kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) nevím už přes 10 let audiny maj ve skle, žádný pruty. signál suprovej.. superb má antény jenom ve skle a stojí to za starou kbelu.... Editováno: 1. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Mno nevím, něco je na čelním skle od zpětného zrcátka cca 20cm dlouhý drátek ve skle.... Ve VW Caddy byla už před 6-ti lety taky v čelním skle a super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 venku je krasne jde se lestit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Prunéřov - zase déšť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Rapid, dráty jak ve skle (zadní víko kufru), tak anténa a super. Když sundám anténu nepoznám rozdíl v kvalitě přijmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Tak si tam dej ploutev a budeš mít raketu... zvednutí výkonu vlivem snížení aero-dynamického odporu je cca o 5-10% Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 pánové, cítím nutkavou potřebu se taky jednou podělit o něco pozitivního. Potřeboval jsem rychle koupit 1 gumu Continental contisport 5 235/40 R18. Bohužel v tom contisealu je dostupnost na e-shopech tak 1 - 2 týdny, což už asi budu někde u moře. Zavolal jsem na linku e-pneumatiky.cz Paní mi slíbila, že se pokusí ji rychle sehnat. Nejen, že to slíbila, ale po zhruba 20ti hodinách ji mám doma i za solidní cenu. Je dobře vědět, že někde to taky funguje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 225/40 mám čtyři ale ojetejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Mno nevím, něco je na čelním skle od zpětného zrcátka cca 20cm dlouhý drátek ve skle.... Ve VW Caddy byla už před 6-ti lety taky v čelním skle a super... Ten drátek v čelním skle má FII FL a Roomster FL od radia Swing výš. OII FL lift má dva dráty v zadním skle pátých dveří a combi v pravém zadním okénku zavazadlového prostoru. Všechny tyto vozy mají ovšem ještě střešní anténu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Takže mají vlastně 3 antény... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 To bych neřekl, podle mě jsou ty dva drátky vlastně jedna anténa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 asi to tak bude, když rádia mají 2 vstupy jenom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 225/40 mám čtyři ale ojetejsi tak to je dobrá zpráva pro majitele s tímto rozměrem, ale já mám 235 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Když už tu přes tři stránky řešíte nějakou anténu, mě by spíš zajímalo, jak vyřešil VW (třeba v Golfu) bezdrátový výhřev čelního skla, jak to funguje ví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Indukce? ... ty už ses vyspinkal? Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Akorát zakokrhal kohout a probral mě, tak přemejšim, kam vyvezu rodinu na vejlet, vidim to na Veltrusy nemá někdo cestu? A proč v oktávkách koukáme na dráty, když už máme indukční skla? Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Když už tu přes tři stránky řešíte nějakou anténu, mě by spíš zajímalo, jak vyřešil VW (třeba v Golfu) bezdrátový výhřev čelního skla, jak to funguje ví někdo? Jasně, že vím. Tak zásada je, že posadíš do auta min. 4, ale ještě lépe 5 lidí. Všichni musí mít v sobě tak aspoň půl flašky kořalky. Na značce nezáleží. No a pak je holt třeba, aby velmi silně funěli na čelní sklo. Zkrátka, takovej pazdrát. Pardon, bezdrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 to bude ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 klinte ve čtvrtek tě probudí řev silného dieselového motoru! vyměním u tebe doma olej na zahradě, uděláme eko likvidaci. filtry zakopem do základu pod tvůj budoucí bazén. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Nadechneš se zhluboka dáš pusu cca 10cm od skla a vydechneš, máš bezdrátový výhřev a zadarmo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Kokto, kde ty vezmeš silnej ropnej motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 V REKLAMACH PISOU ZE R4 TDI O 120KW JE SILNEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Chacháááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) tak sem to v praci umyl a vylestil a cestou domu dest..... tak doma opakovacka a do garaze:) Editováno: 1. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ty jsi blázen Pancho... to bych se na to pěkně vyxxxx... Hele ty máš PolarFis??? Stojí to za ty prachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky