kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 klasika. 8,7-14 litrů.. dlouhodobá byla tuším kolem 11. dost město a okresky. ta mivue za ty prachy...., ukazuje to jak z dealextremu za litr. jinak ty kamery sou špatný, jenom pár modelů funguje spolehlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) http://www.autoforum.cz/predstaveni/novy-vw-passat-2015-venku-jsou-dalsi-detaily-treba-i-pristrojovka/ už se z toho bi-turba R4 diesel můžou podělat jinak 206kw 2.0 TFSI a to bi turbo 176kw, to bude hit zase všude ubrali hmotnost, na tom sem fakt čekal ... OMFG., Editováno: 22. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Byt tu Pawouk ), napdal by ti NECITUJ PREDCHOZI PRISPEVEK ! jinak jasny, to jen takova sranda. Tak snad se jednou zadari. Jinak bych nechtel byt na miste Tve zeny popr. pritelkyne. Mam znameho co treba doma neni 2-3 tydny, jezdi makat na lod do Holandska, ale pak je zase doma 2-3 tydny. Tedy klobouk dolu. No tak už se jí to přestává líbit. Měl jsem tam být max. 3 měsíce a už je z toho půl roku a min do konce srpna tu ještě budu. Ale zase v Plzni si nevydělám tolik, jako na stavbě, takže to nějak trpí zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 tak ted si urazil moji kameru. Nahodou funguje good a to i v noci. Videa z yotube nemuzes brat vazne i kdyz je pravda ze na fullhd diky comprimaci to neni jako video z filmu v hd na TV. Tak ze rikas ze ten srac nebrat? Zase za tu cenu. Psal ze funguje good jen se za 2 mesice 2x sekla, coz muze byt blbou sdhc kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 mno jestli se seká tak bych ji nebral, ta moje se taky občas sekne tak ji zase pošlu http://www.cel-tec.cz/palubni_kamera-_celtec_e07-888652418-572862925-kamery-do-auta/ tahle prý je dobrá za ty prachy, přetáčí i sekundy jak si ukládá sekvenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 No jo ta ale byt za 2500 psal jsem ze do druhyho auta. No tak uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/novy-vw-passat-2015-venku-jsou-dalsi-detaily-treba-i-pristrojovka/ už se z toho bi-turba R4 diesel můžou podělat jinak 206kw 2.0 TFSI a to bi turbo 176kw, to bude hit zase všude ubrali hmotnost, na tom sem fakt čekal ... OMFG., Ten modrej "budík" je naprosto příšerně nepřehledný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Uffff...uááááá...dobré ráno Vietname! Dneska jsem chrápal do devíti Včera sem projížděl bráchy Leouše, říkal sem mu, ať přisviští na náš Čaj o páté a předvede se Má to v té třetí výbavě, pak už je jen FR a Cupra. Motor 1,4 TSI, no proti mému je to znát docela dost, ale i tak jede dostatečně. Jinak řídí se to koncernově, čili gut Editováno: 22. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Stringo: tak pokud jeste treba nemas rodinu tak to jeste jde. Jinak pokud by bylo pritelkyni smutno staci zavolat a Nyrany nemam zas az tak daleko se klidne v ramci pomoci obetuji :D:D . Sranda, snad se neurazis. Me potkala jedna smutna zivotni zkusenost kdy jsem prisel na to ze penize nejsou vsechno a ne vse ti vynahradi. Jsou dulezite ale ne nejdulezitejsi. Hold nemusim jezdit v nove O3, staci mi Rapid. Nemusim bydlet v baraku, ktery bych splacel do 70 let a tedy by nikdy nebyl muj, staci mi byt ktery muj je uz nyni. Cas ktery travim se svymi blizkymi misto v praci k nezaplaceni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Clinte a prijede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 No ještě neví jak to stihne, doufám, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Ta pristrojovka jak z nejnovejsiho startreku popr. videohry. Fuj. Kokto jak slysim o snizovani hmotnosti husy kuze za krkem. Blok motoru jeho stena 1,0 mm a navic z plastu Pisty z kompozitu vcetne ojnice atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Clinte jak dlouho to trva od tebe tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Clinte, to tam má jenom 92 kW? Další verze je 110 kW s vypínáním válců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Ano má jen 92 kW, byla to skladovka za dobrej peníz Jak dlouho to trvá, no počítám do hodinky jsme tam, pokud nasadíme pekelnou raketu, tak do deseti minut Editováno: 22. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Clinte jeď s ním opatrně. Aby si nemyslel že je Rapid rozbitej. A hlavně prý za Tebe platí útratu.:'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Motosi, přijedeš? Steak čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Udělám pro to vše, čtvrtek je ok. Ještě nevím jak dopadne šéfovi jednání o překročení rychlosti. 2* 76 km/h v obci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 klinte, na jíždní spojce sou kamery a když ji pojedeš celou, ať ti zase nepřijde x obálek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 a ještě, nezapomeň na bus pruh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Stringo: tak pokud jeste treba nemas rodinu tak to jeste jde. Jinak pokud by bylo pritelkyni smutno staci zavolat a Nyrany nemam zas az tak daleko se klidne v ramci pomoci obetuji :D:D . Sranda, snad se neurazis. Me potkala jedna smutna zivotni zkusenost kdy jsem prisel na to ze penize nejsou vsechno a ne vse ti vynahradi. Jsou dulezite ale ne nejdulezitejsi. Hold nemusim jezdit v nove O3, staci mi Rapid. Nemusim bydlet v baraku, ktery bych splacel do 70 let a tedy by nikdy nebyl muj, staci mi byt ktery muj je uz nyni. Cas ktery travim se svymi blizkymi misto v praci k nezaplaceni. Už nejsme v Nýřanech. Dostali jsme barák po prarodičích ve vesničce kousek od Plas. Rodinku mám, proto se musím pořádně ohánět. Mám 2 dcery 3,5 roku a 8.měsíců jinak v pohodě, nejsem urážlivej typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Clinte: to neni mozne ze by to trvalo hodinu. To me trva hodinu z Varu k tobe. Asi budeme muset prohrat ty tvoje novy zadni brzdy. Motosmana beru za samozrejmost, to je stalice srazu. Motosmane nenech se vysmat. Jak jsme jeli z Lan tak to jsem vas nechal v tech 190 ti, to jsem jel na pul plynu abych neprisel o ridicak :D. Zase jsou s nami hosi s nabusenymi TSI s vice konmi a boji se je pobidnout. Takovej Pawouk jak jede 140 uz ma husi kuzi, v zrcatkach ciha na passaty a Zakonem stanovene rychlosti dodrzuje a vic ani tuk, protoze zakon je zakon. Pak by mu stacil samozrejme i Rapid 1,2 MPI pokud potrebuje vozit obemy a nebo Citigo 1,0 MPI pokud nepotrebuje, ty tech 130 na dalnici taky jedou Editováno: 22. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Clinte ty vole tys nekecal fakt je to jeste hodinu od tebe. Stringo tak to samozrejme chapu, je to vzdy boj. Protoze zase mas dve dcerky a co z toho kdyz je nevidis vyrustat, a cas leti u deti dvojnasob a nikdy ho nevratis, ale snad uz to budes mit ok.Ono se to keca, ja vim. Podivej motosmana nedavno prebaloval pleny a ted mu dcera odmaturovala a pokousi se o ni kdejaky vsivak mlady, musi mit doma vzdy min. 1000ks vcel 7,62x19 ( Sa vz. 58). Editováno: 22. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky