Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

klasika. 8,7-14 litrů.. dlouhodobá byla tuším kolem 11. dost město a okresky.

ta mivue za ty prachy...., ukazuje to jak z dealextremu za litr. jinak ty kamery sou špatný, jenom pár modelů funguje spolehlivě.

Vloženo

Byt tu Pawouk ), napdal by ti NECITUJ PREDCHOZI PRISPEVEK ! :D jinak jasny, to jen takova sranda. Tak snad se jednou zadari. Jinak bych nechtel byt na miste Tve zeny popr. pritelkyne. Mam znameho co treba doma neni 2-3 tydny, jezdi makat na lod do Holandska, ale pak je zase doma 2-3 tydny. Tedy klobouk dolu.

No tak už se jí to přestává líbit. Měl jsem tam být max. 3 měsíce a už je z toho půl roku a min do konce srpna tu ještě budu. Ale zase v Plzni si nevydělám tolik, jako na stavbě, takže to nějak trpí zatím.

Vloženo

tak ted si urazil moji kameru. Nahodou funguje good a to i v noci. Videa z yotube nemuzes brat vazne i kdyz je pravda ze na fullhd diky comprimaci to neni jako video z filmu v hd na TV. Tak ze rikas ze ten srac nebrat? Zase za tu cenu. Psal ze funguje good jen se za 2 mesice 2x sekla, coz muze byt blbou sdhc kartou.

Vloženo (editace)

Uffff...uááááá...dobré ráno Vietname! :D

Dneska jsem chrápal do devíti ;)  

Včera sem projížděl bráchy Leouše, říkal sem mu, ať přisviští na náš Čaj o páté a předvede se ;)  Má to v té třetí výbavě, pak už je jen FR a Cupra. Motor 1,4 TSI, no proti mému je to znát docela dost, ale i tak jede dostatečně. Jinak řídí se to koncernově, čili gut :) 

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Stringo: tak pokud jeste treba nemas rodinu tak to jeste jde. Jinak pokud by bylo pritelkyni smutno staci zavolat a Nyrany nemam zas az tak daleko se klidne v ramci pomoci obetuji :D:D:D . Sranda, snad se neurazis. Me potkala jedna smutna zivotni zkusenost kdy jsem prisel na to ze penize nejsou vsechno a ne vse ti vynahradi. Jsou dulezite ale ne nejdulezitejsi. Hold nemusim jezdit v nove O3, staci mi Rapid. Nemusim bydlet v baraku, ktery bych splacel do 70 let a tedy by nikdy nebyl muj, staci mi byt ktery muj je uz nyni. Cas ktery travim se svymi blizkymi misto v praci k nezaplaceni.

• Pozitivní 1
Vloženo

Ta pristrojovka jak z nejnovejsiho startreku popr. videohry. Fuj. Kokto jak slysim o snizovani hmotnosti husy kuze za krkem. Blok motoru jeho stena 1,0 mm a navic z plastu :D Pisty z kompozitu vcetne ojnice atd. :D

Vloženo (editace)

Ano má jen 92 kW, byla to skladovka za dobrej peníz ;)

Jak dlouho to trvá, no počítám do hodinky jsme tam, pokud nasadíme pekelnou raketu, tak do deseti minut ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Stringo: tak pokud jeste treba nemas rodinu tak to jeste jde. Jinak pokud by bylo pritelkyni smutno staci zavolat a Nyrany nemam zas az tak daleko se klidne v ramci pomoci obetuji :D:D:D . Sranda, snad se neurazis. Me potkala jedna smutna zivotni zkusenost kdy jsem prisel na to ze penize nejsou vsechno a ne vse ti vynahradi. Jsou dulezite ale ne nejdulezitejsi. Hold nemusim jezdit v nove O3, staci mi Rapid. Nemusim bydlet v baraku, ktery bych splacel do 70 let a tedy by nikdy nebyl muj, staci mi byt ktery muj je uz nyni. Cas ktery travim se svymi blizkymi misto v praci k nezaplaceni.

Už nejsme v Nýřanech. Dostali jsme barák po prarodičích ve vesničce kousek od Plas. Rodinku mám, proto se musím pořádně ohánět. Mám 2 dcery 3,5 roku a 8.měsíců :kol-28:

jinak v pohodě, nejsem urážlivej typ :kol-31:

Vloženo (editace)

Clinte: to neni mozne ze by to trvalo hodinu. To me trva hodinu z Varu k tobe. Asi budeme muset prohrat ty tvoje novy zadni brzdy. Motosmana beru za samozrejmost, to je stalice srazu. Motosmane nenech se vysmat. Jak jsme jeli z Lan tak to jsem vas nechal v tech 190 ti, to jsem jel na pul plynu abych neprisel o ridicak :D:D. Zase jsou s nami hosi s nabusenymi TSI s vice konmi a boji se je pobidnout. Takovej Pawouk jak jede 140 uz ma husi kuzi, v zrcatkach ciha na passaty a Zakonem stanovene rychlosti dodrzuje a vic ani tuk, protoze zakon je zakon. Pak by mu stacil samozrejme i Rapid 1,2 MPI pokud potrebuje vozit obemy a nebo Citigo 1,0 MPI pokud nepotrebuje, ty tech 130 na dalnici taky jedou :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Clinte ty vole tys nekecal fakt je to jeste hodinu od tebe.

Stringo tak to samozrejme chapu, je to vzdy boj. Protoze zase mas dve dcerky a co z toho kdyz je nevidis vyrustat, a cas leti u deti dvojnasob a nikdy ho nevratis, ale snad uz to budes mit ok.Ono se to keca, ja vim.

Podivej motosmana nedavno prebaloval pleny a ted mu dcera odmaturovala a pokousi se o ni kdejaky vsivak mlady, musi mit doma vzdy min. 1000ks vcel 7,62x19 ( Sa vz. 58). :D

Editováno: , autor: Petrrr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...