kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) mě to je jedno, já v tom jezdit nebudu. a pančo, měl dobrej nadhoz Johny. měl si namatlané pneumatiky nějakým sajrajtem? petře díky nárazu se může časem rozletět cokoliv, to jsme zažili na O1. zadní náraz a za měsíc se vysypaly přední světla a prasklo sklo... pojištovna nevěřila vlastním očím... Editováno: 4. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jsem nevěděl že i zadní, se ke mně nedoneslo. Levné hospody moc nejsou, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Koukám mexikáne, že Kokta bude rád, když se ti rozsype celá kára a ty zůstaneš sedět s holou prdelí na zemi. To víš, vidí v tobě konkurenci, chce se zbavit všech rychlejších aut 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Dal bych sem fotku toho kola, ale Pancho mi ještě nekejvnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Dej, to není Panchovo přece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jak není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 He? Něco mě uniklo?Na rozdíl od Krušárny velmi pěkné parkování, venkovní posezení u aut, ale to je tak všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Klinte kapnul si na to sem desne nepřející Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Já tě mám přečtenýho dávno synovče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Motosman ukazuje Koktovi s kalhotama proklatě nízko jeho modlu.... a tady Kokta již spokojeně odchází Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Lidi, objednal jsem si samolepku skodahome ale přes týden a nikde nic...z číny mi to dojde dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Protože Kokta když viděl kožený sedačky nepopraskaný, tak mu z toho spadly kalhoty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Hurikáne, dej mi liháč a udělám ti kresbu jakou budeš chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Pawouku: však v krušárně taky sedíš u aut skoro venku v poloskleníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 No jo, tam ale bylo některým horko. A v létě to bude skutečně skleník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) jinak jsem rád, že jsem konečně poznal live toho frajera, co testuje ty škody Honza s tím číslem co si furt nemůžu zapamatovat . Bohužel žádné SPY Foto jsme z něho nevymlátili, bodejť když chlastal tu radiosovu oranžádu, když tam neměli pořádnou půlitrovou kofolu. Jsem se u Clinta z té oranžády skoro posral. Ještě, že kadiboudu má hned na zahradě na kompostu, jinak by měl v obýváku vymalováno. Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jj ten skleník byl prisernej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Taky jsi nám za tu půlhodinu zesral celou žumpu a manželka musela kadiboudu o dva metry poponést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Simply clever, natocis plnou nádrž 52 litru a ručička nejde na max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Asi máš ještě rezervu , nebo tě u pumpy okradli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 mas to rozbity, me to jde vpoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Simply clever, natocis plnou nádrž 52 litru a ručička nejde na maxIMG_20140704_143052.jpg To je tan klumpr Scout? Ten má jinou nádrž, než normální OII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 To jo ale dřív to fungovalo normálně. Jj ma. Klumpr to není, jeste to ma normální vrstvu laku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Tak musím tě trochu poškádlit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 tak prvni prohlidka a odhad kolem 100tisic,jeste bude druha a tam se bude resit napravnice a ulozeni zadnihi kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky