Pawouk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 no opravdu nerozumíme ))) no já sem ti taky superba nenutil, ................... nebo to bylo myšleno obrazně s tvým názorem? jj 400 byl taky muj limit a vešel sem se s přehledem se vším jj, nenutil, a tak nějak jsem to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Dobre rano strejdové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Už dávno Pancho ... venku je příjemně, tak jsem zvědavej, jak to dlouho vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 ja mam dobre rano az ted ,skoncil sem v praci:) jako ted je prijemne venku,snad nebude zase teplo moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Takže to spíš "dobrou noc" ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 no to bude az v poledne tak:) ale klidne muze i prset.rs sem vcera umyl a nalestil a je pod strechou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Pawouku: Tys dal 400 za novou oktu? To je zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Pancho: to video mi nejde, pošli odkaz díky. Co je teda ta aktivní pěna? Strýc si koupil asi za 80litrů horkou wabku od Kärchru na benzín a k tomu dostal různé sračky (přísady jako třeba tu pěnu, vosk atd.) a prý to stačí (ta wapka má směšovač s nádržkou), na auto jen nastříkat a spláchnout a máš auto čisté i navoskované. Nevím proč, ale nějak se mi tomu nechce věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Dobré ráno Vietname! Dneska hlásím pěkné chladnější ráno....mám volno, tak se budu povalovat a lajdačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) No Petrrre, bude to něco jako MOKRÝ VOSK ve spreji co se dá koupit, ale to jsou podle mě takové blbosti a marketingové tahy. Trochu se to leskne a něco to na chvíli asi udělá, ale pokud vosk, tak určitě nějakej mechanicky nanesenej a rozleštěnej, jinak jsou to takové píchovinky podle mě, ale já třeba taky kupuju šampon s voskem a i ten mokrej na to plácnu vždycky, je to spíš pro pocit, než na nějakou spešl funkci... Editováno: 12. Červen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) jak to nejde? musi jit jde vam to video? Editováno: 12. Červen 2014, autor: PANCHO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 presne tak ten vosk ten vydrzi do prvniho deste a aktivni pena je to co strikame na tom videu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Mě nejvíc štve vždycky mytí toho mušince na přední masce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) a my tem vosk mame v sude a přidava se v portalu pri oplachu a obcas nekomu nekomu strikneme na okna pro lepsi efekt:) Editováno: 12. Červen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) musince sundavame hlavne wapkou:) nekdy i barva jde dolu:) Editováno: 12. Červen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Jéžiš a to jsi mi nabízel mytí auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Pawouku: Tys dal 400 za novou oktu? To je zadarmo. Heh, to by bylo super. Ale tak to nebylo, stála mě 375 a je to tzv. roční auto, byla přesně rok stará s 12 tkm na tacháči. Cena novoty byla někde kolem 520 000 Kč. To bych jim nikdy nedal, už jen z principu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) No já dal tehdy za novou 450, s tou 1,8 TSI (ceníková 550) Editováno: 12. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Taky pavouk ale ma VIP tapece sede to ty nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Clinte neboj,ty mas kvalitu ne:) to se loupe treba u mercedesu a nebo nove lakove a spatne pripravene pod lak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 jj mergly s tím mají problémy, prej maají plechy na dodávky z číny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Tak spameři, jsem z5 :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) no a kde se flákáš, bez omluvení máš absenci a mínus jeden puntík ze statusu. Editováno: 12. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 No já dal tehdy za novou 450, s tou 1,8 TSI (ceníková 550) No jo, ale ty podmínky za kterých si to kupoval, nejsou zcela běžné a dostupné. A já o nové tehdy ani neuvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) Ale byly dostupné A pro každého....(viz Stanmar - tvůj brášule) Už bohužel ale nejsou. Editováno: 12. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky