Stringo Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Petře a co CTRL+C -> CTRL+V ? Ty máš čas v práci na pracovním PC ještě dělat na soukromých věcech a to ještě v takové míře, že na to potřebuješ mít extra zálohovací program??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 (editace) před 1 hodinou, Petrrr napsal: Potrebuji tip na nejaky zalohovaci program dat na PC. Mam PC a osobni slozky bych potreboval zalohovat na externi disk. Co pouzivate vy? Dik na co programy, stačí script. tohle dej do bat a nastav to třeba jako naplánovanou ulohu. jenom si uprav cesty.... robocopy \\intel\data\data C:\ZalohaIntel\data /FFT /R:3 /W:10 /Z /NP /NDL /E /LOG:intelnasql.log nebo jestli nepochopíš jednoduchej script, tak třeba toto docela funguje. ale je to prasárna: https://www.instaluj.cz/cobian-backup Editováno: 12. Květen 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 před 8 hodinami, FannanekH napsal: když já jsem spíš na mladý.. leda že by ta jeho stará prošla karosárnou a měla novej lak A co ten "vyčochtanej agregát". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Kokto ten tvuj program asi nepodporuji wokna 10 64bit. Nezkousel jsem ale nejsou tam uvedeny. Takhle dopadl i ten muj predchozi program ze ve w10 nefacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 hele nevím, používám to je jenom ve firmách a tam nikde windows 10 nejsou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 To jsou asi chude firmy. My nic jinejo nez W10 nemame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Proč chudé? Spousta firem nechce ze sedmicek prechazet na W10 a o penězích to opravdu není.. To že je to nejnovější OS od Microsoftu neznamená, ze nejlepší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Pro firmu je důležité, jak to všechno funguje zejména pak servery a interní síť. Když všechno funguje, není třeba hned všechno měnit. Kdyby nekončila podpora XP, tak je máme doteď. Teď jedeme na 7kach a dokud podpora ze strany Microsoftu bude, nikdo to měnit určitě nebude 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 No ja videl prave na tom svem novem kompu jak na tom fachaly 7micky bez jinych instalaci a nasledne po doinstalovani 10sitek. Treba 7micky startovaly minutu 10tky 10s a to zas zajima me. V praci mame narocne 3d kreslici softwary ( Revit atd.) A vse co podpori rychlost je vitano..protoze kolikrat i PC s intelcor 7 a 16GB RAM pri velke budove a s priplymi vsemi profesemi se dost zapoti. Ale chapu ze ne vsude je to treba nebo vsude vitano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 U nás se jede v Catia a jinak klasika Microsoft Office. Na to fakt nepotřebuješ nic extra. Ale jak říkám pokud je ve firmě všechno přes intranet a servery, tak je blbost hned všechno překopávat když to všechno funguje. Ono to není jen o tom koncovém PC, u nás třeba je propojeno několik sítí z celé korporace Doosan (takže pobočky a společnosti z korporace např. Anglie, Korea, USA, Emiráty a mnoho dalších zemí), takže potom každý přechod je dost finančně náročný co se týká správy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 To není jako firma s 50ti zaměstnanci včetně uklízečky a sekretářky co si jednou každý to svoje [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Az se jednou KIM spatne vyspi, smaze vam centralu z mapy a jste v prdeli. [emoji23] My na to mame, posranej win za 2500 nas nerozhazi, kdyz rocne platime 100tis za Revit na jeden PC. Se podivej u Pawouka, korporace a setri se i na hovne. U nas v praci jsem si vzpomnel ze bych potreboval rozsirit jeden pracovni software o jednu profesi. Vysvetlil jsem klady. Pac v tom delam pouze ja ( pozustatek z minule prace) a ping druhej den jsem ho mel. Na obedy si jezdime s firemnima autama atd. a nikdo to neresi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Ale plat máš třetinovej co Pawouk....... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Tretinovej nevim asi ne, ale tretinovy naklady na bydleni asi ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 V 13. 5. 2017 na 18:52, Petrrr napsal: Az se jednou KIM spatne vyspi, smaze vam centralu z mapy a jste v prdeli. My na to mame, posranej win za 2500 nas nerozhazi, kdyz rocne platime 100tis za Revit na jeden PC. Se podivej u Pawouka, korporace a setri se i na hovne. U nas v praci jsem si vzpomnel ze bych potreboval rozsirit jeden pracovni software o jednu profesi. Vysvetlil jsem klady. Pac v tom delam pouze ja ( pozustatek z minule prace) a ping druhej den jsem ho mel. Na obedy si jezdime s firemnima autama atd. a nikdo to neresi. Jak v čem, zrovna na PC ne - ty jsme dostali nové, včetně monitorů a W7 na SSD startuje hodně rychle. Oni spíš šetří na sw - SAP nemají, no a pak na platech (některých)... Používají spíš jakési podivné polofunkční prográmky a aplikace. A na oběd jezdím také služebákem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Dobre no, tak jsem krivdil. Pravda jde take o zamereni te ci one firmy. U nas soft je to gro co nas zivi, tedy na tom se nesetri, kdyz je to potreba. Zase na druhou stranu sluzebni auta jsou vse Fabie, pac pro nase ucely staci. Esspresovac se ted dal opravit nez aby se koupil po 4 letech novej. Tedy zbytecne se taky nerozhazuje.. A platy nemohu slouzit, nevim kdo kolik a z reci se toho pozna malo. Nekomu totiz napr. 30 prijde slusny peniz a nekomu je malo i 40 a bude remcat i kdyby mel 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Mě by 30 přišlo slušný... Dneska sem se bavil se známou - má nějakej učňák ani nevím co přesně a dělá ranní 8h pouze v týdnu bez víkendu a brala 21t čistého + příspěvek na dopravu 1500,-. Kontroluje kliky do aut... Kurva a já dohlížím na celou montáž turbíny a s nočními a víkendy beru nějakých 25t... Seru tady na to a jdu do nějaké německé fabriky na tapecirung do BMW, kde kdejakej trotl bere skoro víc jak já a má čistou hlavu... Nedivím se, že lidi na odbornou práci serou a radši jdou na linku... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Tak uz to na tom svete byva Stringo. Bohuzel. Ja to uvedl jen jako priklad. Kdyz Liedel nabizi to co nabizi u pokladni ano bude tam asi pecena varena atd. ale presto. Na karlovarsku to taky neni zadna slava. Pozustatek z dob komunismu a to i 20 let po nem kdy vsichni brali stejne. Nasi sefove treba jsou si toho vedomi a samotne je to netesi. Uz i kvuli tomu ze dva nasi projektanti jezdi na vypomoc do Nemecka a driv jsme jednou dcerinkou jedne Nemecke firmy byli a maji tam akutni nedostatek lidi tak vime jak jsou placeni tam. Velka "pomoc" z Afriky se zatim nejak moc u nich neprojevuje. Presto nam vyssi platy dat proste nemohou. Museli by za zakazky chtit tolik, ze by jsme nebyli konkurence schopni. Je to tak blbe nastaveno uz systemove. Priklad. V Nemecku je nejdrazsi prace samotna. Treba prijde instalater a voli se takove materialy a postupy, ktere jsou sice drahe a to nekdy velmi oproti jinym. Ale ten instalater nad tim stravi tretinu casu a tak se to vyplati. U nas Cesi furt chteji vse nejlevnejsi a uz nevidi to, ze ten instalater se s tim bude srat vecnost, ale to nevadi a porad se to vyplati, protoze u nas si instalater uctuje 400 za hodinu prace zatim co v Nemecku treba 2000. Jsme levnou montovnou pro zbytek Evropy se zisky vyvadenyma do techto zemi a podle toho to tak vypada. Ja treba jit delat do DE nebo jinam nechci. Proc bych mel uz tak bohate zemi pomahat aby byla jeste bohatsi. Ja chci abych se tady jednou mel dobre a kdyz ne ja tak moje deti, ale to by asi chtelo radu veci zmenit. Vcetne nekdy mentality a mysleni lidi u nas. Vecne tema. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Asi bych to lépe nenapsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Potrebuji tip na nejaky zalohovaci program dat na PC. Mam PC a osobni slozky bych potreboval zalohovat na externi disk. Co pouzivate vy? Dik GNU Linux, vic nepotrebujes. Na RPI uz bezi FreeBSD, tak i tomuhle bych dal sanci. Tyhle *BSD jdou hodne rychle nahoru, stacily Win10 a systemD.Kokto ten tvuj program asi nepodporuji wokna 10 64bit. Nezkousel jsem ale nejsou tam uvedeny. Takhle dopadl i ten muj predchozi program ze ve w10 nefacha. Na Win10 neco nefunguje? Co to je prosimte za programy? Cobian sleduju cca 10let, za tu dobu min 1x umrel a pak se zas probral, posledni vec co jsem kdysi cetl, tak vyvoj byl upet ukoncen a ze by ho rad nekomu prodal/predal (nvm uz presne). Za mne byvaly dobry sw, ale uzavrena one man show. A proto vse trvalo vecnost. Jak v čem, zrovna na PC ne - ty jsme dostali nové, včetně monitorů a W7 na SSD startuje hodně rychle. Oni spíš šetří na sw - SAP nemají, no a pak na platech (některých)... Používají spíš jakési podivné polofunkční prográmky a aplikace. A na oběd jezdím také služebákem. A ja ted budu jezdit z i do prace 14 dni služebnim. Chtel jsem ctyrocko a zatim nedaj z ruky.PeeetrShodneme se na tom, ze kdyby jsme meli vetsi plat, tak vic utratime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 ta debilní reklama na toho přeorstlýho švorce se zobrazuje mě nebo sere jenom mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Přehul Šoust otravoval všechny. Bylo to řešeno o několik desítek stran zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Tak co panove, kdo z Vas si pobrecel. Koukal jsem se do spamovyho mejlu a nejaky fakturky jsem tam nasel, ale je to tak 14 dni, mozna dyl, tak to asi nebyla ta vana s krou. Samozrejme ze je neotviram. Nahodil jsem tedy v pa vecer virtualku, v ni ciste Win 7 SP1 bez windows update, bez antiviru a cekal jsem co se stane, do dneska se nestalo nic. Predpokladam ze teda kazdy soudny clovek, ktery ma pc za routrem a neklikne na kazdy spam co potka a neprijde mu domu nejakej exot s jiz zavirovanym ntb, tak si myslim ze muze byt v poho. Doba adsl modelu do USB je snad definitivne pryc, jinak by rozvody Telefoniky doslova horely v plamenech. Pro neznale https://www.lupa.cz/clanky/patecni-masivni-utok-ransomware-wcry/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Před hodinou, PavkaKorčagin napsal: Přehul Šoust otravoval všechny. Bylo to řešeno o několik desítek stran zpět. mě se začal objevovat včera.. do tý dobby nic..no nainstaloval jsem adblock a kašlu to.. nevadí mi podporovat reklamou, ale 6x do minuty dávat zavřít je moc i na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 A proto mám TT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky