Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Člověče Petrrr, ty tady úplně básníš. :smich: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Zapadl dobře i když ma zavideneho rapida 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 No vždyť je to vlastně taková malá Octávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Jojo Petrrr je náš i s Rapidem Na sraz ho vezmu, na Českomoravské měl absenci , musí to napravit....Brzdy bych měl mít v úterý hotové. Tak uvidíme. Editováno: 22. Červen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 já dnes po měsíci šplouchnul ráno auto a když sem rukavicí sundával mušky, tak sem cítil furt něco spáleného, tak sem myslel že vapka a oni destičky furt mají takovou vůni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Jsi je zapekl jako fleky s uzeným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Pujc to clintovi at ti je definitivne zapece, ty uz sis tam dal ty novy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Clinte, to tam má jenom 92 kW? Další verze je 110 kW s vypínáním válců. systém ACT (vypínání válců) VW v tuto chvíli (teda už asi půl roku ) nenabízí z neznámých důvodů poruch. Protože jsme sice na začátku jezdili s auty testování, ale to byl ještě "starý" systém od jiného dodavatele. Byl krapet dražší, ale vydržel. Teď se dával nějaký nový a ten funguje tak, že válce jedou všechny celou dobu Už nejsme v Nýřanech. Dostali jsme barák po prarodičích ve vesničce kousek od Plas. Rodinku mám, proto se musím pořádně ohánět. Mám 2 dcery 3,5 roku a 8.měsíců jinak v pohodě, nejsem urážlivej typ ve 27 a už dvě ratolesti? Jsis docela pospíšil. Když to vezmu, že jsme stejně staří, tak já se do dětí nehrnu. Stačí mi neteř (2 1/4 roku) a malej dvouměsíční synovec. U těch dětí mi vždy chybí nouzový tlačítko STOP když řvou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 systém ACT (vypínání válců) VW v tuto chvíli (teda už asi půl roku ) nenabízí z neznámých důvodů poruch. Protože jsme sice na začátku jezdili s auty testování, ale to byl ještě "starý" systém od jiného dodavatele. Byl krapet dražší, ale vydržel. Teď se dával nějaký nový a ten funguje tak, že válce jedou všechny celou dobu No pěkný... Honzo, a pamatuješ, co jsi mi na tento systém tehdy psal? Že to bude OK. Moje obavy tedy nebyly liché. Zase se šetřilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) jenom se zeptám, proč bych si panebože chtěl vypínat válce? sem rád když mě motor běhá tak jak má... Editováno: 22. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Aby ušetřil korunky ty ťulpasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 jj že po záruce budeš kupovat novej motor a elektriku? či u TDI 2 turba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 No je to demagogie, to uznávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Ac nerad musim si taky prihrat polivcicku jak jsme meli s Honzou vymenu nazoru o kvalitnim testovani aut. Hold se zase testovalo az na zakaznicich. Jsem zvedav kam az to pujde, co by se muselo stat, aby se to zmenilo. Snad se nebude az prilis setrit na vecech souvisejici s bezpecnosti.Tak a ted do me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Jinak Clint kasle na RS, kupuje autodrahu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 A proč nevypínat, když nejsou v daný okamžik nutné pro výkon motoru? Tento systém používají onačejší motory, než je nějaké 1.4 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) okay, pak budeš mít krizovku nebo budeš předjíždět, ono se to nezapne a kvůli tomu budeš muset řešit ošemetnou situaci? jasně, můžete si říct pak bys v autě nemohl mít ani ABS nic, ale i tak Editováno: 22. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Petrrr: Teď jsi mě profláknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 V Juesej u tech svych 8 valcu uz tohle meli pred 20ti lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Je to zase další sračička, co se může podělat..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Tak tak. Škodovka to vyřeší systémem (MSNV) moderním systémem náhodných výbuchů a lá simply clever. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Ta šedá je stejně taky dobrá co? Editováno: 22. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 ale tak je pěkná, ale sou hezčí barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Třeba tmavě šedá antracit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Jo to jsou dnes vsechny podelavajici veci v evropskych autech. Neni nad poradnou 6,2 V8 v Camaru. Ale to uz jsme probirali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky