motosman Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Zelená je pěkná. Ale teď jsem viděl tu barvu co mám já, ale nějak víc se blejskala. Taky pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Ta žlutá na fotkách vypadá fakt pěkně, stříbrná je poměrně nevýrazná. U mě jasně vede Race, pak červená, potom asi zelená, nebo černá. Argument, že modrou má kdejaká Fabia neberu - zrovna u masovek typu Octavia je to směšné. Copak vybíráte barvu auta podle toho, kolik lidí jí má, nebo podle toho, jaká se vám líbí? Ad seznamy poruch: tady je služebák (chybí tam druhá výměna rozvodů, zlobící řazení) a tady zase bývalá soukromá Fabie. Myslím, že z tzv. nadřazenosti kvalit evropských vozů nad korejci jsem již dávno vyléčen. Octavia se zatím tak nějak drží, uvidím až bude mít 100 tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 100% souhlas se vsim. K barve, navic je to metla a metla je proste metla a to mi ani Kokta nevymluvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Pavouků s tou poruchovosti asi tak no ... Bohuzel Šedá metla je taky pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Jinak jsem dokončil test benzínů 100 v power racing, verva a obyč fuel save a obyč od benziny. Jasný výtěz obyč benzina. 100 od Shell nic zázračného. 100 verva klidný a jemnější chod motoru, bohužel vyšší spotřeba o 0.5 lt. Fuel save jedním slovem sračka. Dnes natankována obyč 95 od benziny a jednoznačně lepší zátah a nižší spotřeba. Přijde mi to jak po chipu. Teď se jdu léčit vitaminem B 1-12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Tady ten introš Cupry vypadá solidně, ale neviděl jsem, že by se v této variantě prodával....možná se pletu (už jsem zjistil....performance packet....bude se nabízet) Editováno: 20. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Jinak jsem dokončil test benzínů 100 v power racing, verva a obyč fuel save a obyč od benziny. Jasný výtěz obyč benzina. 100 od Shell nic zázračného. 100 verva klidný a jemnější chod motoru, bohužel vyšší spotřeba o 0.5 lt. Fuel save jedním slovem sračka. Dnes natankována obyč 95 od benziny a jednoznačně lepší zátah a nižší spotřeba. Přijde mi to jak po chipu. Teď se jdu léčit vitaminem B 1-12. Tos testoval na své 1.8 TSI? A co MaxxMotion 100 od OMV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 J verva me žere taky víc, někdy zkusim omv, sem zkoušel v říjnu a nepamatují si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 N 95 od Benziny dopadl výborně v tom testu SM. Už by tam měl vyjít i test na N 100, možná za týden, nebo za dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Já beru jen 95 od Shellu a uplně v pohodě. Párkrát jsem vzal 95 od Benziny tady u nás a cukalo to (psal jsem o tom tehdy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Jojo. Na 1.8 tsi. OMV jsem nezkoušel, nemám po cestě. Ale ta benzina fakt rozdíl. Jen mi přijde, že motor je trochu hlučnější. Tankoval jsem na Vypichu. Natankuji a mamina dostane kupón sleva 70,- do Alberta. Nakoupí a dostane kupón sleva 1,- u benziny. :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 jj oboustraný slevy, jak si to krásně vymysleli u šhelu sem tankoval jednou, protože mě ukazoval dojezd 10km a nechtěl sem riskovat vzdálenou benzínu 15km, i když vím že bych dojel omv 100 zkusím ještě, běžně sem tam tankoval naftu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Taky někdy zkusím. Ty slevy jsou fajn. Autí dostane dobrý benál a já masíčko. PS: Hllásím vitamín B5 Kozla 11° Editováno: 20. Červen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 https://www.spritmonitor.de/en/detail/626659.html tak sem tankoval u OMV dokonce 6.3.2014, akorát si to už nepamatuji ty furt jenom maso a kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 hm https://www.youtube.com/watch?v=GTk65ahx5S0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Rusko... nehoda v 0:44http://www.youtube.com/watch?v=U1oLpcbstMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Takovejch videí je tam mraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Jo to je, ale ten letící člověk není úplně běžná věc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 asi tak, jinak bych to sem nedával ani... slušný skoky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Hnůjdaj genesis...zvenku vypadá dobře. http://www.hyundai-genesis.eu/cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 To bude něco pro koktu - šestivál, atmoška, pořádný koncovky vejfuků Exteriér solidní, palubka už méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 hele, nechci vás rušit při rozjímání nad motory... ale už je znám datum čaje o páté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Přesně tak, interér už taková hitparáda není, ale jde o limuzínu, takže to klidně usedlé být může.... Honzo:Není, ještě se skoro nikdo nevyjádřil s volnými termíny.... .......pro Koktu je Leon s paketem performance (viz foto výše) Editováno: 20. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 A to hlavní bych zapoměl - je to SEDAN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Sedany jsou nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky