Clint Vloženo 28. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Ty čokolády tě zaměstnávaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Pawouk: Hele ridil jsi nekdy O1 TDI? Z toho co pises tak ne, tak nerozdavej rozumy. Pokud rikas ze ot pod 1950 je dira, tak prosim, ja tomu rikam spektrum nepouzitelnych otacek. Na tyhle otacky se jet neda, motor duni a chcipa. V tom pripade je ale nutne rici, ze 1.4 TSI ma diru taky min do 1700ot, zde se deje to same jako u dieslu... vrceni a nic z toho. Bezne taky jezdis na 1000tis otacek? At mame stejne prirovnani? U o O2 , se da bezne jet na 1550ot, cim to nevim, ale pod tim je taky "dira", duneni a chcipani motoru. Pak to jen tahne do 3tis. Kokta: Hele a co te vede tocit diesel do cerveneho? Kdyz budes kopat do mrtveho a chtit po nem heslo k sekove knizce, tak budes asi uspesnejsi. Diesel a 4tis ot, to je maximum. Cervene pole se tam dava snad jen kvuli emisim, abys mel i vizualni kontrolu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 čERVENÁ u otáčkoměru funguje na Koktu jako červený hadr na býka. Jakmile vidí červenou nezná bratra, je jedno jestli 2válec, tříválec, čtyř, šesti nebo třeba deseti. Jestli se jedná o motor auta, lodi, letadla či benzínové sekačky. Koktovo motto zní: "Motor je od toho aby se točil" . Tuhle Kokta říkal, že by si nejraději na otáčkoměru liháčem obtáhl na červeno všechna čísla včetně stupnice aby byl spokojený, ale že to prý neumí rozebrat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Pawouk: Hele ridil jsi nekdy O1 TDI? Z toho co pises tak ne, tak nerozdavej rozumy. Pokud rikas ze ot pod 1950 je dira, tak prosim, ja tomu rikam spektrum nepouzitelnych otacek. Na tyhle otacky se jet neda, motor duni a chcipa. V tom pripade je ale nutne rici, ze 1.4 TSI ma diru taky min do 1700ot, zde se deje to same jako u dieslu... vrceni a nic z toho. Bezne taky jezdis na 1000tis otacek? At mame stejne prirovnani? U o O2 , se da bezne jet na 1550ot, cim to nevim, ale pod tim je taky "dira", duneni a chcipani motoru. Pak to jen tahne do 3tis. Kokta: Hele a co te vede tocit diesel do cerveneho? Kdyz budes kopat do mrtveho a chtit po nem heslo k sekove knizce, tak budes asi uspesnejsi. Diesel a 4tis ot, to je maximum. Cervene pole se tam dava snad jen kvuli emisim, abys mel i vizualni kontrolu Když neumíš využívat charakteristiky daného motoru a dále nerozumíš motorům a pojmům týkajících se jich, tak se k tomu laskavě nevyjadřuj a napřed si to řádně nastuduj. Pak se tady nemusíš ztrapňovat. A zrovna 1.4 TSI jede slušně od 1500 ot. Víc k tomu nemám co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tohle se nedá já určitě nedorazím, stále jsem upoután na elektrárně, ale na sraz bych chtěl určitě přijet, snad se zadaří a nebude nic, co by mě drželo v Prunéřově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tak co mu na to chceš říct? To ani jinak nejde. Stejně si myslím, že si z nás neustále dělá srandu. ČEZ chvilku vydrží i bez té turbíny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tak mám otázku na Koktu, teď se může projevit. Mám tu jeden IT zapeklitý problémek. Mám doma SoundBar a chtěl jsem ho spárovat přes BT s notebookem. Naivně jsem si říkal, když to funguje s mobilem úplně normálně, že to půjde i s notebookem, ale ono nic. Přidam zařízení, ono mi ho to najde, nainstaluje ale zvuk do toho soundbaru nedostanu. V zařízení se mi ukázalo periferní bluetooth zařízení a jsou tam všude vykřičníky, což je asi ten zásadní problém, že tam nejsou v pohodě ovladače, ale já nevim co s tím, aktualizovat přes správce zařízení to nejde... Nějaká rada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 nějaké repráky přes BT nebo co to je za stroj? tak jak vidíš, tak ti v devicu manažeru chybí ovladače, podporuje to vůbec widle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Jo jsou to 2.1 repráky: Samsung HW-F450 jinak mám notebook DELL Latitude E5420 (WIN 7 / 64bit). Vím, že to je ovladačema, ale nevím kde je stáhnout, když dám automatickou aktualizaci, tak to nic nenajde. Na stránkách Samsungu k reprákům žádné ovladače nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Já mám domácí kino od Samsungu a když chci zvuk tak jen spáruji s ntb , zapnu media player a poslouchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 a jak ho spáruješ s NTB??? Já na soundbaru nastavím BT a potom už nic dělat nemůžu, na NTB ho vidím (Samsung Air Track), pustím si film, nebo písničky na netu ale ze soundbaru nic slyšet není. Jak to páruješ v NTB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Normálně si zapni bluetooth a najdi si ho ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) http://www.auto.cz/volkswagen-vyviji-revolucni-benzinovy-motor-80405?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook tohle komplikované až se posere, tak to neopraví ani autorizák.. Editováno: 29. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Kokto, tak to i já ne-IT vím... Ale už jsem psal, že se mi soundbar našel, a když se nainstaloval, tak mám v zařízení vykřičníky a nevím co s tím má dělat... Já ho normálně vidím, ale když na to v tiskárnách a zařízeních kliknu, ukáží se mi vlastnosti a ovladače a když dám aktualizovat napíše že je aktuální ale prostě to nejde. Když se páruju k TV, tak mi to normálně nabídne "připojit k TV a normálně se připojím, k tomu soundbaru to nenabídne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Stejně jako s telefonem. Na ntb najdu, spáruju a jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 já telefon spáruju ale tohle jen najdu (instalují se ovladače, tam naskáčou křížky a konec) mám to sice v NTB vidět, ale nefunguje to... Kde sehnat ovladače? nebo asi spíš to bude v ovladačích NTB ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 "Tím prvním budou elektrická turbodmychadla, která odstraní problémy s přeplňováním v nízkých otáčkách, daných malou rychlostí výfukových plynů u klasických turbodmychadel a užitečná budou zejména u downsizovaných dvou- a tříválcových motorů." Takže to vidím takto: Octavia páté generace bude mít jako základ dvouválcový motor 0.9 l 88 kW, přeplňovaný elektrickým turbem. Mimcohodem, s elektrickým turbem experimentuje i BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Max. ovladače k BT v ntb. Telefon si taky neinstaluje ovladače. Večer budu doma, tak na to kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Tak pošli za typ co mas za ty repra. Jinak není to tím ze mas omezený práva na ntb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Garáž hezká, ale O se do ní nevejde. Tak za 190.000 € co by člověk chtěl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 notebook: DELL Latitude E5420 (WIN 7 / 64bit) soundbar: Samsung HW-F450 na booku jsem přihlášenej pod Adminem a můžu normálně instalovat všechno... Ale jak říkám, když instaluju nový HW tak se ukáže okno s instalací a zeleně se vše odfajfkne a funguje, tady mi naskákaly křížky a konečná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) stačí googlit, updatni si firmware na těch reprákách, pak psal ty pek že neměl problém na windowsech... pokud to nezvládneš, reklamuj to at ti to zaktualizují, že ti to neběží na notebooku http://www.avsforum.com/t/1485775/samsung-hw-f450-or-hw-f550-firmware-info http://www.samsung.com/us/support/owners/product/HW-F450/ZA Editováno: 29. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 http://www.auto.cz/zajizdeni-noveho-vozu-poradime-80385?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook pěknej článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Motosmane: akorad by me zajimalo jak pak z toho auta ten ridic vyleze, pokud to nema nejakej naviak a neparkuje to samo. Kokto jo zajimavej, jsem cetl uz vcera. Jinak vcera nejakej frajer mi chtel ujed s Hjundaj nejake kupee, dva vyfuky vzadu rev mu to delalo jako blazen a presto mi srac neujel, navic mel asi automata pac mu to radilo nejak divne. Pravda na predjeti jeho jsem nemel ale zase mi nedokazal ujed resp. s Rapidem a sepotem kvetin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Jojo. Nějakej naviják tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky