kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 cena typuji 1,3 mega? http://www.gtspirit.com/2014/06/07/video-volkswagen-golf-r-400-growls/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Nevim proc, ale nejak mi to auto neprijde moc atraktivni... normalni GTI mi prijde hezci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 http://youbo.iprima.cz/video/takhle-se-nakladaji-auta-v-polsku-5269 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Maj to vychytaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Kokto, já celkem nic nemám k jízdním vlastnostem, či technice BMW (i když se jim poslední dobou nějaké motory dost sypou), ale designově je většina aut skutečně pro postarší tatíky. Dtto Golf VII. Auto se mi, kromě jiného, musí také líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Mě se nové BMW řady 3 a 5 líběj moc, ale na nové nikdy mít nebudu a ojeté bez záruky bych nekoupil. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 jinak co mám za info, tak v Práglu by měl být show room tesly, přímo od budoucího majitele asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 no pojedu se asi svézt, těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) pěknýýý kromě toho zelenýho mbéčka. a ta 235 i je taky moc sexy.. kde máš na fotce S3? jak sis to mohl dovolit? kde máš TT? Editováno: 7. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Je tam S Coupe a Jag, vuc nestoji za rec :-D :-D :-D :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 pěknýýý kromě toho zelenýho mbéčka. a ta 235 i je taky moc sexy.. kde máš na fotce S3? jak sis to mohl dovolit? kde máš TT? To není pro puberťáky, pro tebe jsem speciálně vyfotil elektrické vozítko na posledním obrázku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 to rs5 teda velke zklamani designem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 S3 kraaasnaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tak co, nepůjdeme už chrápat? Já jsem v práci a už to na mě leze..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Kdyz jsi v praci tak se divim ze jeste nechrapes jako vzdy:D. Jinak dnes jsem ozelvoval auto a v garazi a kdyz jsem vyjel musel jsem si vzit svarecky bryle jak se to lesklo. Zelva nezklamala, kupodivu prace s touhle zelvou s teflonem byla mnohem prijemejsi nez co jsem pouzival jiny zelvy, kupodivu i ta moje lesticka to docela pekne stihala rozlestovat. Ruco jsem jen dolestoval. Utvrdil jsem se v tom ze jedine metalizu. Pred tydnem jsem lestil manzelky pastelku a neda se to srovnavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Naprostej souhlas....JJ ta želva je zlatá, kdepak nějakej DODO (dodělej doma) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 jakou mas lesticku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Prosím vas Želve radši nepiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 tak moje bejvalá oktávká má novej zápis v autorizáku!!! O3/2014. v cebii je záznam i o poškození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Ozi obyc takovou tu vybracni z Liedlu Parkside za 800. Kokto z tebe to leze jako z chlupate deky, o jakou opravu slo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 no ja take v praci a asi si pujdu lehnout:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky