Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

u me to muze bejt jen olpachnuti wapkou a ususeni ;)

Clinte, u vas v okoli asi neni zadna mycka s wapnou co?

• Autor

Nejblíže kam jezdím je mezi Slaným a Smečnem. Ruční mytí...resp to postříkaj tim sajrajtem, špína steče a opláchnou wapkou. Možné u tekutý vosk. Občas tam jezdím.

Upraveno od Clint

hmm, tak to je celkem z ruky no nic, tak ja to holt nejak vymyslim a umeju dneska ;)

No modrá metla slušná výbava 147kw a 550 tisíc s dani po menší slávě, si delaj srandu ne.. za to koupim oct 3, no taky si myslím ze cekaj na nejakyho koktu xD

Tak já absolutně nestíhám. Umývat budu až zítra ráno. Právě hlásili sněhové přeháňky :-). Raději přibalím i kyblík s pískem.... :-)

• Autor

Sníh tak možná na horách ;)  

Upraveno od Clint

• Autor

No modrá metla slušná výbava 147kw a 550 tisíc s dani po menší slávě, si delaj srandu ne.. za to koupim oct 3, no taky si myslím ze cekaj na nejakyho koktu xD

Kokto jak to myslíš s tou oktávkou po té její menší slávě? Jako, že jí někdo oslavoval?  :D Proto bude tak drahá....

tak se me to jeste zkomplikovalo rano pojedu kolem zlicina a vubec nevim, kde by tam byla moznost jet do wapky - ach jo :(

• Autor

Přijeď dopoledne ke mě a opláchneme to ;)

Já to budu mejt taky až zejtra dopoledne...

Upraveno od Clint

no k tobe urcite dojet nestiham - je to spatny, budu to proste muset nejak vymyslet a totalne prekombinovat... :(

To SOU problémy xD

tak se me to jeste zkomplikovalo rano pojedu kolem zlicina a vubec nevim, kde by tam byla moznost jet do wapky - ach jo :(

Ozi,nejblíž to budou čerpačky OMV v Nových Butovicích - hlavně ta naproti Galerii Butovice na Radlické 50°2'58.222"N, 14°21'16.899"E

Pak ještě jsou snad mycí boxy na OMV Bucharova  50°3'17.707"N, 14°20'29.541"E

super, tak to obe vim kde jsou, tak asi v jedne se stavim :) diky ;)

• Autor

Volali mi akorát z hotelu, já spal po noční a blbec si nevypnul zvonění :)   Jsem jim potvrdil zítra tu dvanáctou s počtem cca 15-20 lidí, raději víc než méně.

Navrhli mi, že nám zatopí pěkně v krbu v salónku, abychom měli příjemnou atmosféru ;)  Povidám.....beru to ;)

Upraveno od Clint

Bezva. A na jaře by nám mohli udělat prase

Skvělé zprávy. A do krbu chrochtátko...;-)

super, tak to obe vim kde jsou, tak asi v jedne se stavim :) diky ;)

Jenom doufám,že je tam ty boxy ještě jsou. :kol-31:

Na Butovicích jsou myslím 4 boxy, alespoň nemusíš dlouho čekat, když před sebou chytneš nějakýho pečlivku. Na Bucharce tuším, že boxy s wapkou nejsou.

Koukám na mapu a asi máš pravdu

nevim, ja stejne asi pojedu na butovky, tam to mam trochu radsi ;)

a moc diky za tip

Na tý Bucharově jsou 2 boxy s wapkou - v provozu

:kol-47:

když tady všichni máte ty tsi, jakej olejový fitlr se rve to tý 1.8 cdaa? předpoklládám, že vzducháč je stejnej jako u naftáka. http://www.cc-autodily.cz/vlozka-cistice-vzduch-17_17?brand=SKODA&model=OCTAVIA

http://www.skoda-dily.cz/eshop/06j115403q-olejovy-filtr-tsi.html je to on, a kde se nachází čoveče?

http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=3482 by mohlo byt stejny jak u slepice ne? palivák nechám vyměnit na autorizáku při první garančce.

koukal sem na oleje, long nechci s ním sem si užil u naftáka, 5W40 je o kuličku levnější než 0W30, takže asi mám používat 0W30 od kastrolu?

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.