FannanekH Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 pravidelná stolice je i pro některý dost velkej úspěch 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Presne tak, jeste ze muj obvodak je zaroven Gastroentogolog. Je mi to jedno, kdyz bude bude kdyz ne tak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 U Gastroenterologa jsem byl včera chlapci, vyšetření pro fakíry Hadice nosem až do žaludku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Nosem to umi kazdej. Ja mel pusou. Ale jeste lepsi je kolonoskopie tedy prdeli. To je pro opravdove frajery co to vydrzi bez injekce. Zase ale Koktovi by se to libilo a sel by za tyden zas. [emoji23] 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 To už mám za sebou. Nejlepší je ta příprava. Všichni mě strašili, že neopustím záchod a ono nic. Normálně jsem jim to projímadlo sežral.[emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Já měl gastro i kolonoskopii. Gastro jen s místním umrtvením nějakým sprejem - prý si injekci berou jen slabší nátury, ale zase mě tehdy hezká sestřička hladila po vlasech... Kolonoskopie - asi nejhorší je noc před vyšetřením - měl jsem zrychlenou dávku projímadla, účastnil jsem se nějaké studie, abych nemusel čekat několik měsíců na vyšetření - to samotné už bylo kupodivu přežitelné, ale samozřjmě jsem to měl se znecitlivěním. No jsou i lepší typy zábavy nežli tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 před 5 hodinami, Petrrr napsal: Nazdar jitrnice. Naskytla se mi mozna moznost koupit zdenou garaz s elektr. v garazove radovce cca 500m od bytu za 70tis co si myslite. Docela o tom uvazuji. Jedno auto co se vzdy nepouziva by bylo v garazi. Mel bych si kde auta vysavat atd. Navic to pojme par veci z bytu co uz nejsou tolik potreba pac ten byt neni nafukovaci. Pneu a kola ze sklepa atd. Jde o to ze clovek uz je pohodlnej mit auto pred barakem a aby to pak nedopadlo ze tu garaz vlastne nevyuziju..i kdyz tady ji prodam vzdycky v te lokalite poptavka prevysuje nabidku. No to je slušná cena, za ty prachy má clint jen stříšku s dřevěnejma nohama kam mu leze stále nějaká kuna... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Jdi do garáže, ale nezapomeň, že i ta se dá vykrást. Asi by to pak chtělo zvážit nějaké pojištění? Pokud vůbec něco takové existuje. Já tam nezvanou návštěvu měl už dvakrát. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 před 20 minutami, stanmar napsal: No to je slušná cena, za ty prachy má clint jen stříšku s dřevěnejma nohama kam mu leze stále nějaká kuna... Ta kuna má také dřevěné nohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Kuna určitě ne, páč vždy po překousání součásti v motorovém prostoru veme hned dráhu pryč (asi k sousedovi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 (editace) před 20 minutami, Pawouk napsal: Jdi do garáže, ale nezapomeň, že i ta se dá vykrást. Asi by to pak chtělo zvážit nějaké pojištění? Pokud vůbec něco takové existuje. Já tam nezvanou návštěvu měl už dvakrát. JJ, potvrzuji, obětí se také staly moje AL "16 Atria, které se určitě dodnes někde točí na nějaké fóbii či hrůmstru. Editováno: 22. Duben 2017, autor: stanmar 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: Jdi do garáže, ale nezapomeň, že i ta se dá vykrást. Asi by to pak chtělo zvážit nějaké pojištění? Pokud vůbec něco takové existuje. Já tam nezvanou návštěvu měl už dvakrát. zase na druhou stranu kdo by mu kradl zavařovací sklenice od kompotů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Když ono se krade úplně všechno... i ty kompoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Tak mohl bych si tam udelat alarm na mobil. A kdyby neco strilim hlava nehlava. [emoji3] Jinak dnes strycovo Kardiaq a ac nerad musim priznat ze to auto neni zle. Treba po rozbite polni ceste s podvozkem v rezimu comfort a jako v bavlnce, kde bychvs Rapidem vyklepal dusi. No tech multimedialnich kravin propoheni s mobilem vzdy vis kde auto v dany okamzik je za kolik jelo rychlost ard. A jinychkravin to umi nepocitane. Vyhrivany volant super a vyhrivany celni sklo kdy dratky ve skle nejsou, ja je nevidel. Nezavisle topeni parada. Co je diskutabilni je treti rada sedadel a co stoji za hovno papundeklove dvere jako vzdycky. Jina negativa jsem na prvni ohledani nenasel. A na to, ze to je dehet bych vubec nerekl ze je to uvnitr hlucnejsi nez to TSI a to jsme jeli i v rezimu sport. Jizdu co jel stryc do toho muzea a z5 400km v 5ti dospelych a dvou vetsich detech zadne loudani 8litru. Sportak to neni ale line uplne taky ne. Uz s tim jel i 220.. To pohodli je v tom proste zasadni a to je jednoznacne plus. Zadne prkene skodovacke podvozky. Tedy jedine co tak zavady a ty urcite budou jse jen o to kolik a jak vazne. Jinak povedene auto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Zase dvakrát... Že se to děje jen tobě? Cena pohodlí se pozná, až bude muset měnit tlumiče pro DCC podvozek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Nechceš jít na forum přes PC? Kdo má pořád stejný příspěvek vícekrát ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Jinak Kodiaq má na výhřev čelního skla nějakou fólii, takže drátky už nejsou žádné. A utlumení motoru by snad mělo být nejlepší ze všech současných modelů embéček. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Kluci jsem v tom nevinne. Ja to ani 2x nevidim pokud to Spiderman nesmazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Samozřejmě, že smazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Pawouku ten DCC stryce trapit asi nebude. Vic jak 5 let a vic jak 100tis s nim stejne nenajede. I kdyz tvrdi opak tak zadne auto dyl jak 4 roky snad nemel. No presto uznava i on sam, ze priste by se bez toho asi obesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 před 44 minutami, Pawouk napsal: Zase dvakrát... Že se to děje jen tobě? Cena pohodlí se pozná, až bude muset měnit tlumiče pro DCC podvozek. Tak pri nejhorsim se to da odpojit a koupit obyc ci nejaky spesl podvozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 (editace) Jo to myslíš třeba listová pera ? Editováno: 22. Duben 2017, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Tady je nejak mrtvo. Vikend asi je zima tak Prazaci zustali doma a obdelavaj manzelky. Hradecaci obdelavaj registrovany partnery. [emoji23] 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 A já sháněl žehličku. Ta stará ze škoda plus odešla do věčných lovišť. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 A ty se divis kdyz s ni zehlis ? Manzelka na ni moc tlacila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky