Clint Vloženo 8. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 (editace) S tou Bugatkou Spajdře, to je docela nářez.Čekal jsem, že to nebude láce, ale takovéto sumy přeci jen ne.... Editováno: 8. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Jo,to jsou pálky,ale to bude všechno kusová zakázková výroba ze speciálních materiálů. A majitele to určitě nevzrušuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 člověk si koupí oktávku, ono si za to koupějí pneu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 (editace) Editováno: 8. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 nějak sem si napsal špatně datum jak Radius a myslel sem že sraz je zítra, mam pučeného i scouta ještě že jsem si ověřil datum, jinak bych byl asi na bělohorské sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 To je nějaká radiusovitá infekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 (editace) no fakt že jo, teď sem se radši mrknul k tobě na podpis, jaký to je fakt datum. jak blbec sem si jel k rodičům pro scouta abych držel značku a nepřijel firemním. to bych možná stihl i laurinku, jestli mě v pondělí přijdou prachy. Editováno: 11. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Asi to písmo ještě zvětším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 asi jo no bylo mě divny že by byl škodahome a sraz v lánech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Že bych se zítra v 11 hod. jel mrknout na Bělohorskou,jestli tam náhodou nebude nějaká Octávka? Mám to kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Ta Radiusovská infekce by se mohla začít nekontrolovaně šířit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Specielně pro Radiuse a koktu : Sraz v Lánech je : 19.10.2013 !!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Stane se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Nevíte, jestli se dá zjistit podle VIN historie vozu? Nebo to umí jen v autorizáku? Případně kdyby někdo jste to uměl zjistit, dejte prosím vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xm9f-Qonppg docela pomalej sedan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Včera jsem četl, že na nové RS-a je čekačka 6 měsíců, to je teda docela peklo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 (editace) RS dostává zbytky po Audi a VW, když bylo málo haldexů, odnesla to octavie 4x4. Asi chybí v plánu nějaké komponenty a na škodovku nezbývá. Nebo se dělá série po určitém počtu kusů, u plyňáků se také čekalo, až byl nějaký počet objednávek a potom je udělali, jeden kus se jim dělat nechtělo :-), také jsem čekal na auto 3 měsíce, kolega 4 měsíce. Když si ušiješ auto pro sebe, tak tě nechají čekat, protože moc dobře vědí, že si počkáš Editováno: 14. Říjen 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 (editace) ano pokud prodejce nemá rezervovaný místa na výrobu, tak taková čekačka může být. Editováno: 14. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 (editace) Octavie na baterky pro velké pány Tak jsem ji prohlédl a vidím katastrofu v umístění nabíjecího konektoru, nateče do něho voda a nebude to dobré. Když vezmu rychlost 200 km/h a tlak vzduchu, voda se dostane všude :-) Editováno: 14. Říjen 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 bral bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Kokto, ty bys bral všechno, abys mohl jet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 zadarmo se nabil kdekoliv? stejně běžně jezdím denně do těch 150km tak proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Tak jsem ji prohlédl a vidím katastrofu v umístění nabíjecího konektoru, nateče do něho voda a nebude to dobré. Když vezmu rychlost 200 km/h a tlak vzduchu, voda se dostane všude :-) Tvoje obavy jsou liché - maximálka je 135 km/h. A voda do toho nenateče. To by nemohla být ždáná elektrická výzbroj ani třeba v motorovém prostoru. Navíc,má ještě jednu nabíjecí zásuvku,tam co je normálně hrdlo nádrže. http://auto.idnes.cz/video-elektricka-skoda-octavia-jezdi-paradne-ceka-se-ale-na-baterky-1cw-/auto_testy.aspx?c=A120113_161519_auto_testy_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 presne tak podle me do mesta idealni, jen bych to bral v nejakem mensim vozitku jako je treba citigo jinak k tenabijeci zasuvce - jak pise pawouk, maximalka je nizsi nez 200 a to celkem vyrazne. a jinak je to podle me prakticky stejne reseni jako maji i ostatni konkurencni automobilky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky