Clint Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Já to říkám furt, že bychom měli z Unie vypadnout. Jen doufám, že se to brzy rozpadne.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Dneska cestou do skoly jsem potkal zlute OIII RS TSI lifta, paket challenge a musim rict ze fakt bomba... Johnny - super volba 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Golf nebo seat ještě lepší volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ozi - myslivec bude uplne best Kokta - existuje daleko vice lepsiho, jsem si toho vedom 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 on třeba ten Seat není ošklivej (mě se líbí fakt už všechno, hrozná povaha) minulou generaci měl kamarád Seat fr 2.0TDI 125kw a po dvou letech to prodával za hrozně málo...holt Ochcávka si drží pořád cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 No jo mbeckari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Jo, i ten posranej Rapid nyní stojí už cca o 30tis více než když jsem ho vloni v únoru kupoval. Hold větší zájem dělá větší kačky. Tedy i větší cenu ojetiny v případě prodeje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Jak jsem už psal...kdybych dostal tudle slevu i na jiný auta tak jdu jinam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Sice posranej rapid ale za dooost peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 On jako by ve skutečnosti stojí stejně, jen tu výbavu zkrouhli, zatím co já měl climatronik ve výbavě, dnes je za příplatek atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Bych řekl, že Škodovku si mohou pořídit jen movitější lidé. :'> 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 No kdyby odpovídala i kvalita proč ne. Strýcovi po měsíci v S2 fl něco klepe a vrže v zadních 5tých dveří. A to jsem si myslel, že S2 patří ještě mezi ty starší poctivější vozy. A zimní gumy mu ubyly po 4 tis km o 2 mm, docela nářez. To mě u Rapida ubyl vzorek taky o 2mm, ale po 9tis km, za letošní zimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) Já si zkoušel konfigurovat Seata ST ve verzi FR s motorem 1,8 TSI a nějaký ty fičurinky navíc. Ve finále to vyjde stejně jako podobně vybavená oktávka. Akorát, že tady by měl čověk combi a u oktávky za stejnou cenu lifta. Takže zas tak velká cenová hitparáda v Seatu to také není. A na nějaké ambiente barevné osvětlení interiéru se můžu také vyprdnout, to je tak pro mladýho hejska Koktu Editováno: 12. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) je, seat je daleko hezčí a možnost volby DCC...jinak velikostně cupra bohatě stačí... vypadá prostě luxusně: http://www.dasweltauto.cz/Car/751576/leon-cupra-2-0-tsi-206kw http://www.dasweltauto.cz/Car/743711/golf-vii-2-0-tsi-gti-performance-169kw Editováno: 12. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) Bych řekl, že Škodovku si mohou pořídit jen movitější lidé. : : mno kdyz k tomu pridas treba cekacku na RS tak je to defakto exoticky superauto Editováno: 12. Duben 2014, autor: XJOHNNYX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ta krátká Cupra je hnus, auto na nákupy pro samice prachatých samců.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 no vem si, já třeba kufr nikdy moc nepotřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 strejdu klinta neřeš, on už má své roky, tak má stěhovácké pudy kufr potřebuji, ale bohatě mě stačí co je v A3, G6,7 či v tom leonu... oproti oktě to je o kuličku kratší no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 O kufr až tak moc nejde, ten v liftu mi stačí. Problém je, že se mi nelíbí hatchbacky, jak jsou useknuté a krátké.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 zajímavy, laura byla v minulym roce upgradovaná. asi už měla toho barevnyho swinga a novy znaky http://indianautosblog.com/2013/03/refreshed-skoda-laura-will-continue-in-china-67400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ja souhlasim s Clintem v tom, ze je proste myslivec hezci, z urciteho uhlu mi OIII prijde takova "Thalie" Ten kufr je k tomu takovej naroubovanej. Takovej pocit treba u OII nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 O3 je hnusná dost i v myslivcovi, bavil sem se o tom s ozíkem... no O2 FL moc pěkný výtvor taky není, zato O2 před FL je luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Me OIII uplne hnusna neprijde, myslim, ze se vyrabeji i hnusnejsi auta... ale samozrejme i o dost hezci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Za mě O3 jedině v myslivci a v zelené. Popř. v modré. Ale je pravda, že zadek mi přijde takový nabouraný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Tak jsem vcera videl druhou pulku AMR a musim konstatovat ze to je pekna traparna. Jedine na co se tam da koukat je ta holka ovsem jen do te doby nez neotevre pusu. Navic ten vysilaci cas je uplne nestastny, v lete se jim na to nikdo koukat nebude i ti co se jim to libi. Jinak moderovat porad o autech za chvili budou opravdu vsichni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky