Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kdo rikal, ze bude nafta?  :kol-46:

• Autor

A RS předpokládám :) co XJOHNNX?

greenline superb kombi 1.6 tdi si objednal v plny ;)

budu jak Ozi a udelam z toho velikansky tajemstvi  :kol-27:  :kol-28:

ted vlastne jen zbyva, aby to nekdo neprasknul  :kol-143:

• Autor

Jojo, Hravec udělal agitaci svého super turbomotoru a všichni jeho příznivci teď musí prodat povinně velkolitráže. Budou soutěžit se psí smečkou :D

Škodovka prej bude od roku 2015 dávat oktávkám k motorům do 1,6 TDI i manuální šlapací mechanismus ze svých biků, aby mohli jejich majitelé tvrdit, že jsou našlápnutý ;) Místo volantu budou MF řídítka...

Uplně vidim Hravce ve své elektronikou nabušené oktávce, jak se křečovitě drží řídítek a hamtá do kopce, aby vyhrál :D

Upraveno od Clint

ja mam oboji naftu i benzim a kazde ma sve plus a minus.zalezi na to co chcete pouzivat:)

Neberu-li v potaz spotřebu tak mě nafta pro svou hlučnost nezajímá - hlavně ve městě je to otřes .. To platí jak pro naftovou 1,6  tak i pro 2,0.

Pokud se mi moje 1,8 TSI nevysype,tak příště beru zase benzin.

Také miluji, když ručičky letěj plynule z leva do prava podpořené lahodným zvukem motoru.:lol::'>

Marne premyslim, ktera skodovka mela naposled lahodny zvuk :-D

VR6 ;)

A ktera skodovka mela VR6? :-P

Škoda Superb 3.6.

Pravda, tam vlastne je ta modifikovana... ja zas zil v dojmu, ze myslis puvodni 2.8 vr6,tak to pardon :-)

2.8 VR6 byl u VW asi do roku 2000. Pak ho nahradil 2.8 V6. Mimo to je ještě VR6 3.2 a 3.6.

Jo to vim, jen jsem puvodne zil v tom, ze myslis klasickou 2,8 pac ta mela skutecne dobry sound ;-) 3,2 je na tom stale dobre, ale 3,6 uz malinko ztraci

• Autor

Jojo zlatej benzínek, my v práci rozlitou naftu necháváme posypat a uklidit na lopatu....a na to někdo že jezdí? :D

Taky radši benzíííín :)

Naftu jsem zamlada používal na konzervování Jawky před zimou :D

benzin je benzin,ale naftu mam na jezdeni kolem baraku a do prace a to najezdim i 60t rocne,a kdyz mne vychazi km na 1,50kc,tak na tohle radsi naftu,a kdyz se chci svezt a trochu to vychutnat tak jasne vede benzin:)

• Autor

S tím souhlas :kol-47:

Tak ona nafta dava smysl i jinak. Sem tam jezdim Nissanem Frontierem a ten ma ctyrlitrovou V6 a popravde radsi bych v tom videl naftu. Ani ne tak kvuli spotrebe, ktera neni kdovijak nizka, ale spise kvuli tomu, ze precijen ma nafta lepe posazeny kroutak a kdyz chci, aby Frontier zdatne dupal, tak musi stale tocit 4tis a vys. Jenze jezdit v tomhle rytmu u terenaku neni zrovna ideal a hlavne to trva... 

Jinak samozrejme souhlas s Panchem  :kol-47:

však u  1.8 či 2.0 TSI musíš taky točit.

Pleteš si výkon s krouťákem... U off roadu potřebuješ hlavně krouťák v nižších otáčkách a to benzínová atmosféra z principu moc neumí.

• Autor

No třeba u Superba si tu 1,8 TSI moc představit nedokážu, tam asi fakt tu naftu, nebo 3,6 v benzínu, je to těžké auto. Ale u oktávky ta 1,8 jezdí fakt skvěle a neměnil bych. Samozřejmě, jakmile koupím funglovku trojku, bude minimálně s 1,8 TSI, ale zálusk mám na benzínové RS.

Myslím, že i u SII je 1.8 TSI dostačující motorizací. Nesmíš to brát jako nějaký závoďák.
OII: zrychlení 0-100 km/h 7,9 s / max. rychlost 222 km/h / hmotnost 1365 kg
SII: 8,7 / 218 / 1533

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.