Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak všichni víme, kdo je tady pro smích - a nejen tady. I když ono už je to spíš někdy k politování...

Stan je tvrdsi orisek nez bych cekal. Bratr uz nam zobe v nasem cryclubu z ruky. No, budem muset zmenit naborovou taktiku. [emoji16]

Kdepak, na nás skalní si nepřijdete B)

před 25 minutami, stanmar napsal:

On je ještě mladej a teče mu mlíko po bradě... 

Jen jestli je to mlíko :D

před 55 minutami, Pawouk napsal:

Tak všichni víme, kdo je tady pro smích - a nejen tady. I když ono už je to spíš někdy k politování...

to víme, třeba moderátoři fora

Upraveno od kokta7

Jj, ti hlavně, ovšem až po jedné směšné figurce, co tady léta pořád dokola mele stále stejné (s prominutím) sračky, které už dávno nikoho nezajímají a jen tady zbytečně zabírají místo.

Před hodinou, stanmar napsal:

On je ještě mladej a teče mu mlíko po bradě, až načerpá nějaké životní zkušenosti, třeba se to zlepší.

A s vlastnictvím vozu škoda to vůbec nesouvisí...:rolleyes:

já sem totiž nemrtvý :D

a co volby? ty jsme tu ještě neřešili 

Upraveno od kokta7

• Autor

Tak co, už si tu Plačka vybrečel novou oktávku? :D  Já myslím, že řešit roky, že auta už nejsou co bejvala,j ezbytečné. Ono už ani motorky nejsou co bejvaly a povětšinou se serou a takové Báwo GS 1200 stojí co dvě Plačkovy kinderky ;)

• Autor

Nezapomeňte ve čtvrtek na sraz vy šulíni ;)

No, nevím, kolik by jich přešlo, až poznají jejich podmínky nastavené s. Vošickým :wacko:

Třeba bude akce: Kup Škodu a přidáme hnůjday pro děti.

• Autor

Plačka nedorazí, začíná být zima prej a jede s Rádiusem přezouvat.

To si budou vzájemně natahovat vlněný ponožky a zimní obuv?:kol-135:

• Autor

Jojo Plačka asi bude chtít od Rádiuse hnůje, jedou si přeblafnout navzájem rákosky [emoji23]

Možná se do trojky přidá i Rádiuse lizpič a vojede Plačku zezadu na stoličce, aby došáhnul [emoji23]

Fuj to bude hnus [emoji23]

No zlatý koleno v Krušárně :D

To mě celkem mrzí, že se mi dvě akce sešly na stejný čas, ale sobotní ovárek na každoroční akci v Roudnici to snad trochu vynahradí.

• Autor

Holt nám tu historku jak jsi vyhodil ty dva kulturisty za flígr z tramvaje a zachránil tu blonďatou osmnáctku, abys jí obtáhl v zápětí na odpočívadle, řekneš zase příště [emoji23][emoji23]

Cože? Že vyhodil osmnáctku a nechal se obtáhnout dvěma kulturisty na odpočívadle? To musí být zajímavá historka. :D

Osmnáctky, to už není pro mě. Lepší vdaná čtyřicítka a s dvouma dětma. Je potřeba dodržovat bezpečnostní doporučení. Manžílek v kategorii váhy muší až velterové. To nemá chybu.

Ak ten manžílek bude aktívny bežec na dlhé trate, alebo kol4, máš sa na čo tešiť. Po poriadnom výkone so štyridsiatkou nezbehneš ani do pivnice.... .kol6 

Kam bych běhal, jouda je 200 kiláků daleko a doma musí sekat latinu.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.