Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Ano ano, týkalo se to tvého věčného popichování a rejpání, čili nešlo o srovnávání s Hravcem. Faktem je, bez urážky, že tvé příspěvky je potřeba brát s rezervou a sem tam i luštit (aby člověk pochopil, co chtěl autor říci). Jestli já jsem fanatik do škodovky, tak v tom případě si nemáme co vyčítat, protože zrovna takový fanatik a možná větší jsi ty do atmosfér, čipování a haldexu Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Dívejte se raději na fotbal, začalo prodloužení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) šefe ty nerejpes do nikoho a ani nepopychujes? A vůbec tady nikdo Ono občas lustis po všech, protože psaní je trošku něco jiného než fyzická řeč. Hold blázen je kazdej do něčeho ale s tím haldexem si to netrefil ani s ostatním. Tvoje příspěvky ze všechny ostatní znacky jsou mizerne nesmime brát pak tedy vůbec. Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Fotbal je pro děti, já si jdu nakonfigurovat RS-o a prolistovat knihu "Škoda forever" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 A kolikátou konfiguraci už děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Priznejme si ze každy den zapneme alespoň jednou konfigurator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Kdo se má přiznat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Ja ne, ja totiz ctu knizu: Skoda, Nevermore. Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Tak já denně ne, ale tak tejdně 3x ano Pawouk: neustále nad něčím špekuluju a prohazuju výbavy a barvy. Vždycky si říkám, že tohle je už ta pravá a finální konfigurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Furt se rozhodujes mezi dsg nebo manuálem Nebo u motorizaci: g-tec ci TDI? Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 A není to zatím předčasné? To vše se za rok jistě změní. Já tam prakticky vůbec nechodím, naposledy jsem tam nakouknul na nějaké technické údaje OIII a stejně tam bylo kulový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 V převodovce mám jasno Jo, je to předčasné, jsem trochu blázen Navíc, třeba bude i facelift.....nebo RS 280 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 No myslim si, ze spolu s Panchem a jeho lestenim, Koktou a jeho chipovanim, Clintem a jeho konfiguratorstvim se sejdete ne na Vlachovce ale v Dobranech. Maji tam peknej park. Je jeste nejaky kandidat zajemce az to tam ted budu bookovat abych nahlasil spravny pocet osob 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 A co že je v Dobřanech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 V podstatě jsme všichni trochu máklí To je tou dobou a pracovní vytížeností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Pawouku uz jsem psal. Peknej park. Chces se taky jed podivat ? Jinak Clinte s tou vytizenosti snad neberes sebe jako priklad. Vsichni vime jakou mas "vytizenost" v praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Dřu jako pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Aha, takže je tam Ústav? Tak to jo, tam se jednou sejdem všichni, když nás nejebne ze škodahome, tak nás dostane Alzheimer, nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Tak budeme pořádat srazy rovnou tam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Tak já denně ne, ale tak tejdně 3x ano Pawouk: neustále nad něčím špekuluju a prohazuju výbavy a barvy. Vždycky si říkám, že tohle je už ta pravá a finální konfigurace Ani netušíš jaká výhoda je vzít jako já beru hotové auto.... nemusí s nic řešit, čekat a pak jsi překvapen c všechno tam je.... mojepředstava byla jednoduchá: červená, nafta, columbus.... na výběr tehdy byly 3 kousky, vzal jsem tu střední cenu a ejhle co se z toho všechno vyklubalo.... Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Hravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Alzheimer je slabota oproti Skodahomeier. U nekterych uz se projevuji prvni priznaky. Treba Clint si mysli ze dre v praci jako pes. Takhle to zacina. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Vážení pánové, jelikož mám Kryštofa, tak se bojím ze nenajde adresu a já tam netrefim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) V podstatě jsme všichni trochu máklí To je tou dobou a pracovní vytížeností.Souhlas, řekli jsme si to i v Chorvatsku... ale proč ne, určité......GOoooooooolllllA určité to jrozumnéji strávený čas zde než na FB.... Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Hravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Kokta: To nevadí, stačí když se proběhneš nahatej kolem baráku a oni tě tam už za náma dovezou.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky