Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

On takhle urcite provokuje policejni Passaty na D1 ale ne rychlou jizdou, ale bezduvodne pomalou. A kdyz si ho vsimnou tak pak zacnou Race D1 zavody slalomem mezi kuzelky u rekonstruovanych casti atd. a o tom ti tata nebude povidat ze jo, ze jim vzdy ujede. Ta pomala jizda je jen kamuflas. :-)

Vloženo

:D  :D

To mi připomíná, nějakej týpek si tenkrát na sídliště koupil tu felicii Fun, tu žlutou, toho otevřeného pickupa a lidi mu do něj sypali odpadky :D

Vloženo

Moc jich nebylo, byl to takovej úlet, chtěli udělat feldu pro mladé hejsky, co budou jezdit večer ulicema s rádiem na plný pecky a lovit na pořádnou káru kočky :D

Vloženo

clinte, to udelali pole me paradne, ale ta cenovka byla nesmysl a porad je :(

me by se to auto treba na bezny jezdeni po meste libilo, ale dat tedko za ojetinu 70, to fakt nejsem blazen... :(

kokto: presne tak, kdyz chci udelam rachot i jen stresakem ;)

Vloženo

no ale když to ohulím s tím kolumbem, tak ty tapece to nezvládají, to se zase šetřilo :)  jinak to SS nehraje špatně, bratránek prej že to hraje jak jeho ambientka s 4 repráky a já, wole já jich mam 12 :D tak zmlknul.

Vloženo

jo to je pravda, hraje to dobre, ale rezonuje, no pak to budu muset nejak vytlumit, jestli to pomuze, coz by snad melo... jen se priznam ze tak moc nahlas posloucham vyjimecne, takze to v podstate ani nepotrebuju :kol-32:

Vloženo (editace)

no taky neposlouchám nahlas, jenom sem to chtěl zkusit když to tam je... nic tlumit nebudu, zbytečny investice ;) myslím, že bude stačit šetřit na lepší benzínek ;)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Rezonuje stahovačka, hraje to parádně, kam se hrabe i Bolero, natož Swing apod...  :kol-47:  12repro je 12 repro... Dokonce je rozdíl i ve starším 8mi kanálovým SS a novějším 10ti kanálovým!!!

Vloženo

musim rict, ze rozdil Audience s SS a nyni Columbus s SS nepozoruju, ale to bude spis tim, ze jsem driv mel vetsi hluk a nemam srovnani jedno a druhe hned po sobe, ale s pul rocni pauzou...

ale proste hraje to paradne a nemenil bych... :kol-31:

Vloženo

k tomu benzinu - jako rozdil tam je o tom zadna, ale uprimne si nemyslim, ze na mem motoru by to melo vliv - mozna po chipu to bude potreba prehodnotit, ale nyni v tom rozdil nevidim... ;)

Vloženo

hele chlapy, sice je to tsi moc krásné, ale totálně mě na tom štve jedna věc. jedu na dvojku cca 2500 otáček nebo s tím dojíždím kolonu a divně to cuká, jenom slabě i tak. to je kvůli těm emisím nebo co? nafták mě to nedělal.

Vloženo (editace)

bylo to po 40 km cesty.... takže zahřátí, to jako nejde takhle dotáčet vytáčet? tohle mě dehet nedělal a celkem mě to štve, hold tomu tsi asi musíš dávat plnej, jinak to cuká :D

no koupil jsem benzín u benzíny :D

dnes konečně sem se projel, je to supr jízda, kam se hrabe vše ostatní, ale těch jednotek co ten sup má to je strašny :D takovej seznam se mě vyblil.

IMG_20131029_174716.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...