MichalRr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 před 7 hodinami, kokta7 napsal: MichalHR: kdybych teda chtěl auto něco jako je superb, tak bych radši vzal cenově výhodnějšího prassata. Taky jsem psal, že už vůbec nemluvím o konkurenci. Ikdyž SUP ve Sportline se mi líbí víc jak Passat, ale spíš bych taky volil lidový vůz. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 jsem byl sázet brambory neasi...taky tu nemůžu bejt pořád a ke korejskejm autum mam stejnej vztah jako k elektronice..nejdřív nalákaj trh aby ho co nejlíp ovládli, cenama, pobídkama, marketingem.. a až se budou cítit dost silný tak utnou kohoutky nastoupí novej kim (myšleno tim CEO daného výrobce) a udělají ze zákazníků blbce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) Já jsem se byl svézt opět na Mostě s českým klenotem S cuprou to dokážu kolem 2 minut na obyčejnejch gumách v běžným tempu, okta je holt pomalejší v běžným tempu. chudák to tam zaparkoval uprostřed zatáčky, další chudák v M3 vzal svodidla. Editováno: 16. Duben 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Okta je dobrá, ale Ty jsi brzda 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 No až na to bude kára, tak budu muset taky zajet :-) Ale ty gumy tam asi mizí z ráfků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Před hodinou, Petrrr napsal: Ok, ty vole tady chcip zajic nebo beranek. Nikde nikdo. To dokazuje, ze kdyz lide maji volno netravi cas tolik na FB atd. Pawouku. Lidstvo min. u nas neni tak ztracene, jak by se mohlo zdat. Ty dřeváku, právě že to je naopak - všichni jsou na Fb a proto nejsou zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) před 1 minutou, MichalRr napsal: No až na to bude kára, tak budu muset taky zajet :-) Ale ty gumy tam asi mizí z ráfků dnes ne, bylo mokro a zima. před 14 dny jsem přišel o celou sadu co měla kolem 4mm.... deštičky z clubsport S už zmizeli tak na 50% Editováno: 16. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Tak mě tyto atrakce nehrozí, páč s těma "16 co mám na autě bych byl hned ve svodidlech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 S Rapidem bych mu ukazal jak se jezdi. Tehda s tim na Ringu natrel ten novinar kdejakeho sportaka. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 před 1 minutou, Petrrr napsal: S Rapidem bych mu ukazal jak se jezdi. Tehda s tim na Ringu natrel ten novinar kdejakeho sportaka. Ve vší úctě k tobě, Janda má oproti tobě trochu naježděno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) před 46 minutami, stanmar napsal: Okta je dobrá, ale Ty jsi brzda ne okta je brzda bez elektrickyho diferáku či samosvoru Editováno: 16. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Ty vole Michale s tim jezdim bomby denne do prace a z5. S Rapidem mam najezdeno urcite v soucasne dobe asi vic jak on. Loketske serpentiny neznaj bratra, ale meho Rapida urcite. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Petre, šetri si tú Kinderkáru. Dnes už takú kvalitu nekúpiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 hm, spíš těžky co dnes vůbec koupit. nic mě stále nenapadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) https://www.pragaglobal.com/cs/auta/r1r/ Editováno: 16. Duben 2017, autor: MichalRr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Nevidim smajlik tedy si to asi myslel vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Michale bomba, v té cenovce už se dá něco koupit, ale to není rozumně dostupné auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 před 3 minutami, Petrrr napsal: Nevidim smajlik tedy si to asi myslel vazne. Naprosto. Mě to přijde jako pecka, ale to nebude prdel uřídit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Myslel jsem prispevek jao, ale kdyz tak na to koukam klidne se to hodi i na ten tvuj na ktery mi odpovidas. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Jo Praga... to je jízda, bohužel s tou, co jsem kdy mohl jet to moc o rychlosti nebylo, páč to byla PV3S 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Nesmrtelnej stroj. Ja ho sice neridil, ale jezdil jsem s ni. Stryc ji kdysi mel. Americani se na nejake misi kdysi ACR smali co ze to je za veterana. Smich je pak presel kdyz ty jejich tezky kravy zapadly a V3S to projela jako hovno. Navic udajne takove zaveseni kol okopiroval Hummer prave od V3S samozrejme to jeste trochu vylepsili. Tedy legenda, kterou poznalo hned rada generaci. Ted jsem navic cetl, ze treba takova Tatra vyvyji vzduchem chlazeny 8mivalec do nakladaku co bude splnovat EU6. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Posledné poctivo vyrobené autá boli tak do roku 2002. Ale tie sú už dnes tiež poruchové a drahé na servis. Keďže si dnes už nekúpim nič, čo nemá v blízkosti servisné stredisko, objednal som si Oktávku. Záruka 5 rokov a servis u kamaráta v ŠA je taká malá istota, že to bude lepšie, ako iný (možno lepší) dealer, ale bez známosti. Pekné sviatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Aby ses ještě Jao nedivil, oni někdy známí jsou horší jak cizí... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) Video z výroby objednaného kusu, tak ako to bolo v 90. rokoch v SRN pri preberaní vozidla mi kamoš určite z Oktávie neukáže . Ale pero, voňavý stromček a prívesok na klúče dostanem určite. Editováno: 16. Duben 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky