Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
před 54 minutami, Clint napsal:

... Bohatým bych bral a sobě nechával :D...

To mi připomíná scénku z Černé zmije (Black Adder):

Baldrick: Já fandím Stín-ovi, to je chlap, je napůl cesty k tomu, aby z něj byl nový Robin Hood.

Edmund Černá zmije: Proč jen napůl cesty?

Baldrick: No, on bohatým bere, ale ještě se nedostal k tomu, aby chudým dával.

Editováno: , autor: Rawac
Vloženo
před 44 minutami, Clint napsal:

Však jsem si na všechno poctivě našetřil ;)  To nejsou zlodějiny na jízdenkách a prodávání dílů z autobusů na burze u Buštěhradu :D 

No to si mě pleteš s Rittigem, ale on chuděra měl z každé jízdenky jen pár halířů.

před 42 minutami, Clint napsal:

Stanmar holt ve škole trávil více času pojídáním svačiny a výrobou vlaštovek, než učením a pak se diví, že vyměňuje Ikarusu za desítku vejfuky v depu :D

Já se ničemu nedivím, já si to povolání vybral a za to, že dělám rukama se nestydím.

Vloženo

Před hodinou, Jao napsal:

Co tady prosím tě mektáš s tím Kiskou? Neříkej, že taky věříš těm blábolům, co Kaliňák a spol. vypouštějí do médií proto, že jim šlape na kuří oko? My mít takového prezidenta, tak skáču radostí tři metry do vzduchu. Ten náš kořala se umí akorát vožírat a cpát se do prde*e Rusákům a Číňanům. Ještě že už končí, jinak bych to nerozdýchal. 

• Pozitivní 2
Vloženo

Škoda, že nevyhral tento kaviarenský šperk :-)))) Hovorcom Horáčka by bol US ambasador. Takýto podvod je už na trestné oznámenie

Vloženo (editace)

Nonaim, vidím, že si naočkovaný mainstreamom. Uznávam, že Kaliňák je taký istý parazit a zlodej. Ale to, čo stvára mastný vlas, nemá obdobu.

Najvyšší súd už v 5 prípadoch jeho firiem rozhodol o úžere, dokázal niekoľko daňových podvodov, spáchal volebný podvod, ukradol pozemky  a je toho veľa, ale nezaslúži si odomňa toľko pozornosti. Let do Mexika a späť nás len v catheringu stál skoro 17000 eur. A tieto informácie sú z iných a oficiálnych zdrojov.

Editováno: , autor: Jao
Vloženo

No zanechme politiky, Stanmar by měl vzít akorát v potaz názory jiných a respektovat je. Těhle lidí si vážím, co respektují názory jiných- ;)

Vloženo (editace)

Že tú všetku zberbu ten Jánošík so Žižkom nevymlátili skôr, kým jedného povesili a druhého zabili pri Přibyslavi. :)

Editováno: , autor: Jao
Vloženo
před 3 minutami, Clint napsal:

No zanechme politiky, Stanmar by měl vzít akorát v potaz názory jiných a respektovat je. Těhle lidí si vážím, co respektují názory jiných- ;)

Je mi líto, ale pro takovou úchylku jako je komunismus (bolševismus) nemám pochopení. sorry jako.

To už bych Ti odpustil i tu naftovou motorizaci:D

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tvl copak já sem bolševik? Copak Zeman je bolševik? To máš opravdu tak krátkozraký pohled? Nebo jsi taky sluníčkář? Havlista? Uznáváš toho mega opilce Havla, kterého tahali z letadla vleže a nikomu to nevadilo? Že to byl megagauner a židovskej šmejd , co nechal bombardovat Jugoslávii, byl placenej z Ameriky,  jeho rodina kolaborovala s fašounama, to se ti líbí???? Tvl sorry...ale to jsi hodně zklamal.

Havel byl neskutečnej hajzl a za tím si stojím.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 3
  • Negativní 2
Vloženo (editace)

Největší zlo je Amerika, řízená židy, kteří vlastní ty největší firmy, zbrojařské. Amerika, která se naváží do celého světa, která je rozmístěná uplně všude a vnucuje všem tu jejich zkurvenou demokracii, prodávají zbraně komukoliv, kdo zacvaká, jedno komu. Prachy a zase prachy, za vším stojí židé, nenažraní zkurvenci, kteří jsou i ve vládě, v senátu, všude. A ty se mi divíš, že jsem rád, že Zeman se přiklání k Rusku? Tvl vzpamatuj se a nekoukej jen na tu americkou Novu.

• Pozitivní 2
  • Negativní 2
Vloženo (editace)

Nejsem fašoun a Hitlera neschvaluji, ale s židy měl pravdu. Bohužel ti bohatí si za války zaplatili informace a odtáhli do Ameriky, kde se ujali řízení největších korporací a jsou tam do teď. Odnesli to tady za války jen ti ubožáci, co na to neměli. Ano židé, to je verbež, v Německu brali lidem práci a žili na úkor druhých, roztahovali se po celém světě. A co je Izrael? Jak asi vznikl Izrael? Podívej se do učebnice....

• Pozitivní 2
  • Negativní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...