Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

pánové, cítím nutkavou potřebu se taky jednou podělit o něco pozitivního. Potřeboval jsem rychle koupit 1 gumu Continental contisport 5  235/40 R18. Bohužel v tom contisealu je dostupnost na e-shopech tak 1 - 2 týdny, což už asi budu někde u moře. Zavolal jsem na linku e-pneumatiky.cz Paní mi slíbila, že se pokusí ji rychle sehnat. Nejen, že to slíbila, ale po zhruba 20ti hodinách ji mám doma i za solidní cenu. Je dobře vědět, že někde to taky funguje.   :)  :palec2:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno nevím, něco je na čelním skle od zpětného zrcátka cca 20cm dlouhý drátek ve skle.... :kol-32:

Ve VW Caddy byla už před 6-ti lety taky v čelním skle a super...

Ten drátek v čelním skle má FII FL a Roomster FL od radia Swing výš.

OII FL lift má dva dráty v zadním skle pátých dveří a combi v pravém zadním okénku zavazadlového prostoru. Všechny tyto vozy mají ovšem ještě střešní anténu.

Odkaz ke komentáři

Akorát zakokrhal kohout a probral mě, tak přemejšim, kam vyvezu rodinu na vejlet, vidim to na Veltrusy ;)  nemá někdo cestu?

A proč v oktávkách koukáme na dráty, když už máme indukční skla? ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Když už tu přes tři stránky řešíte nějakou anténu, mě by spíš zajímalo, jak vyřešil VW (třeba v Golfu) bezdrátový výhřev čelního skla, jak to funguje ví někdo?

Jasně, že vím. Tak zásada je, že posadíš do auta min. 4, ale ještě lépe 5 lidí. Všichni musí mít v sobě tak aspoň půl flašky kořalky. Na značce nezáleží. No a pak je holt třeba, aby velmi silně funěli na čelní sklo. Zkrátka, takovej pazdrát. Pardon, bezdrát    :kol-46:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...