jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 tak starší pán, asi. To se dá pochopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 On takhle urcite provokuje policejni Passaty na D1 ale ne rychlou jizdou, ale bezduvodne pomalou. A kdyz si ho vsimnou tak pak zacnou Race D1 zavody slalomem mezi kuzelky u rekonstruovanych casti atd. a o tom ti tata nebude povidat ze jo, ze jim vzdy ujede. Ta pomala jizda je jen kamuflas. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Myslím že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 tak je to tvůj táta, měl bys to vědět nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 clint si koupí pěkné auto sem zaslechl: http://volkswagen-t4-transporter.autobazar.eu/25-tdi-doka-mexico-id4708706.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 To mi připomíná, nějakej týpek si tenkrát na sídliště koupil tu felicii Fun, tu žlutou, toho otevřeného pickupa a lidi mu do něj sypali odpadky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 U nás taky jeden jezdí, ale korbu má zavřenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Moc jich nebylo, byl to takovej úlet, chtěli udělat feldu pro mladé hejsky, co budou jezdit večer ulicema s rádiem na plný pecky a lovit na pořádnou káru kočky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 na to máme s ozim a stringem soundsystém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 clinte, to udelali pole me paradne, ale ta cenovka byla nesmysl a porad je me by se to auto treba na bezny jezdeni po meste libilo, ale dat tedko za ojetinu 70, to fakt nejsem blazen... kokto: presne tak, kdyz chci udelam rachot i jen stresakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 no ale když to ohulím s tím kolumbem, tak ty tapece to nezvládají, to se zase šetřilo jinak to SS nehraje špatně, bratránek prej že to hraje jak jeho ambientka s 4 repráky a já, wole já jich mam 12 tak zmlknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 jo to je pravda, hraje to dobre, ale rezonuje, no pak to budu muset nejak vytlumit, jestli to pomuze, coz by snad melo... jen se priznam ze tak moc nahlas posloucham vyjimecne, takze to v podstate ani nepotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) no taky neposlouchám nahlas, jenom sem to chtěl zkusit když to tam je... nic tlumit nebudu, zbytečny investice myslím, že bude stačit šetřit na lepší benzínek Editováno: 28. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 lepsi benzin je zbytecnej rozdil nejde poznat - aspon u me rozdil ve spotrebe 0, pocit a hluk stejnej, vykon stejnej, rozdil v cene 2,5 Kč, co dodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Rezonuje stahovačka, hraje to parádně, kam se hrabe i Bolero, natož Swing apod... 12repro je 12 repro... Dokonce je rozdíl i ve starším 8mi kanálovým SS a novějším 10ti kanálovým!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Řekl bych, že rozdíl bude v naftách, v benzínu toho moc napančovat nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 musim rict, ze rozdil Audience s SS a nyni Columbus s SS nepozoruju, ale to bude spis tim, ze jsem driv mel vetsi hluk a nemam srovnani jedno a druhe hned po sobe, ale s pul rocni pauzou... ale proste hraje to paradne a nemenil bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 k tomu benzinu - jako rozdil tam je o tom zadna, ale uprimne si nemyslim, ze na mem motoru by to melo vliv - mozna po chipu to bude potreba prehodnotit, ale nyni v tom rozdil nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 taky mi tam dali nějakej sound systém, ale má to jen 500 W, tak to moc nehraje. Teda hraje, ale tapec apod. to ještě nezvedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 tak aditiva od VIFU... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 hele chlapy, sice je to tsi moc krásné, ale totálně mě na tom štve jedna věc. jedu na dvojku cca 2500 otáček nebo s tím dojíždím kolonu a divně to cuká, jenom slabě i tak. to je kvůli těm emisím nebo co? nafták mě to nedělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 U studeného,nebo zahřátého motoru? A co tam vrazit trojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 a co tam nalejt benzín ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) bylo to po 40 km cesty.... takže zahřátí, to jako nejde takhle dotáčet vytáčet? tohle mě dehet nedělal a celkem mě to štve, hold tomu tsi asi musíš dávat plnej, jinak to cuká no koupil jsem benzín u benzíny dnes konečně sem se projel, je to supr jízda, kam se hrabe vše ostatní, ale těch jednotek co ten sup má to je strašny takovej seznam se mě vyblil. Editováno: 29. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Mě nic necuká, nic takového jsem nezpozoroval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky