Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak starší pán, asi. To se dá pochopit.  

On takhle urcite provokuje policejni Passaty na D1 ale ne rychlou jizdou, ale bezduvodne pomalou. A kdyz si ho vsimnou tak pak zacnou Race D1 zavody slalomem mezi kuzelky u rekonstruovanych casti atd. a o tom ti tata nebude povidat ze jo, ze jim vzdy ujede. Ta pomala jizda je jen kamuflas. :-)

• Autor

Myslím že ne :D

tak je to tvůj táta, měl bys to vědět nejlíp  :kol-48:

• Autor

:D  :D

To mi připomíná, nějakej týpek si tenkrát na sídliště koupil tu felicii Fun, tu žlutou, toho otevřeného pickupa a lidi mu do něj sypali odpadky :D

U nás taky jeden jezdí, ale korbu má zavřenou.

• Autor

Moc jich nebylo, byl to takovej úlet, chtěli udělat feldu pro mladé hejsky, co budou jezdit večer ulicema s rádiem na plný pecky a lovit na pořádnou káru kočky :D

na to máme s ozim a stringem soundsystém :D

clinte, to udelali pole me paradne, ale ta cenovka byla nesmysl a porad je :(

me by se to auto treba na bezny jezdeni po meste libilo, ale dat tedko za ojetinu 70, to fakt nejsem blazen... :(

kokto: presne tak, kdyz chci udelam rachot i jen stresakem ;)

no ale když to ohulím s tím kolumbem, tak ty tapece to nezvládají, to se zase šetřilo :)  jinak to SS nehraje špatně, bratránek prej že to hraje jak jeho ambientka s 4 repráky a já, wole já jich mam 12 :D tak zmlknul.

jo to je pravda, hraje to dobre, ale rezonuje, no pak to budu muset nejak vytlumit, jestli to pomuze, coz by snad melo... jen se priznam ze tak moc nahlas posloucham vyjimecne, takze to v podstate ani nepotrebuju :kol-32:

no taky neposlouchám nahlas, jenom sem to chtěl zkusit když to tam je... nic tlumit nebudu, zbytečny investice ;) myslím, že bude stačit šetřit na lepší benzínek ;)

Upraveno od kokta7

lepsi benzin je zbytecnej rozdil nejde poznat - aspon u me rozdil ve spotrebe 0, pocit a hluk stejnej, vykon stejnej, rozdil v cene 2,5 Kč, co dodat...

Rezonuje stahovačka, hraje to parádně, kam se hrabe i Bolero, natož Swing apod...  :kol-47:  12repro je 12 repro... Dokonce je rozdíl i ve starším 8mi kanálovým SS a novějším 10ti kanálovým!!!

Řekl bych, že rozdíl bude v naftách, v benzínu toho moc napančovat nejde...

musim rict, ze rozdil Audience s SS a nyni Columbus s SS nepozoruju, ale to bude spis tim, ze jsem driv mel vetsi hluk a nemam srovnani jedno a druhe hned po sobe, ale s pul rocni pauzou...

ale proste hraje to paradne a nemenil bych... :kol-31:

k tomu benzinu - jako rozdil tam je o tom zadna, ale uprimne si nemyslim, ze na mem motoru by to melo vliv - mozna po chipu to bude potreba prehodnotit, ale nyni v tom rozdil nevidim... ;)

taky mi tam dali nějakej sound systém, ale má to jen 500 W, tak to moc nehraje. Teda hraje, ale tapec apod. to ještě nezvedá  :D  :D  :D

tak aditiva od VIFU...

hele chlapy, sice je to tsi moc krásné, ale totálně mě na tom štve jedna věc. jedu na dvojku cca 2500 otáček nebo s tím dojíždím kolonu a divně to cuká, jenom slabě i tak. to je kvůli těm emisím nebo co? nafták mě to nedělal.

U studeného,nebo zahřátého motoru? A co tam vrazit trojku?

a co tam nalejt benzín ?  :kol-46:

bylo to po 40 km cesty.... takže zahřátí, to jako nejde takhle dotáčet vytáčet? tohle mě dehet nedělal a celkem mě to štve, hold tomu tsi asi musíš dávat plnej, jinak to cuká :D

no koupil jsem benzín u benzíny :D

dnes konečně sem se projel, je to supr jízda, kam se hrabe vše ostatní, ale těch jednotek co ten sup má to je strašny :D takovej seznam se mě vyblil.

IMG_20131029_174716.jpg

Upraveno od kokta7

• Autor

Mě nic necuká, nic takového jsem nezpozoroval...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.