Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Když budeš koukat, tak ji na netu seženeš ve slevě v KELLY za 2600,- a to už je si myslím dobrá leštička... Jinak kamarád má nějakou NONAME z netu za 1900,- a myslím, že na to 1 měsíční leštění to bohatě stačí... Důležitější než leštička jsou ty rouna, nebo prostě ty bavlněný návleky...

Vloženo (editace)

To se vlci koukám dosyta nažrali :smich:   To zas budou mít servisáci prémie a pochvalu od přímého nadřízeného ;)

Mě a mého synovce by však zajímal ten stav toho napínáku .....mrkni na něj a poreferuj.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Svatá matko boží. Málem jsem vyzvracel snídani. Tu slevu 20% na práci a 10% na materiál Ti dali sami? Jinak do Octy se leje 5litrů oleje? A výměna žárovky v SPZ jen práce skoro 100 kč, to mě pobavilo nejvíc.

Vloženo (editace)

Oleje je 4,6. Žárovka praskla den předem, tak jsem se na ni vykašlal. Příště si jí vyměním sám a pak se náležitě odměním.

Servisuji tam všechny auta, proto ta sleva.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo (editace)

Ono je tam víc perliček, jako 250 kč za očištění brzd (fouknutí kompresorem) atd.....Do 1,8 TSI se vejde cca 4,6 litru oleje (vždycky mám zhruba půl litr k dobru z pětilitrovky)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Ok, pak by ti měli dát ten 0,5 litru sebou na dolití třeba, když platíš 5 litrů. Naštěstí Rapid má jen 3,9. 0,5l oleje jsou totiž 300 kč, nevím proč bys jim ho tedy měl nechávat. A ty slevy Ti dali sami, nebo jsi vážený zákazník. Rozpis práce mi připomíná tu reklamu.

Pozdrav mechanika - "Nazdar" 10 Kč

Otočení mechanika o 30st. - 5 Kč

Uchopení momenťáku - 20 Kč

Pauza 5min. na cigáro (dle normohodin) - 100 kč

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...