Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Nápodobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 chlapy jak zítra, bude teda něco nebo ne? já jenom jestli se mám domluvit se zákazníkem, abych to s něčím spojil a neseděl v autě kvůli srazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 ja ne, uz jsem psal... jinak Pawouku, nevim jestli si videl tohle, ale celkem se mi to libi http://jalopnik.com/the-volvo-concept-estate-is-an-unfathomably-gorgeous-sh-1531777678 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 volva jsou od jakživa moc krásná a konzervativní auta, bohužel ty cenovky jsou ještě výše.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Já s tím zítřkem počítám. A Volvo je pěkný, i když toto zrovna moc konzervativně nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 ok... tak pawouku je to koncept, finálový model bude více konzervativní, každopádně v noci ten tvar zadních ledek vypadfá fakt luxusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Já se zítřkem také počítám. Když vás nestihnu na benzínce, tak na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Zítra to platí. Od pěti odpoledne. Počkáte na mě u motorestu v 45 minutě? Editováno: 27. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 ok tak po čtvrty na benzíně. nahododím 130-140 tempo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Volva jsou krásný a hlavně jsou výkoný a 4x4 Editováno: 27. Únor 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Já také s tím počítám, ve 45min. budu ještě ve Varech tak snad to do 17h stihnu, když nebude provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) A pak že ti to jezdí pomalu, za 15 minut z Varů do Krušárny to zvládne jen ty a helikoptéra, spočítal jsem ti to na průměrnou rychlost 296km/h Editováno: 27. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Tady je hráčka pro Koktu a musím uznat, že bych se taky vrátil zpět ke golfum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Jj, tenhle golf jsem už videl a je krásnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) http://www.navratdoreality.com/index.php?p=view&id=18950 odtahová kompilace :-)) Editováno: 27. Únor 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Zítra to platí. Od pěti odpoledne. Počkáte na mě u motorestu v 45 minutě? Yes, scuknem se tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 tak už sem ti klinte našel pořádné auto. na km nekoukej, v německu jsou kurna lepší podmínky http://www.webmobil24.com/web/en/haendler_homepages/abc-automobile/detail.htm?showid=92654552&pagina=10&lastshow=&offset=3&bgcolor=f9f9f9&background=&printmode=&nomenu=1&offset=3&ignoremenu=&customdesign=&clog=12&nomenu=1&DIESEL=&FARBE_ID=&INTERNERCODE=&MARKE_ID=&PREISKAT_ID=&MODELL=&MWSTAUSW=&SORTIERUNG=3&STANDORT=&FAHRZEUGTYP=&KRAFTSTOFF=&GETRIEBE=&TUEREN=&ANZEIGE_EZJAHR_VON=&ANZEIGE_EZJAHR_BIS=&ANZEIGE_PREIS_VON=&ANZEIGE_PREIS_BIS=&ANZEIGE_KMSTAND_VON=&ANZEIGE_KMSTAND_BIS=&ANZEIGE_LEISTUNG_VON=&ANZEIGE_LEISTUNG_BIS=&ANZEIGE_HUBRAUM_VON=&ANZEIGE_HUBRAUM_BIS=&ANZEIGE_FINANZIERUNG_VON=&ANZEIGE_FINANZIERUNG_BIS=&ANZEIGE_MODELL_ID=¢er=&debug=&redirect=&FZART_ID=A&FZKATEGORIE_ID=&myfunction=suchefuerhaendler=&specialfilter=&showdp=&showex=&clog=12&width=&offset=3&color=&old=&AKTION=&linkcolor=&boxcolor=&boxfontcolor=&modelle=&width=&dealer= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Jo, to je dělo. Jenže sedan a bílej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Nádhera, pětkovej je můj sen, kterej se nikdy nevyplní Bílou bych v tomto případě přežil a sedan b ybyl jasnou volbou, sedany jsou nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 proč by se nevyplnil? dyt to stojí jako nová oktavie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Už jsem tu říkal, porovnej si cenu náhradních dílů (ted nemyslím brzdové destičky) u oktávky a pětkového BMW, hlavně elektronika, co v druhovýrobě nekoupíš. Další věc, za tu cenu mám nové auto, v záruce s deseti km najeto. A neposlední věc je pojistka bohužel.... Jo zapomněl jsem na hodinovou sazbu servisu a jejich síť, škodovku mám na každém rohu. Editováno: 27. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Akorát auto, které jezdí v německu a má 100 000km, je jako tady když má to auto zhruba 40000km. stačí se zamyslet, kvalita paliv, cesty, kvalita servisu..... když furt budeš si něco přivolávat, tak si nemůžeš koupit ani kalhoty na sebe co když prasknou a tyhle keci všichni víme jak dnes funguje záruka u ŠA. zrovna elektrikou bych se nezabýval, tam moc druhovýroby taky není, max že si ji seženeš z jiného vraku... když mě shořely svazky v polu, tak cenovka byla cca 40000kč na 15 let starém autě proč bych chodil s autem, které nemá záruku do autorizáku, to mě hlava nebere. nerad chodím i s mou oktavii do autorizáku, když vidím jak se tam k tomu chovají... plno soukromníku udělá daleko lepší práci, než tvoje oblíbené autorizáky, které netuší absolutně jinak ovšem souhlasím, za ty prachy koupíš novou oktu která snad bude fungovat a teoreticky tam je menší riziko finanční.... akorát to pětkové bmw a podobné auta sou trošku někde jinde... pojistku snad nemyslíš vázně, dnes jestli mám 1.8 nebo 3.6 tak tam velký rozdíl fakt není jako dříve... Editováno: 27. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Bych chtěl vidět ty hromady soukromníků, ktaří umí opravit moderní BMW (tím nemyslím výměnu oleje). Svého času s tím měli problémy i v autorizovaném servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) a ša autorizáky snad nemají problém? stačí se třeba zadívat sem: http://www.prevodovky-sixta.cz/ Editováno: 27. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Myslím, že škodovka má co do složitosti mechaniky a elektroniky do BMW ještě hodně daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky