kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 http://www.skoda-auto.cz/bezstarosti/bezstarosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 nevypadá to zle. zajímala by mě nabídka nabídka na TDI RS či TSI a 1.8 tsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 rapid spaceback kdyby byl v 77kW TSI za ty prachy komplet tak to je dobra nabidka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Dneska ráno v 11 hodin na Kladně, samozřejmě okolo samí cikáni a už čekali, jestli jim řidička to auto nedá do sběru.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Tý, hezký kola. Si je vemu. Tý už je nepotřebuješ. Škoda, že zrovna nepřebíhali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Ty kráwo jak se to někomu takhle na rovince povede obrátit na střechu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Ženský? Jednoduše. Ta sešrotovaná fábia byla taky čelňák. Ale zezadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 To právě taky nechápu, nikde žádný jiné auto, prostě nic a na křižovatce, kde se kolem jezdí pomalu kvůli hustšímu provozu bylo auto na střeše To snad otočili ty cikáni vzteky sami, jinak to není možné. ........... Na ten sraz bych jel, bude mít někdo pro mě místo v chatce? Než to regnu, abych neblokoval další chatu. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Mám malý lift, mě na nohy táhne. Kdybych měl kombi, tak se mám...... Pancho má volné místo. [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 K pancovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Pancho, jak jsi na tom? Myslíš, že by byla volná pryčna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 no je tam místo pro 4. Tak pančo, strejda Jiřík klintík, já a ???? bud budem 4 nebo 3, to je fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Tak se mnou počítejte do chaty. Pančo....synovec Kokta, já a ještě někdo. Já si to regnu Editováno: 3. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) ale bez ubytování já musím napsat viktorovi aby uvolnil chatku jedeš pátek až neděli? nebo sobota a neděle? já klidně zaplatím i noc navíc, snad dojedu v pátek... no kozák ještě musí povinně dojet Editováno: 3. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Já to vidím na sobotu a neděli, jedna chlastačka stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Napsal tam Pancho, že bere celou chatu? Aby nepočítali s volnejma pryčnama a někoho k němu neplánovali. Já si to regnu ve stylu spaní v autě, aby mi nebookovali chatu, ale budu počítat tedy s přespáním u mexikána a pak mu dáme dvacku za přespání Editováno: 3. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Jasně. Jedna chlastačka stačí. Začnem v pátek a skončíme v neděli. Já si šoféra vezu sebou.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Nebereš tu starší dceru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Možná dorazí. S přítelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 dcera slyší jenom na haldexe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Na 1.9 tdi a nebo šalinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 TWL. Prej mám uvařit večeři. Ale mě ženský nenas...u. S výsledkem mého snažení se pro zdejší dietáře pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 mno, jestli to náhodou nebude ovar s kolenem a k tomu na zakousnutí 2 kg řízků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Tak zde výsldek mého snažení; 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky