Petrrr Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Hurikane, pres DSG ovsem vlak u Clinta nejede. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) taky větší píčovina než DSG není.(podotýkám můj názor) Editováno: 30. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Jojo, přesně, DSG nikdy. A navíc, jak jsem už psal, raději tu obyčejnou červenou, ale s motorem z RS-a To je lepší varianta, než mít kastli RS a motor z 1,8......Mě už nadchne jenom opravdové RS se vším všudy. Jo....málem jsem zapomněl, nechci bílou Editováno: 30. Květen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Mě právě přijde taky lepší mít obyč kastli, alespoň tam nejsou ty hnusný zadní koncovky co rvou celým koncernem taky jakej idiot může mít bílou, já po druhý Editováno: 30. Květen 2014, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 jako 10h a nikde nikde, jako co to jéééé :-) Kdo jede na skoda home sraz? Nechce mi tam nekdo vzít jednu samolepku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Původně sem chtěl jet, ale bohužel celej víkend makám, musim nadělávat Českomoravskej sraz On tam stejně málo kdo bude z našich kumpánů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Vsichni koukaj na autosalon, tak se nediv. Samolepku jen dvounohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Jj to by me museli platit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) a co autosalon co řikáte na CNG? :-) viděl bych to jedině na výbavu Activ CNG s obvyklých -17% a pak by to šlo ale nějak mě to neoslovilo, firmy možná Editováno: 31. Květen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Já teď nic neřikám, protože sem šťouchnul akorát loktem a zvrhnul hrnek s kafem a rozlil ho uplně všude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Psi vyvenčení, posnídano, autosalon si dám až odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 No já byl na SH sraz natěšenej,ale rodina je holt základ státu....takže jsem nikam nejel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Tak co, kdo pocejtil to zemětřesení? Všude píšou, že to bylo cejtit až v Praze a Středních Čechách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Ver ze ja ho pocejtil urcite az jsem si malem striknul do trenek. Jedno z nejsilnejsich co jsem kdy zazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 jj columbus mě řekl, ať si dám piknig a zastavím, simply clever!!! ne nic sem necejtil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Nojo, tak Petrr byl kousek od epicentra. Buď rád, že se neotevřela zem a neschroustla tvého Rapida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 by zaplikala kontrolka ESC a zastavila pád 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Vsak u Rapida slezl lak, nasel jsem ho v hromadkach pod autem. Ted mam steel strelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Copak lak, ale se to chvělo, tak se ti uvolnila palubka a rozvrzaly se plasty, zvětšily spáry....Teď se z toho zblázníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Doutník z okna, černá brambora - kdo to je= KLINT http://youbo.iprima.cz/video/zabava-mafianu-3687 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 To je pěkný, to zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 hm to je pěkná kára. http://www.autoforum.cz/testy-aut/rychly-test-audi-s3-sedan-2014-golf-r-s-kufrem/?2 a dovolím si vytáhnout zajímavou věc, čím kritizuji DSG u Mbéček a koncernovou politiku "Mám pocit, jako by za každou cenu chtěla trochu více. Její podvozek je tužší (bez ohledu na zvolené nastavení adaptivních tlumičů), software řazení i v tomto případě povedeného automatu chce rychlejší změny stupňů, „elektronický podvozek” se pokouší vyčarovat více a dostat auto vysokou rychlostí i do zatáček, do nichž se už Golfu tak moc nechtělo. Je to na jednu stranu dobré, neboť mám pocit, že to z auta dělá trochu sportovněji působící náčiní. Tam, kde Golf R už trochu žertovně vlál, ještě S3 držíte pevně v rukou, kdy vám ve VW chybělo trochu razantnější přeřazení, ho v S3 máte. A v neposlední řadě - kde se Golf jevil být pořád moc neutrální, dokáže Audi poslat záď napřed. Můžete jezdit klidně na jedničku či dvojku bokem i pod plynem na suchu, nebo ve vyšších rychlostech klidně i na čtyřku. Vážně to jde (viděli jste video s novým Audi TTS na mokré Nordschleife? S3 umí úplně totéž, docela ochotně) a nemusíte ani moc posílat záď bokem pod brzdami, i když také tohle vám audina dovolí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Jojo, Audinky jsou pěkné, ale drahé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Tak u nás na Plzeňsku bylo cejtit, ale jenom cca 10s a bylo to no řekněme dost slabé. Sice před tím byla slyšet nějaká rána divná a potom se rozcinkaly sklenky (jenom ale fakt málo) a po 10s bylo po všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 U Mava se resi setrvak. Dotaz jaky setrvak ma moje 1,2 TSI ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky