Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já mám nějakej čip? to řekl kdo? :) to už tam bylo z vyroby.

• Autor

:D  Vlastně jo

a co ten dejchánek někde? ale ideálně pondělí - čtvrtek...

• Autor

No já bych byl pro, dejchánek už dloho nebyl ;)

no je to 3 tydny ne? :D :D :D  tak ten tyden 31-4.4 ?

• Autor

No, tak 24-25/3 ?

• Autor

Tak duben mno ;)

No když u mě je pondělí až středa skoro neřešitelný problém až do konce června.  :kol-32: 

čtvrteeeek

• Autor

Jo chlapi, pomalu jít chrápat ne? Zejtra ráno jdu z práce, tak abych nezaspal :D

Upraveno od Clint

jdu taky, to tam dospíš :D

Ale já ne, navíc odpoledne škola. :kol-78: Čtvrtek bych jinak bral.

• Autor

Dobré ráno Vietname! ;)   Tak pomalu se rozkoukám a půjdu z práce....;)

Už jste našli to ztracené letadlo Clinte???  :kol-28:

Jinak RS jasná volba, k tobě půjde úplně parádně, viděl bych to na bílou, nebo červenou  :kol-47:

Jinak tedy nevím, ale MAX výkon a krouťák podle mě máte jen při nějakých otáčkách, není možné, aby motor (kromě elektromotoru) měl max výkon konstantně v širokém spektru otáček, to je prostě nemožné...

To, že pocitově auto táhne od 1600-5000 je pěkné a je to tak oproti dieselu, ale ten MAX máte jen někde a to právě určuje výrobce (nebo graf na brzdě). Já mám třeba tohle...

Výkon Octavia II po chipu.pdf

Upraveno od Stringo

Výkon ne, ale krouťák ano. Viz grafy na předchozí stránce, ony ty benzínové turbomotory se totiž chovají jinak, než diesely. Tvůj graf je typický pro diesel.

Stringo, samozrejme ze je tomu tak jak jsem popisoval. Jak pise Pawouk, udaje nejsou dle mych pocitu, ale prevzate od vyrobce. Grafy z brzdy pred chipem a po jsou take dukazem, co sem daval kokta. Doba pokrocila a zatim co jeste nedavno se investovalo ve vyvoji hlavne do dieslu a benziny byli opomijeny, dnes uz je tomu jinak a take proto se pomer prodeju pomalu meni benzin vs diesel ve prospech benzin. Napr. v mem pripade proc bych si kupoval disel do Rapida 1,6 tdi 77 kw kdyz stoji o 70 tis vice? pritom rozdil ve spotrebe je 1- 1,5 l/100. To bych musel nalitat rocne nevim kolik km aby to melo nejakou navratnost.

Nějak nechápu, jak tam může být lineární výkon motoru (vykonaná práce) a konstantní síla, vždycky jsem byl na tom, že to běží spolu...

Stringo, my se ale nebavime o vykonu motoru, ten stoupa s rostoucimi otackami a v 5tis dosahne vrcholu a pak pada. Bavime se o krouticim momentu kde muj motor ma max 175 Nm a dosahne ho uz pri 1550 otackach a tento max. kroutici moment si drzi az do tech 4100 otacek a pak pada. Nevim co je na tom divne. Je to diky turbu atd.

motosmane spravne a jak by rekl Ozi kdo brzdi prohrava. By me zajimalo co vyjdou ty hovadsky gumy na to camaro.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.