Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zelená je pěkná. Ale teď jsem viděl tu barvu co mám já, ale nějak víc se blejskala. Taky pěkný.

Ta žlutá na fotkách vypadá fakt pěkně, stříbrná je poměrně nevýrazná. U mě jasně vede Race, pak červená, potom asi zelená, nebo černá. Argument, že modrou má kdejaká Fabia neberu - zrovna u masovek typu Octavia je to směšné. Copak vybíráte barvu auta podle toho, kolik lidí jí má, nebo podle toho, jaká se vám líbí? :kol-44:

Ad seznamy poruch: tady je služebák (chybí tam druhá výměna rozvodů, zlobící řazení) a tady zase bývalá soukromá Fabie. Myslím, že z tzv. nadřazenosti kvalit evropských vozů nad korejci jsem již dávno vyléčen. Octavia se zatím tak nějak drží, uvidím až bude mít 100 tkm.

100% souhlas se vsim. K barve, navic je to metla a metla je proste metla a to mi ani Kokta nevymluvi.

Pavouků s tou poruchovosti asi tak no ... Bohuzel

Šedá metla je taky pěkná.

Jinak jsem dokončil test benzínů 100 v power racing, verva a obyč fuel save a obyč od benziny. Jasný výtěz obyč benzina. 100 od Shell nic zázračného. 100 verva klidný a jemnější chod motoru, bohužel vyšší spotřeba o 0.5 lt. Fuel save jedním slovem sračka. Dnes natankována obyč 95 od benziny a jednoznačně lepší zátah a nižší spotřeba. Přijde mi to jak po chipu. Teď se jdu léčit vitaminem B 1-12.

• Autor

Tady ten introš Cupry vypadá solidně, ale neviděl jsem, že by se v této variantě prodával....možná se pletu ;)  (už jsem zjistil....performance packet....bude se nabízet)

post-32269-0-86028500-1403278770_thumb.j

post-32269-0-62693800-1403286645_thumb.j post-32269-0-04054000-1403286790_thumb.j

Upraveno od Clint

Jinak jsem dokončil test benzínů 100 v power racing, verva a obyč fuel save a obyč od benziny. Jasný výtěz obyč benzina. 100 od Shell nic zázračného. 100 verva klidný a jemnější chod motoru, bohužel vyšší spotřeba o 0.5 lt. Fuel save jedním slovem sračka. Dnes natankována obyč 95 od benziny a jednoznačně lepší zátah a nižší spotřeba. Přijde mi to jak po chipu. Teď se jdu léčit vitaminem B 1-12.

Tos testoval na své 1.8 TSI? A co MaxxMotion 100 od OMV?

J verva me žere taky víc, někdy zkusim omv, sem zkoušel v říjnu a nepamatují si to

N 95 od Benziny dopadl výborně v tom testu SM. Už by tam měl vyjít i test na N 100, možná za týden, nebo za dva.

• Autor

Já beru jen 95 od Shellu a uplně v pohodě. Párkrát jsem vzal 95 od Benziny tady u nás a cukalo to (psal jsem o tom tehdy)

Jojo. Na 1.8 tsi. OMV jsem nezkoušel, nemám po cestě. Ale ta benzina fakt rozdíl. Jen mi přijde, že motor je trochu hlučnější. Tankoval jsem na Vypichu.

Natankuji a mamina dostane kupón sleva 70,- do Alberta. Nakoupí a dostane kupón sleva 1,- u benziny. :lol::'>

jj oboustraný slevy, jak si to krásně vymysleli :)

u šhelu sem tankoval jednou, protože mě ukazoval dojezd 10km a nechtěl sem riskovat vzdálenou benzínu 15km, i když vím že bych dojel :)

omv 100 zkusím ještě, běžně sem tam tankoval naftu.

Taky někdy zkusím. Ty slevy jsou fajn. Autí dostane dobrý benál a já masíčko.

PS: Hllásím vitamín B5 Kozla 11°

Upraveno od motosman

• Autor

Takovejch videí je tam mraky...

Jo to je, ale ten letící člověk není úplně běžná věc.

asi tak, jinak bych to sem nedával ani... slušný skoky....

To bude něco pro koktu - šestivál, atmoška, pořádný koncovky vejfuků  :kol-28:

Exteriér solidní, palubka už méně.

hele, nechci vás rušit při rozjímání nad motory... ale už je znám datum čaje o páté? :D

• Autor

Přesně tak, interér už taková hitparáda není, ale jde o limuzínu, takže to klidně usedlé být může....

Honzo:Není, ještě se skoro nikdo nevyjádřil s volnými termíny....

.......pro Koktu je Leon s paketem performance (viz foto výše)

Upraveno od Clint

• Autor

Sedany jsou nejhezčí ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.