Sanek81 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Ty vole, nehezké. Jak se to tak stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 chlapek mi nedal prednost a ja to strhnul abych nebyl v nem a v levo obrubnik a sakra vysokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Tak já už taky doma a v posteli. Sviště jsem řádně provětral a cestou zpět mě už nikdo nepředjel. Dokonce jsem některé jedince bral zprava.[emoji1] Pancho nemáš zač, alespoň jsem Ti rozšířil Japonské obzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Tak hlavně, že jsi o.k. To je takový blbý odraz nebo to máš i odrané od předku az po zadek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 to je jen odraz nastesti:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Jsem prisel dom, hned me nasrala, tak jsem ji nerekl, ze jste do polevky neco dali a prej byla vyborna. Jinak Pancho, tohle je jeste v poho, ja uz videl jak mas zadni kolo v kufru, ohnutej ram, zadni blatnik v kufru a zbytek napravy v krizovatce. Podle fotky na mobilu to nevypada ani skrable, takze to sice bude drahy, ale dela se jen mechanika ktera to auto zhodnoti... rezani kastle a lakovani je uz pruser. Takze jsem si i za tebe oddychl a doufam ze poskozeni nebude vetsi, az se to prohledne. Jinak diky za sraz, jsem se zas na me neco dozvedel a hlavne se kokta konecne priznal k vymazani mapy motoru a nastaveni odemykani jen dveri u ridice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Ty wole, Pancho to je pech... tak hlavně že to dopadlo ještě takhle "dobře"... Jinak kolik Vás tedy nakonec bylo? Podle fotek bylo parkoviště plné Škodovek, tak to byla účast asi hojná ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Zdar hoši, píšu až teď, večer v jedenáct jsme ještě u mě dali s Petrrrem kafe, to co jsme si chtěli dát na srazu, ale už k němu nedošlo. Sraz byl super, bylo nás hodně, což jsem ani nečekal Škoda závěru s Panchem, doufám, že to autorizák dá do kupy. Takže jsem se s některými ani nerozloučil....Příští "Čaj o páté" bych viděl v Krušárně Jídlo dobré, ale málo, nebýt bagetek, co mi podstrčil Kokta, nevím, asi bych hladověl Koktovi díky za senzor... Pancho: mám to lépe nafocené, chceš poslat fotky mailem? Mohu nějakou fotku dát sem? (nechci bez tvého souhlasu) Když jsem to viděl napoprvé, vzpomněl jsem si na film Návrat do budoucnosti, takhle se na De-Loreanu sklápěla kola....No hlavní je, že jste z toho vyvázli bez škrábnutí na těle. Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Ahoj, tak jsem dorazil včera, tedy dneska v 00:45. nevím čím to, ale nějak sem ani neměl náladu domu pospíchat (kolem 110ti). Spotřeba 5,7. Díky za sraz, bylo to super ale ...bylo již řečeno. Clinte tobě díky za regenerační kafe s kávenkou. Jinak slogan kdo brzdí, prohrává, už neberu. Kdyby Pancho nebrzdil a dobře nezareagoval, nevím nevím. možná ještě díky obrubníku, protože ty stromy taky nebyli v tu chvíli hezký a zadek Vitary taky ne. Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Pancho by to prej zvládnul bez škrábnutí, ale řikal, že jsi zařval strachy a v tom ajfru mu prej strhnul volant doleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) No škoda, že Pancho nemá kameru, by ste seděli před monitorem jak zařezaní a z šoku by jste od něj odešli až zítra ráno. Zase Pancho má řidičák i na traktor tak to musel zvládnout. Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Zlí jazykové trvdí, že právě v osudnou dobu pojídal steak ala cheef Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Takže Čertovka se neosvědčila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) já nevím, já si nestěžoval(spíš klint čekal 2kg panenky, nebo od rána nejedl ). místa tam je dost, prostředí pěkný... a jídlo stojí co stojí všude .... a klintovi se to nelíbilo, protože musí jet 40 minut autem... o tom to celý je a hlavně tam netrefil Editováno: 4. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Řekl bych že v Krušárně levnější a je tam toho více na talíři, ale i více v nabídce. Místo pěkné, ale toď vše. Kofola jen v lahvi a to 0,33 za 35. A to nejdůležitější, není tam pořádný místo na test aut (bohužel sám jsem poznal na vlastní kůži) Krušováček nic nenahradí. A teď Clinte, loboval sem správně? Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Hodně místa na parkování, hezké venkovní posezení, ale kdo je zvyklý se nadlábnout, tak má smůlu. Mně se to líbilo, půlhodina cesty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Clint ja ti dam steaky a návrat do budoucnosti . Ty si srandista . Jinak podle škodovky tak zatím cena 150 tisíc. Příští týden přijede likvidátor tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 No mne se tam nelíbilo. Důvod znáte:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jojo, žrádla poskrovnu a dražší než v Intercontinentalu. Místo hodně z ruky, tak sem tam se to tam může udělat. Příště ale zase Krušárnička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Tak to jsem si tipnul na 150 správně Teď je otázka, co na to pojišťovna, aby se necukala Může se cukat i na havarijní.... Držím palce mexikáne Musíme stíhat Žamberk Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 No snad to dobře dopadne.a na sraz budu ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Tak autorizák, jak zjistí, že platí pojišťovna, tak jsou hned jiné ceny. Zase to nemůžou přestřelit aby jim to pak někdo zaplatil. Jinak ty jejich první odhay, ví hovno. Známé říkali u blbého nástřiku půl auta (objeté klíčem) předběžnou cenu 60tis a nakonec to udělali za 40. Budou zkoušet co jim pojišťovna dá, to je jasné. Já 150 nevěřím. Též držím palce. Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Ulomený kolo za 150 tisíc, to je trochu přehnaný. Dvě ulomený kola by byla potom totálka....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) jak jedno? ono i zadní bylo hnutý a vyklalo se... já sem říkal, že to v autorizáku může být i totálka... a tipoval sem dobře... ještě dveře byly hnutý, blatník a možná i něco jiného, co se uvidí až se to odkrytuje...(otázka co si vše necháš opravit, časem se ti třeba vysype zadní světlo nebo přední, uvidíš). totálka to klidně i může být, uvidíš. jestli tvoje auto má ted cenu 180k dle tabulek? Krušárna taky žádnej zázrak gastronomní a řekněte mě kde je v hospodě "levno"? hlavní jídlo sice má lepší cenu, ale přílohy stojej cca 50kč klasika... a hlavně je daleko, že pančo boural, tak mohl bourat i v Brně... a důvod známe, klint to má daleko :D Editováno: 4. Červenec 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Nejde jen o kolo, je utržený xenon, poškozený blatník + práh a nejspíš i zadní kolo je načatý, ale i tak. Kokto, to není O3 aby se něco časem vysypalo, zas až taková rána to nebyla to je ještě poctivá O2, ne tyhle rychlokvažky. Rapid by se rozsypal celej, Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky