všem lepší. Počkat rok, až se to vychytá a pak koupit. To samé s O3, nesmí se to kupovat hned. Editováno: 22. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Taky sis nekoupil o2 hned s 1.8 TSI a furt tam mas starší napinak, nepomůžes si nikdy Editováno: 22. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Však víš, že napínáků je mraky, stále je obnovovali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) jako retez s napinakem u 1,2 TSI a stejne k hovnu. Sice posledni uprava zatim funguje ze to snad nikomu nepreskocilo, ale sem tam nekomu to stejne zachrasti s co na to SA ? Uz to neresi s tim ze je to vlastnost a nazdar. Technicke reseni nebudu popisovat, protoze to neresi pricinu ale nasledek a je to prasarna. A nebo jo pro ty co nevi. Zjednodusene je tam dany navarek nad ozubenym kolem vacky kdy kdyz se retez vytahne nebo napinak nezafunguje tak zabrani preskoceni. To ze pripadny vytahany retez se o tento navarek bude brousit piliny padaji do olejove lazne, nemluvim o brouseni zubu ozubenych kol vacky a klikovky, asi nikoho nezajima. Editováno: 22. Únor 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Cypo Design sent us this sublime photo of ŠKODA and called it "Concept SuperB RS Coupe 2015". Don't hesitate and send us your ŠKODA photos, too! (Link for the picture: http://goo.gl/MdxDys) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 To je paskvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 No, tak zrovna tohle mi moc nesedí... když dělal koncept na toho Rapida, tak to bylo good, tohle je takové (asi moc narychlo to dělal), nedotažené. Ale je pravda že bych nedokázal upravit ani ta kola, takže rozhodně je to machr, jen mi tohle prostě moc nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Já nezpochybňuji grafické dovednosti dotyčného, mě se nelíbí design toho konceptu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 http://www.tipcars.com/audi-a8/33-tdi-25750736.html moje bejvalá okta, když hodně si to přiblížte tak je vidět ten černý spoiler a značka 9052. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 jak jsi na to narazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) protože mají zaplacený přístup na to dražení totálek od pojištoven, takže si proto přijeli a na místě mě přes internetový bankovnictví poslali chechtáky...poté sem teprve auto odhlásil a poslal techničák na ně. Editováno: 23. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Nojo, skončila mezi vraky chudák, ačkoliv to vlastně šlo jednoduše opravit, jenže se ti do toho nechtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 At je ji zeme lehka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 100% si ji někdo opraví nebo ji střelej někomu do ciziny jakou nebouranou xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Cypo Design sent us this sublime photo of ŠKODA and called it "Concept SuperB RS Coupe 2015". Don't hesitate and send us your ŠKODA photos, too! (Link for the picture: http://goo.gl/MdxDys) Logo RS je zaklad! ;-) Vcera jsem v Usti videl RS logo v masce na Yetim... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/detail.php?id=AUTOCONSUMER%2FAV64_13%2F22.8.2013&zBazaru=true aby mi to ještě nevrátili 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Tak oni ty úpravy jsou většinou proto, že to vypadá mnohem lépe. Vždyť ty nárazníky nic navíc nestojí a kdyby byly na všech, tak by se to kupovalo ještě lépe. Vždyť u AUDI Sline resp. RS AUDI taky není nějaký znatelný rozdíl v nárazníkach, to jen Škodovka musí odlišit výkon ještě i vzhledově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky