Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jo presne, lidem na karlovarce obcas nedojde ze dalnice skoncila u Noveho Straseci a vali to porad hlava nehlava az na kolonadu ve Varech:D. Jesica Flaccher - To je vrazda, napsala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Na R4 o vikendu jsem mel pocit ze stojim i pri vyrazne vyssi rychlosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) mno na D11 když valím tempomat 180-185, tak mě akorát předjela státní A8 a jednou mě dělal cestu passat CC. jinak přes německo když sem jel před 14 dny, tak v usekách sem jel co dal dehet a opět mě nikdo nepředjel, asi už němci šetřej michelin eco energy, goodyear eficient performance žádnej problém s vodou, při brždění. bez problému goodyeary zvládaj supa, lépe než původní Conti sport 2. Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Ne Nemci uz jsou davno za dobou kdy si musi neco dokazovat. Tuhle jsem to valil taky z chorvatska co to dalo a nebyl problem kdy mu uhybaly uplne jine kary a bylo jim to sumak ze je predjelo to co je predjelo. To platilo do doby nez jsem predjel polaka ve Fabii v dehtu a to jsem pro nej byl jako cervenej hadr na byka. Tehda jsem jel jeste v O1. Editováno: 23. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 chovají se tam lépe no, hlavně sou zvyklí jezdit v pruzích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 To sou, za to kdyz se objevi nekde na klikate silnici okresce ceskeho typu tak jak nevidi daleko pred sebe, jedou jak posrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 me osobne prijde, ze nemci na silnici uz nejsou co bejvali... Mno a co predvadej u nas na silnicich je obcas docela tristni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 michelin eco energy, goodyear eficient performance žádnej problém s vodou, při brždění. bez problému goodyeary zvládaj supa, lépe než původní Conti sport 2. Mno, u mě jsou ty gumy nepřesvědčivý (i v některých testech) - ty vlastnosti si totiž protiřečí. Na Continetaly nedám dopustit (možná kromě hluku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 mno ve švýcarsku všichni dle předpisů a nikdo nejel nad limit celkem to tam projetý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 me osobne prijde, ze nemci na silnici uz nejsou co bejvali... Oni si totiž nemusí nic dokazovat... Na rozdíl od zdejšího osazenstva. Tož asi tak. Pak tady skučí, že je někdo někde změřil a přijde o papíry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) u mě to není o dokazování, ale přes čr nikam nedojedeš kdybys měl dodržovat všechny předpisy... v německu najedeš na dálnici a furt si to valíš 130km/h až ....... jako do brna skoro 3 hodiny z Hradce, to je prostě na blití. v čr nemáme silnice bohužel. Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Pawouk - nemyslel jsem to tak, ze si musi neco dokazovat, ale tak, ze predtim koukali vic do zrcatek, uklizeli se z rychlyho pruhu a celkove proste fungovali. Ted kdyz je potkam na dalnici v nemecku tak si sem tam pripadam jak v cesku... Mno a kdyz potkavam nektery nemce v cesku, tak sem obcas na prasky, levoproudarstvi se asi da rychle naucit Editováno: 23. Červen 2014, autor: XJOHNNYX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Aha, já to bral přes rychlost. Kokto, copak v Německu nejsou vytížené silnice I. třídy? Trochu méně demagogie. Ono i po některých dálnicích tam moc rychle jet nemůžeš - prostě ti to provoz nedovolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) furt máš větší průměrnou rychlost než tady v čr(musíš si i hold vybírat dálnice v DE, klasika naplánovaní trasy). přes hlavní na západě vedou všude dálnice, občas musíš ovšem použít silnici 1 třídy. podobná situace i s pokrytím 3G signálu v česku, čr prostě zaspalo dobu. to mě nikdo nevymluví. nejde o to jet celou dobu 200km/h, ale mít slušnou průměrnou rychlost, kterou v čr přes hlavní tahy mám sotva 60km/h. Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Nene, rychlost me netrapi, at si kazdy jede jak chce a jak uzna za vhodny. Ja bych si pral, aby lidi sledovali zrcatka, pouzivali blinkry, byli alespon trochu ohleduplni a umeli se rozjet z krizovatky na zelenou barvu 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 opravdu pokrytí dálnic v čr je směšné. stále nevidím dálnici PRaha- budějice - Linz, Praha- Polsko, Hradec/pardubice - Brno, Brno - žilina, Praha - Vary, atd atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Za to se můžeš poděkovat bolševikům a porevolučním zlodějům. furt máš větší průměrnou rychlost než tady v čr(musíš si i hold vybírat dálnice v DE, klasika naplánovaní trasy). přes hlavní na západě vedou všude dálnice, občas musíš ovšem použít silnici 1 třídy. podobná situace i s pokrytím 3G signálu v česku, čr prostě zaspalo dobu. to mě nikdo nevymluví. nejde o to jet celou dobu 200km/h, ale mít slušnou průměrnou rychlost, kterou v čr přes hlavní tahy mám sotva 60km/h. Jak kde, třeba jet Praha - Frankfurt přes den, tak taky žádný extra průměr nemáš, a to se jede jen po dálnici. Posledně to tam brácha kalil a kromě vysoké spotřeby žádný zázrak. Prázdné silnice holt už nikde nejsou.Ad "umění" jízdy po dálnicích - rakušáci jsou taky experti, tam se taky jezdí jen v prostředním pruhu...děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) to nevím komu mám poděkovat, prostě se nic nepostavilo. v česku sem hodně dlouho neviděl, že by opravovali silnici vyřezáváním( v Králove hradeckym kraji to zakázali, že je to moc drahé, tak to lepěj těmi píčovinami a všude lítaj akorát šutry). minule si jedu 95km/h po okresce a bez označení najednou vyfrézováno, pak sem si dal už pozor a zase to nebylo dostatečně označeno... a jakou jste měli průměrnou, pamatuješ si to? o německu nám může asi nejvíce popívídat Honza. Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Přesně si to nepamatuji, ale možná to bude mít brácha vyfocený. Ale vzhledem k cestovní rychlosti kolem 180-190 km/h (pokud to tam šlo) zpátky do Prahy to nebyl žádný zázrak. Naposled co jsem jel Lipsko taky nic moc. Sotva se rozjedeš na 150, brzdíš někam ke stovce a znova a znova... To mě tedy nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Pawouk - tak nechci kritizovat jen nemce, rakusaci taky zadna slava. Prekvapenej jsem byl z francouzu, tam se mi jezdilo moc dobre ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Na bolšány bych to nesváděl. Tehdy ty silnice byly celkem v pohodě a navíc nebyl takovej provoz. Ani kamionů tu tolik nejezdilo. Můžou za to porevoluční zloději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 jj to je špatny pawouku no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Clinte, základní síť dálnic byla naplánovaná už hodně dávno. Bolševik stihnul za těch čtyřicet let postavit kulový. O těch zlodějích jsem již psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Ale ne Pawouku, já myslim, že se celkem stavělo. Za to teď to spí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) mno D11 bolševíci do HK rozhodně nedostavěli respektive se píše rok 2014 a stále nic Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky