Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem zapnul ntb, v My BT place jsem dal vyhledat zařízení, klepl na samsung teatre. Zadal kód pro spárování a hotovo.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo (editace)

Dneska jsem myl po zimě auto a došlo i na výfuky. Jen pro ty soudruhy, co by snad přemešleli nad tím, si dát na benzíňáka originál Škoda NEREZ koncovky a jezdili s tím snad v zimě:

(po umytí)  ;) ....rok staré

post-32269-0-10803100-1396180337_thumb.j

post-32269-0-95048000-1396180343_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Myl sem je v zimě jednou, nebo dvakrát max. Přece nebudu otrok a v mrazu se válet pod autem? Auto musí sloužit mě a ne já jemu :)

No silichromem sem to nějak rozleštil, sice sem tam něco malého zůstalo, ale celkem OK.

Vloženo (editace)

hlavně jestli si napnul řetěz a dolil olej, jinak nejsi otrok auta :D :D :D už máš letnáky? abych nemusel koukat na ty tvy hrozny poklice.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

v práci spí, doma spí strašný stebou strejdo :D mě to tak lehce žere, to je tou jízdou průměrkou 9 litru :)

Vloženo (editace)

tak já nevím, tebe baví rozhledny(rozhledna jako rozhledna) tak mě baví zkoumat co vždy nakoupí :) třeba přibude nějaké O3 RS, ale potřebuji doprodat 3.6, tak asi těžko :D

Vloženo (editace)

No tak hotovo, domluveno, 3.4. - to je příští tejden ve čtvrtek od pěti na obvyklém místě v Krušárně ;)

"Čaj o páté"  ... ;)

zkusím také dorazit. Jsem tento týden v ČR; jen toho 3.4. má přítelkyně narozeniny. Ale pokud mě paměť nešálí, tak má z práce nějákou akci s importérama, takže stejně nebude doma  :kol-31:

Editováno: , autor: Honza9007
  • Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...