stanmar Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Koukám, největší spameři každodenně v čele žebříčku spam.jpg Jeden lepší než druhej ...samá známá esa !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 znama piratská esa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Hmmm tu Cupru bych taky projel Můžu vám se vlastně psát, když jsem zatim nebyl na žádném Clintově srazu? Ale byl jsi na Vysočině a to se počítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Chlapci zatím to s čajem o 5 vypadá tak, že bych měl toho 3.7 mít volno. Nicméně budu možná v tom čase někde v prostoru D1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 jinak toho 3,7 mam nocni:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Fajne. A jak je to s Honzou jakoz to cerstvym Bc.? Mel by zaplatit utratu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Pancho, to mas kousek tak dorazis na chvili ne? Bez tak nikdo nepozna ze tam nejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 no pozna sem tam sam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Si to naloží sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 ja nenakladam ja meju:) https://www.youtube.com/watch?v=gKk9atpK8Gs 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Si to umejou sami, bych svoje auto stejne nesveril myt cizimu. Das ceduli, dnes samoobsluzne myti, sleva 1%. A uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 tak jířo pujč to auto a naplánuj trasu na okresce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Já si to nějak pochystám také.......tak já to beru "Čaj o páté" 3.7. ve čtvrtek v 17:00 Čertousy http://www.hotel-certousy.cz/node/476 datum ok, zkusím dorazit. Čas by měl být též ok Takže za mě dobrý výběr Moje účast je zatím 75% Fajne. A jak je to s Honzou jakoz to cerstvym Bc.? Mel by zaplatit utratu. Tento komentář Petra snižuje mojí účast o dalších pět procent... tzn. 70% A vždyť jsi Petře psal, že nedorazíš, ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 To ze jsem dostal nabidku od Clinta na svezeni casti trasy tak svoje puvodni stanovisko mozna prehodnotim. Mit sveho sofera kdy se mi to postesti ze jo. Moje ucast se tim padem ze 40% posunula na 60%. Pokud dostanu papir povolenku s razitkem od manzelky vzroste o dalsich 20% a pokud se neco neposere v praci bude to 95%. Navic Rapida uz vsichni videli Ti co chteli ( bez tak tam akorad zpusobuje Rapid zavist v ocich ) tak kdyz tam jednou nebude asi se nic nestane. Kokta mi slibuje uz rok ze vezme tatovo S 3,6 FSI a skutek utek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Dneska jsem byl v Dolních Počernicích, tak koukám, že to je kousek, ta restauračka. Mno já v týdnu ani prd... stále na elektrárně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Stringo tak nejak jestli ses ten za koho se vydavas, sama vymluva, docela dobre vymyslena historka. Jestli ty nejsi nejakej 18 ti letej pubertak co mu na ridicaku jeste ani nezaschl inkoust a chce byt jen v rousce anonimity zajimavej. Jeste pred mesicem si hral Need 4 speed na brachovo kompu a tady si honis triko. :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Stringo tak nejak jestli ses ten za koho se vydavas, sama vymluva, docela dobre vymyslena historka. Jestli ty nejsi nejakej 18 ti letej pubertak co mu na ridicaku jeste ani nezaschl inkoust a chce byt jen v rousce anonimity zajimavej. Jeste pred mesicem si hral Need 4 speed na brachovo kompu a tady si honis triko. :D:D NFS hraju po večerech na XBoxu!!! Jinak opravdu jsem od ledna na el. Prunéřov... Jezdím domů akorát každý sudý víkend. A je mi 27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Byt tu Pawouk ), napdal by ti NECITUJ PREDCHOZI PRISPEVEK ! jinak jasny, to jen takova sranda. Tak snad se jednou zadari. Jinak bych nechtel byt na miste Tve zeny popr. pritelkyne. Mam znameho co treba doma neni 2-3 tydny, jezdi makat na lod do Holandska, ale pak je zase doma 2-3 tydny. Tedy klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Jinak Vietnam nevstava do psych kuli ? O vikendu je to tu vzdy nejaky mrtvi, hold neni jako v tydnu kdy vice casu psat z prace vid Clinte? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 no co ti mám psát, venku 18 stupnu, střídavě oblačno. fotbal stál za houby díky rozhodčím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 No o cem, jak bylo v italii kdyz ses na me vyprdnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) A jestli uz vemes konecne toho Supa na predvadecku Kdyz to ted budes mit dom kousek. Editováno: 22. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) pěkně, ale krátký. to nevím, nejsem Libuše. ve finále by to pak bylo dále o 40km Editováno: 22. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Za kolikvs tim ted tata jezdi? jinak premyslim ze tady na foru od jednoho kluka koupim kameru do druhyho auta Truecam A3 nemate s ni nejake zkusenosti? 2 mesice stara nova stala 1200 dava ji za 750. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Na svem mam Mivue 358 coz je jina liga, ale do toho druheho auta by asi tahle sracka stacila, jezdi se s nim dalleko mene. Ten kluk si koupil Go pro kvuli potapeni a zjistil ze funguje i jako cerna skrinka proto ji prodava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky