Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Myslím si, že čištění brzd není jen o vyfoukání kompresorem. Čistí se tam ty vodítka destiček a mažou tím sráčem. Tedy brzd. třmen by měl jít dolu. Jinak Motosmane, tak si mě vylekal, že mám jít za 3tis km taky na servisku tak jsem na pochybách jestli se na to nevyprdnu, na infarkt jsem ještě mladý. :kol-28:

JUPÍÍÍÍÍÍ - PRÁVĚ JSEM SE STAL "MISTR FÓRA". Večer doma bochnu šampáňo.

nemůžu si pomoct, ale už sem 2x měnil olej na svém 1.8 TSI a na horní rysku sem potřeboval 4,7 litru a ne 5 litru!!! Ozákovi tam lili taky 4,7 litru.... olej za 3000kč(sory za to mám 16 litru castrolu 5W-40 :D)

definekční sprej, to nemaj ozon nebo co? sory ale kupoval sem ho minule za 350 od valea.

sufitka za 20kč, hm lidovka :D aha, za 100kč vyndání sufitky u SPZ? to se s tím mordoval 10 minut? :D

a nesmíte  se nechat okrádat, minule sem jim řekl že koupím origoš za tyhle prachy na supa, tak mě to dali za stejný prachy...

IMG_20140104_095449.jpg

Upraveno od kokta7

• Autor

Když vidim ty prachy za 90tis garančku Motosmana, tak si snad stočim tachák na 60 :D

pockej az budes mit trojkove rs:)to s nim ani radsi jezdit nebudes

JJ. doma to hodí na polystereny, vytáhne to jen v neděli na cestu do kostela a do práce bude jezdit s manželky Fábkou. :kol-48:

postaví garááž s kotlem na uhlí,aby rsu nebyla zima :)

Kokto, to Clint to má dobré, na to on má sokolí oko, resp. jestřábí a ten mu monitoruje taky situaci ze vzduchu, jestli tam je policejní vrtulník a nebo na zemi Passat. Když chce Clint vyjed, pustí ho o 5 min. dříve a pak vyráží. Hold výhoda a to mu za ten monitoring stačí 1 myš a kočka denně. :kol-28:

• Autor

Já už přestávám dobře spát v pomyšlení, že 90tis. prohlídka mě čeká příští mesíc....:(    čeká mě výměna svící a ještě ty brzdy prokleté (ovšem ty koupim jinde)

• Autor

Přesně tak, vypustím jestřába a policajti jsou na mě krátký. Jestřáb je speciálně vycvičenej na policejní helikoptéry, ucpává jim chlupama z myší pitotky a sere na kameru :)

Celou cestu prolítne přede mnou a podává hlášení. Dvojité hlasité písknutí znamená Passat na dálnici a trojité hlídku v obci ;)

Upraveno od Clint

• Autor

Jenže policajti o mém vyzvědačském jestřábu už taky vědí a dávají si na něj pozor, mají své strategické hlídky, které se ho snaží zachytit....

post-32269-0-70791000-1401179273_thumb.j

No a takhle se jetřáb tváří, když zahlídne policajta:

post-32269-0-78144300-1401179401_thumb.j

Upraveno od Clint

Ještě bych doplnil, že některé věci , které udělali, ani nejsou fakturovány. Takže bych to viděl nula od nuly pojde.

Napínák se mi zdál OK, koukal jsem na něj jen letmo, bo nebyl čas. Takže pánové šetřit, šetřit a šetřit. :kol-135:

já budu měnit těsně před ukončením záruky(11/2016) kilometrově mě to vyjde tak akorát si myslím na ten limit 120 000km.

svíce vyměnit při cca 55000km, palivák již příště ;)

Upraveno od kokta7

už vím proč to cc díly popletli. Castrol 5W-40 má kod 990 000 046 a olej převodovy/diferák  999 000 046.. to jsou matlalové :)

• Autor

Na palivák prdim, prej není potřeba u benzínu ho nějak měnit. Vzducháč sem měnil minule, svíce byly dobré v 75tis, ale asi by je to v devadesátce už chtělo (jsou i předepsány)

Clinte:zrovna o víkendu jsem toho tvého jestřába potkal,pracoval v převleku za racka a chtěl mi těma chlupama zacpat čelní sklo,asi si mě spletl s policajtama.

jj, na palivák mě u Klokočky tvrdili, že se jim na benzínu ještě nestalo, aby byl nějak zasviněnej, na rozdíl od dieselů.

klinte palivák ti vymění při 90000km :) a zasírá se slušně.

a prej si koupíš passat v TDI bi-turbo 4 válec :) místo O3 RS :D

pawouku si viděl fotky od P2P na oc klubu ne? jak byl zasviněnej :)

Upraveno od kokta7

To je právě paradox - já jim dával možnost vydělat a oni mi to rozmlouvají. Nicméně v 90 tkm ho nechám vyměnit, ať si říkají co chtějí. :kol-28:

no jo, to jako mě rozmlouvali 5W-40 olej, co sem si to dovezl :D že longlife je lepší :D :D :D

ukázal sem jim origoš obal, značku kastrol (hologram) a fakturu a byl klid. na LCD panelu, na záruku se nesmí nosit vlastní olej :D :D :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Tak co ty brzdy? Brembo, nebo Cimermann?

nějaky vjetnamsky :D brembáky, můžu ti je dyžtak nafotit strejdo Jíříku!

• Autor

Já pevně doufám, že to nejsou vietnamské brembáky synovče ;)  Ale potřebuju to udělat, už to fakt pekelně hučí...

Italia či co

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.