Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Já to říkám furt, že bychom měli z Unie vypadnout. Jen doufám, že se to brzy rozpadne....

Dneska cestou do skoly jsem potkal zlute OIII RS TSI lifta, paket challenge a musim rict ze fakt bomba...

Johnny - super volba :kol-47:

Golf nebo seat ještě lepší volba

Ozi - myslivec bude uplne best  :kol-47:

Kokta - existuje daleko vice lepsiho, jsem si toho vedom  :kol-31:

on třeba ten Seat není ošklivej (mě se líbí fakt už všechno, hrozná povaha) :kol-28:  minulou generaci měl kamarád Seat fr 2.0TDI 125kw a po dvou letech to prodával za hrozně málo...holt Ochcávka si drží pořád cenu :kol-28:

No jo mbeckari

Jo, i ten posranej Rapid nyní stojí už cca o 30tis více než když jsem ho vloni v únoru kupoval. Hold větší zájem dělá větší kačky. Tedy i větší cenu ojetiny v případě prodeje.

Jak jsem už psal...kdybych dostal tudle slevu i na jiný auta tak jdu jinam!

Sice posranej rapid ale za dooost peněz

On jako by ve skutečnosti stojí stejně, jen tu výbavu zkrouhli, zatím co já měl climatronik ve výbavě, dnes je za příplatek atd. 

Bych řekl, že Škodovku si mohou pořídit jen movitější lidé. :lol::'>

No kdyby odpovídala i kvalita proč ne. Strýcovi po měsíci v S2 fl něco klepe a vrže v zadních 5tých dveří. A to jsem si myslel, že S2 patří ještě mezi ty starší poctivější vozy. A zimní gumy mu ubyly po 4 tis km o 2 mm, docela nářez. To mě u Rapida ubyl vzorek taky o 2mm, ale po 9tis km, za letošní zimu.

• Autor

Já si zkoušel konfigurovat Seata ST ve verzi FR s motorem 1,8 TSI a nějaký ty fičurinky navíc. Ve finále to vyjde stejně jako podobně vybavená oktávka. Akorát, že tady by měl čověk combi a u oktávky za stejnou cenu lifta. Takže zas tak velká cenová hitparáda v Seatu to také není. A na nějaké ambiente barevné osvětlení interiéru se můžu také vyprdnout, to je tak pro mladýho hejska Koktu :D

Upraveno od Clint

Bych řekl, že Škodovku si mohou pořídit jen movitější lidé. : lol:

mno kdyz k tomu pridas treba cekacku na RS tak je to defakto exoticky superauto  :kol-46:

Upraveno od XJOHNNYX

• Autor

Ta krátká Cupra je hnus, auto na nákupy pro samice prachatých samců....

no vem si, já třeba kufr nikdy moc nepotřeboval  :kol-28: 

strejdu klinta neřeš, on už má své roky, tak má stěhovácké pudy :) kufr potřebuji, ale bohatě mě stačí co je v A3, G6,7 či v tom leonu... oproti oktě to je o kuličku kratší no :)

• Autor

O kufr až tak moc nejde, ten v liftu mi stačí. Problém je, že se mi nelíbí hatchbacky, jak jsou useknuté a krátké....

Ja souhlasim s Clintem v tom, ze je proste myslivec hezci, z urciteho uhlu mi OIII prijde takova "Thalie"  :kol-46:  Ten kufr je k tomu takovej naroubovanej. Takovej pocit treba u OII nemam...

O3 je hnusná dost i v myslivcovi, bavil sem se o tom s ozíkem... no O2 FL moc pěkný výtvor taky není, zato O2 před FL je luxus ;)

Me OIII uplne hnusna neprijde, myslim, ze se vyrabeji i hnusnejsi auta... ale samozrejme i o dost hezci :-)

Za mě O3 jedině v myslivci a v zelené. Popř. v modré. Ale je pravda, že zadek mi přijde takový nabouraný.

Tak jsem vcera videl druhou pulku AMR a musim konstatovat ze to je pekna traparna. Jedine na co se tam da koukat je ta holka ovsem jen do te doby nez neotevre pusu. Navic ten vysilaci cas je uplne nestastny, v lete se jim na to nikdo koukat nebude i ti co se jim to libi. Jinak moderovat porad o autech za chvili budou opravdu vsichni.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.