Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

S tou Bugatkou Spajdře, to je docela nářez.Čekal jsem, že to nebude láce, ale takovéto sumy přeci jen ne....

Upraveno od Clint

Jo,to jsou pálky,ale to bude všechno kusová zakázková výroba ze speciálních materiálů. A majitele to určitě nevzrušuje. :kol-28:

člověk si koupí oktávku, ono si za to koupějí pneu :D

• Autor

:)

Upraveno od Clint

nějak sem si napsal špatně datum jak Radius a myslel sem že sraz je zítra, mam pučeného i scouta :D ještě že jsem si ověřil datum, jinak bych byl asi na bělohorské sám :D

no fakt že jo, teď sem se radši mrknul k tobě na podpis, jaký to je fakt datum. jak blbec sem si jel k rodičům pro scouta :D abych držel značku a nepřijel firemním. to bych možná stihl i laurinku, jestli mě v pondělí přijdou prachy.

Upraveno od kokta7

asi jo no :D bylo mě divny že by byl škodahome a sraz v lánech :D

Že bych se zítra v 11 hod. jel mrknout na Bělohorskou,jestli tam náhodou nebude nějaká Octávka? Mám to kousek.  :p

• Autor

Ta Radiusovská infekce by se mohla začít nekontrolovaně šířit....

Specielně pro Radiuse a koktu :

Sraz v Lánech je :

19.10.2013 !!!!!!!!

Stane se :)

Nevíte, jestli se dá zjistit podle VIN historie vozu? Nebo to umí jen v autorizáku? Případně kdyby někdo jste to uměl zjistit, dejte prosím vědět.

• Autor

Včera jsem četl, že na nové RS-a je čekačka 6 měsíců, to je teda docela peklo....

RS dostává zbytky po Audi a VW, když bylo málo haldexů, odnesla to octavie 4x4. Asi chybí v plánu nějaké komponenty a na škodovku nezbývá. Nebo se dělá série po určitém počtu kusů, u plyňáků se také čekalo, až byl nějaký počet objednávek a potom je udělali, jeden kus se jim dělat nechtělo :-), také jsem čekal na auto 3 měsíce, kolega 4  měsíce. Když si ušiješ auto pro sebe, tak tě nechají čekat, protože moc dobře vědí, že si počkáš

Upraveno od treo

ano pokud prodejce nemá rezervovaný místa na výrobu, tak taková čekačka může být.

Upraveno od kokta7

Octavie na baterky pro velké pány

elekricka

Tak jsem ji prohlédl a vidím katastrofu v umístění nabíjecího konektoru, nateče do něho voda a nebude to dobré. Když vezmu rychlost 200 km/h a tlak vzduchu, voda se dostane všude :-)

Upraveno od treo

bral bych.

Kokto, ty bys bral všechno, abys mohl jet :kol-98:

zadarmo se nabil kdekoliv? stejně běžně jezdím denně do těch 150km tak proč ne?

Tak jsem ji prohlédl a vidím katastrofu v umístění nabíjecího konektoru, nateče do něho voda a nebude to dobré. Když vezmu rychlost 200 km/h a tlak vzduchu, voda se dostane všude :-)

Tvoje obavy jsou liché - maximálka je 135 km/h. :kol-28: A voda do toho nenateče. To by nemohla být ždáná elektrická výzbroj ani třeba v motorovém prostoru. Navíc,má ještě jednu nabíjecí zásuvku,tam co je normálně hrdlo nádrže.

http://auto.idnes.cz/video-elektricka-skoda-octavia-jezdi-paradne-ceka-se-ale-na-baterky-1cw-/auto_testy.aspx?c=A120113_161519_auto_testy_fdv

presne tak podle me do mesta idealni, jen bych to bral v nejakem mensim vozitku jako je treba citigo

jinak k tenabijeci zasuvce - jak pise pawouk, maximalka je nizsi nez 200 a to celkem vyrazne. a jinak je to podle me prakticky stejne reseni jako maji i ostatni konkurencni automobilky

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.