Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

nevím už přes 10 let audiny maj ve skle, žádný pruty. signál suprovej..

superb má antény jenom ve skle a stojí to za starou kbelu....

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Mno nevím, něco je na čelním skle od zpětného zrcátka cca 20cm dlouhý drátek ve skle.... :kol-32:

Ve VW Caddy byla už před 6-ti lety taky v čelním skle a super...

Vloženo (editace)

Tak si tam dej ploutev a budeš mít raketu... zvednutí výkonu vlivem snížení aero-dynamického odporu je cca o 5-10%    :kol-98:

Editováno: , autor: Stringo
Vloženo

pánové, cítím nutkavou potřebu se taky jednou podělit o něco pozitivního. Potřeboval jsem rychle koupit 1 gumu Continental contisport 5  235/40 R18. Bohužel v tom contisealu je dostupnost na e-shopech tak 1 - 2 týdny, což už asi budu někde u moře. Zavolal jsem na linku e-pneumatiky.cz Paní mi slíbila, že se pokusí ji rychle sehnat. Nejen, že to slíbila, ale po zhruba 20ti hodinách ji mám doma i za solidní cenu. Je dobře vědět, že někde to taky funguje.   :)  :palec2:

• Pozitivní 2
Vloženo

Mno nevím, něco je na čelním skle od zpětného zrcátka cca 20cm dlouhý drátek ve skle.... :kol-32:

Ve VW Caddy byla už před 6-ti lety taky v čelním skle a super...

Ten drátek v čelním skle má FII FL a Roomster FL od radia Swing výš.

OII FL lift má dva dráty v zadním skle pátých dveří a combi v pravém zadním okénku zavazadlového prostoru. Všechny tyto vozy mají ovšem ještě střešní anténu.

Vloženo

Když už tu přes tři stránky řešíte nějakou anténu, mě by spíš zajímalo, jak vyřešil VW (třeba v Golfu) bezdrátový výhřev čelního skla, jak to funguje ví někdo?

Vloženo (editace)

Akorát zakokrhal kohout a probral mě, tak přemejšim, kam vyvezu rodinu na vejlet, vidim to na Veltrusy ;)  nemá někdo cestu?

A proč v oktávkách koukáme na dráty, když už máme indukční skla? ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Když už tu přes tři stránky řešíte nějakou anténu, mě by spíš zajímalo, jak vyřešil VW (třeba v Golfu) bezdrátový výhřev čelního skla, jak to funguje ví někdo?

Jasně, že vím. Tak zásada je, že posadíš do auta min. 4, ale ještě lépe 5 lidí. Všichni musí mít v sobě tak aspoň půl flašky kořalky. Na značce nezáleží. No a pak je holt třeba, aby velmi silně funěli na čelní sklo. Zkrátka, takovej pazdrát. Pardon, bezdrát    :kol-46:

Vloženo

klinte ve čtvrtek tě probudí řev silného dieselového motoru! vyměním u tebe doma olej na zahradě, uděláme eko likvidaci. filtry zakopem do základu pod tvůj budoucí bazén.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

tak sem to v praci  umyl a vylestil a cestou domu dest..... tak doma opakovacka a do garaze:)

Editováno: , autor: PANCHO
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...