Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No nevím, sice teď jezdím firemní krátkou OII FL a odvezu vše co bych vezl v kombi, ale prostě manimupace s kočárkem a taškama je v kombi oproti krátké naprostá pohádka, do toho sedanu to musí člověk šikovně skládat a zacpávat každou skulinu a myslet na to, že taky chce to víko zavřít. Takže pro mě jakožto řidiče manželky a 2 dětí je kombi prostě naprosto vyhovující ač většinu roku vozím těch cca 50l vzduchu jen tak.

Jinak OIII se mi líbí víc kombi a ačkoli vím, že v krátké odvezu to samé jako v kombi, tak bych do OIII šel zase do kombi a to jen kvůli vzhledu. Pokud bych měl na superba, tak S2 i S2 FL zase kombi a to jen kvůli vzhledu, ale kdybych měl možnost koupit passata, šel bych do CC... prostě to není jen o praktičnosti a využití, ale i o vzhledu, na koho jak to auto působí. 

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte máš recht. Pro mě je O2 taky pohodlnější než S2. Ad tunel a s neohrabaností taky souhlas. To co si dovolím s O2 si s S2 netroufnu. A dokonce mi příjde O2 měkčí.

Ty mi kazis sen, ovsem je pravda ze kdyz S2 tak jen kvuli tomu motoru, myslim samozrejme 3,6FSI. Hold S2 neni zadne WRC a ta hmotnost se musi nekde projevit. Jinak taky bys rekl ze je tvrdsi nez tva O2?
Odkaz ke komentáři

podvozek zas tak špatnej není, hold pokud chceš ho mít tvrdej tak si hold koupíš nějakej štělovák a pár tisíc kč...

řikám že si neumíte nastavit sedačku, volant... poprvé sem na to taky nadával, pak sem si upravil polohy a pohoda, o žádným tunelu nevím...

http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/car.html?id=35752161&make=109&model=261&power=147-147

moooc krásná, akorát by měla být o 50000kč dole...

Odkaz ke komentáři

U Supu 2 nevadí tunel jenom malým lidem (tzv. zakrslíkům) Kokta právě moc vysokej není, čili může mít nohy natažené jak v posteli, proto mu středovej panel nevadí. Já se snažl ze všech sil posouvat sedačku sem  a tam apokaždé mě ten panel tlačil z pravé strany do nohy. Soudruzi tohle nevymysleli.

Odkaz ke komentáři

Jo, ty budiky jsou super, uz jsem tu o tom psal, neco malo bylo k videni minuly tyden v Autosalonu. Podle vseho, vsechny nasledujici modely u AUDI uz pujdou timto smerem. Staci se podivat uz na soucasnou generaci A6/7/8 tam uz maji skoro vice displeye mezi budiky nez klasickych budiku.

Editováno: , autor: skodaforum20
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...