Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ještě že tak. Ale ty kroupy zase nebyly tak velké.

Ja pro sichr dal pod pristresek

• Autor

No příští rok taky pořeším doma přístřešek. Tohle byla v práci moje lenost, viděl sem, že to přichází a mohl to dát pod střechu, ale říkal jsem si, no to bude jen prudkej liják....

Upraveno od Clint

No jeste si tu cestu 10. asi rozmyslim k vam na vychod. Jeste z Rapida budu mit malej golfovej micek az to prijde. Kroupy mi narusi aerodynamiku :D

Jinak kdyz jsou kroupy jsem doma v pohotovosti s dekama v ruce. To je tak jedine co my zbyva. :D

to takhle nespíš a celou dobu hlídáš z okna auto v noci? :D

Já mu rozumím. To za chvilku přejde.

Nn, spi v aute a ma deky v rukach :D

Já jsem koupil antikroupovou plachtu a použil jsem jí zatím jednou. A zrovna kroupy nespadly.

a kroupáci, od června začíná registrace na žamberk. tak se rozmyslete ;) 

No jednou me to postihlo pri ceste, kroupy jako hovado, rany jak z dela a kde nic tu nic, nakonec zbyla s povdekem autobusova zastavka, to jsem mel jeste O1 a neverili by ste jak rychle jsem zaparkoval 3/4 auta do autobusovy zastavky. No kdyz nejsou deky jsem pripraven chranit vlastnim telem, akorad nevyhoda ze nosnost strechy je mensi jak mych 100 kg, hold trochu tezsi plachta proti kroupam. :D

• Autor

Ideál je mít pojistku, já chytil kroupy na tuhle rok starou oktu a pojistka vše spravila, prohlubně vytáhli a je to jako nové ;)

Soused si dal protikroupovou plachtu na mergla a našel jí o dva baráky na plotě dál....a ještě mu plachta poškrábala lak, jak měl pod tím auto zaprášené.

Upraveno od Clint

To jo, pojistku mam, ale i to vytahovani neni ideal, kde co se musi rozebrat atd.

• Autor

No já měl jen kapotu přední, střecha obstála, asi jak pruží :)

to je prdel.

tumblr_myzo306q5f1sbt2v0o1_1280.png

To jest co ?

jéééé, ještě to mam máš napsaný )

Mno to nebylo na tenhle příspěvek, ale neměl jsem aktualizovanou stránku :-D

Mělo to být na tohleto : a kroupáci, od června začíná registrace na žamberk. tak se rozmyslete  ;) 

Pawouk neuvažuješ ? Červená jako červená ne :))

Jako pekny, ale auto o nicem, ani nevim kde bych s tim mohl jezdit. To Bugatti Veyron je vsestranejsi vuz.Tuhle byl o nem dokument v TV a narez. To auto se sklada ze tri kusu, spojeny to je nejakyma sroubama ze super materialu stejne jako ram uchyceni motoru co se dela rucne atd. Pneu vyvinute spec. pro Veyron, vydrzi jen 10tis km atd. atd.

no jo, kabán dělal veyrona, tak seš z toho posranej ne? auto nic moc.. vždycky ital je lepší než cokoliv od koncernu...

jak jezdit? třeba po okruhách?

Upraveno od kokta7

Sraz začíná v pátek 29.4. odpoledne a skončí v neděli dopoledne 31.8. Hlavním dnem srazu bude sobota - 30.8.2014  ..

Dlouhá to akce :-D

jinak kdyby ses ptal tak pneu sada tuším 0,5 mega... když pojedeš po D1 400km/h. tak pneu vydrží tuším 15-20 minut :D po 3 výměně pneu se prý pneu mění, prej 1,4 mega :D

no lepší jet sobotu a neděli...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.