XJOHNNYX Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Na fotce to koukam moc nevynikne, pockam na sraz a pak zhodnotim, ale diky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014042103 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 kokta7: Presne tak to dopadne. Lidi si budou myslet, ze certifikat neco znamena, ale cele bude to mit prinos asi jako slavna Cebia, tj. nulovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 (editace) tak stačí ISA ve firmách. akorát jim pošleš prachy a nic to neřeší jenom na veřejný zákazky či firmy to požadují... tak cebia přinesla alespoň pískování skel, což funguje se slušnou úspěšností. zjištování dle Vinka, to jde lehce obelhat stáčením tachometru během prohlídek a více podvodů, bohužel. Editováno: 24. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Tak jak delal ISO jeste, kdyz bylo potreba minimalne pulrocni pripravy (potravinarsky prumyl) a ruzne audity. Uz nikdy vice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Něco pro koktu Audi A1 a A3 dostanou tříválce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Jojo, Kokta je hned čipne na 300 koní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Má to heldex? Jinak to nebude chtít:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Jojo, tahle jeho nemoc pochází od doby, co ještě jako mladý švihák navštívil stáj, snažil se načipovat z jednoho koně tři a ten ho vzteky kopnul do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 tady se clovek zasmeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 drifter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Hezky chlapec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak hlásím, že nové srazové samolepky pro letošní rok jsou již připraveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Dneska jsem si byl zase sednout do nového RS-a a mám nové zjištění. Totiž to, že bez kožených sedaček bych už RS nechtěl :D Je to přece jen krásnej pocit sedět v kůži, ačkoliv to má i svá negativa. (rozpálené v horku, vymrzlé v zimě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 kdybys řekl kofola pro každýho zadarmo, ale nějaký samolepky pak to auto je polepený jak cirkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 (editace) Kdybych řekl kofola, tak ty bys vychlastal půl sudu (nesmíš si tam lepit ty píčovinky typu "co neubrzdíš, neukecáš" a "až vyrostu, bude ze mě Mercedes" Editováno: 25. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Kofolu nám všem koupí kokta. My ostaní si nalepíme decentní Clintovu nálepku (tu loňskou si může každý sundat). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 já žádnou lonskou nemám ta zůstala na vraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 No jo, tak bourači nemusí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Má ta samolepka reflexní povrch, aby to každý hned viděl i ve tmě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Ne, je podsvětlená diodama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak to je ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Dobré ráno Vietname. tak co Clinte kde jsi? Jak vidíš jsem zase v práci, jako minulý týden a teď zase a ty si ještě chrápeš doma. Je vidět, že my chlapi ze západu jsme dříči jako prase. Šéf sem nechodí, tak můžu konstatovat, že mě to ovšem už začíná pěkně srát 12tky v týdnu a ještě soboty. Pro ty co nevědí, nemyslím vlhký 12tky, ale hodiny strávené denně v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Já už dávno lítám nad Vietnamem No, já vstával brzy, jedu na svatbu kámoše a tak musím opláchnout kárku ty zápaďáku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Jooo, to se někdo má, tak ne že polezeš na nevěstu po pár frťanech, znáš se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky