Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Kokta píše ze severního pólu ne? Si tam ještě topí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 My máme v podkroví v ložnici poctivých 30 ty bydlíš ve stanu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Nojo, trochu se to přes den vyhřálo, taky jsme nechali i okna otevřená. Ale dole je chládek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Pancho uz jsem myslel ze jsi na konci tunelu, ze jdes za svetlem, nastesti pises o autech tak je to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Klinte nechat okna otevrena pres den navic v podkrovi to se te chce manzelka asi zbavit co? Na kolik mas zivotni pojistku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Kokta spi dnes na 7 schodu ve sklepe, hned vedle Plzne. Dal si jedno nealko a na tom slunicku ji ma jako z praku, tak ho tam pritelkyne zavrela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 přítelkyně být v itálii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 S milencem? Tak to ji tam bude taky horko asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 pracoovně, já jet za ní ke konci týdne, bude italská kalba. gnoči, pasta, parmezán, prošuto mnam mnam. to se protáhne O3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Klíne, tak to jsem rád, že jsme spolu prožili zábavný večer. Škoda,že se do debaty nevložil ještě jeden zde potulující se pán, to mohla být teprve sranda:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Kokto miluji Italske papu. Nechces to vzit zkratkou pres zapad ? Budu Ti delat zatez v aute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Dobré ráno Piráti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Dobre rano strycku Fido :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Ty vole, tak tahle hlaska mi hned zlepsila rano, malem jsem se pochcal smichy. Nekdo zdravi Vitnam, nekdo strycka Fida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Tak a v bunkovišti na stavbě v Prunéřově už zase začíná výheň... 20°C hned takhle po ránu, to bude asi krušný dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 dneska prej 36:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 ale v noci bylo krasne,akorat tak na lesteni auta:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Se nech ofouknout turbínou ( 130°C párou) na osvěžení. Nebo si stoupni do chladící věže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 http://www.novinky.cz/auto/338498-novy-superb-dostane-jako-prvni-skodovka-v-historii-adaptivni-tlumice.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 marangoni petře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Kuva Vietname, dnes nikdo nevstává či co? Clinte už to vypuklo, přidej si těch 200 papírů, vyprdni se na RS a kup tohle. http://www.novinky.cz/auto/338440-subaru-uz-prodava-nove-sti-v-zakladu-chybi-zadni-kridlo.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 klinte kdy budeme mít sprinty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Nepiš o sprintech a piš v kolik se pro mě stavíš do té Itálie, budu tě vyhlížet z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 budeš dělat kečupa nebo křena? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Dobře, sice jsem nechtěl aby to tak dopadlo, ale když jinak nedáš, Vemu sebou manželku, tedy rezervuj dvě místa v autě + místo pro autosedačku pro malou - miminko doma nechat nemůžem. Pes musí do kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky