Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 To je přeci logické, potřebují vyrejžovat ještě na DSG pro toho kdo chce sport. podvozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Přesně tak, to co se zdá být nelogické je naopak logický tah výrobce asi jako třeba Bi-xenony s asistentama, bez nich to nakonfigurovat taky nejde, nebo BT HF a MF vols tím přiblblým paketemant interierových doplňků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/octavia-cenik.pdf vždyt tam je sportovní podvozek, maj spíš špatně nastavenej konfigurátor. vím že si klint každý den konfiguruje svoji O3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 A Koupí ji někdy ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Až budou peníze :D (služebák mi nikdo nekoupí) To jen mladej hejsek Kokta má zazobaný rodiče a tak mu v osmnácti koupili oktávku v L&K Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Koupí, zatím čeká na O3 FL 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) ne, on to je takovej místní kecal,. svoji O2 má služební a furt si ji přivlastnuje Editováno: 2. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Jojo, nápisy Letiště Praha jsem strhal, aby to nikdo nepoznal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Mno já se na svoje první vlastní nové auto zmohl v 23 (za 13 dní 24) , ale kurde firemní RS, kde bych nemusel řešit kolik stojí gumy, benál, a servis , tak to by mě asi firma rychle vyhodila jak bych ji tam nosil jenom faktury :-D Clint : Ty máš všechno tak prolezlé a pozjišťováno. Nevíš kdy v e-shopu od škody budou kola 17" které se dají nasadit na RS ? Zatím tam mají pořád rozměry, které jsou na OIII jenom Editováno: 2. Květen 2014, autor: Weithfisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 tak si kup 18" na léto ne? dyt to máš 200kč na jedné pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Mno jak už jsem psal asi jinde, ja měl předtím 15" na autě a ten skok na 17" je pro mě už dost a mám strach že to už bude na mě moc drncat a ještě k tomu mám teďka nové letní 17". Takže v konečém důsledku by to byli Kola 18" + gumy letní 18" + zimní gumy 17" a to je už ranec přes rozpočet. Mám odležené 30 000 na zimní kola, takže to nějak prostě musím dát takhle dokupy. A jelikož jsem si ty 18" nevzal za 4000,- v konfiguraci tak tedka bych za ně dal 30 000 minimálně, holt jsem debil, ale tak stane se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 to si měl vzít 19" za příplatek 10000 a někomu je tady střelit za 30k nakoupíš krásný 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Měl jsem to v plánu, bavil jsem se o tom už z xstormem, ale bohužel jak jsem chtěl změnit konfiguraci, tak sem zjistil že auto bude o 1,5 měsíců dříve vyrobené a už se do konfigurace nedá šahat. Takže sice jsem nedostal 19" kola, ale zato už mám konečně své auto :-) jj Právě počítám s tím, že za 30K koupím pěkný 17", které si dám na léto a ty co tam mám teďka půjdou na zimu, ale ještě nějaké pěkné sehnat no, štve mě že ty Hawky tam nemůžu dát, resp zavolám si ještě na homologační do škodovky a uvidím, co mě k tomu řeknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 dej tam stejný rozměr pneu a neřeš to...origoš kola, original příslušenství. jenom se toho nebát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 http://www.auto.cz/skoda-vyrobila-trimilionty-motor-1-2-htp-80973 Že prý zkratka "HTP" znamená "High Torque Performence" , podle mě to spíš znamená Hovno To Pojede / Hodně Tankuj Palivo a Honem to Prodej Jo starý, ale pořád dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Hele manželka s ním jezdila v bejvalém autu a teď jezdí také a je spokojená, žádnej problém. Já si půjčil včera od bráchy 1,4 16V 100 kobyl, povidal, jaká to je stíhačka, no byla, cyklisté se s tím stíhat dají...od začátku se nic neděje ani pod plným plynem a když už se něco lehce děje, má to 4tis otáček a řve to jako tůr Prostě na atmošku musí bejt obsah, jinak je to bída. Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Jo vím, máme v práci Fábku 1,4. Ale ta HTP je přeci taky atmoška ne. Jinak je vidět, že ty ještě něco děláš. jiní, třeba PRAŽÁCI Pátek = malá sobota a proto ty už nic nedělají a je tady mrtvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Jinak protože jste mi moc neporadili, poradil jsem si sám a ty vzpěry kapoty objednal. A při montáži jestli si něco pokurvím svojí " Šikovností" nikdy jsem to nedělal, tak se složíte a koupíte mi nový auto O3 RS je vám to jasný, když jste neradili. Jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Nechápu co s těma vzpěrama máte všichni, to je takový problém si tam hodit to železo ? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Poctivě hlásím v Praze na letišti až 2cm kroupy, auto venku Takovej mazec jsem ještě neviděl....ani se nechci jít k autu podívat. Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Borci, auta pod střechu, toto se zrovna přehnalo nad Prahou 6. Akorát jsem stihnul doběhnout domů z garáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 No já nestihl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 No dorpdele, snad to do Ovy nedorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 auto taky venku, víc už stejně odřít nejde pro mě za mě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Tak sem zkoušel vysušit přední kapotu, skouknul a zdá se to OK. Střecha je odolnější, tak snad bude taky v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky