Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jojo, přesně, DSG nikdy. A navíc, jak jsem už psal, raději tu obyčejnou červenou, ale s motorem z RS-a :)   To je lepší varianta, než mít kastli RS a motor z 1,8......Mě už nadchne jenom opravdové RS se vším všudy.

Jo....málem jsem zapomněl, nechci bílou :)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm to je pěkná kára.

http://www.autoforum.cz/testy-aut/rychly-test-audi-s3-sedan-2014-golf-r-s-kufrem/?2

a dovolím si vytáhnout zajímavou věc, čím kritizuji DSG u Mbéček a koncernovou politiku ;)

"Mám pocit, jako by za každou cenu chtěla trochu více. Její podvozek je tužší (bez ohledu na zvolené nastavení adaptivních tlumičů), software řazení i v tomto případě povedeného automatu chce rychlejší změny stupňů, „elektronický podvozek” se pokouší vyčarovat více a dostat auto vysokou rychlostí i do zatáček, do nichž se už Golfu tak moc nechtělo. Je to na jednu stranu dobré, neboť mám pocit, že to z auta dělá trochu sportovněji působící náčiní. Tam, kde Golf R už trochu žertovně vlál, ještě S3 držíte pevně v rukou, kdy vám ve VW chybělo trochu razantnější přeřazení, ho v S3 máte. A v neposlední řadě - kde se Golf jevil být pořád moc neutrální, dokáže Audi poslat záď napřed. Můžete jezdit klidně na jedničku či dvojku bokem i pod plynem na suchu, nebo ve vyšších rychlostech klidně i na čtyřku. Vážně to jde (viděli jste video s novým Audi TTS na mokré Nordschleife? S3 umí úplně totéž, docela ochotně) a nemusíte ani moc posílat záď bokem pod brzdami, i když také tohle vám audina dovolí."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...