Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ano ano, týkalo se to tvého věčného popichování a rejpání, čili nešlo o srovnávání s Hravcem. Faktem je, bez urážky, že tvé příspěvky je potřeba brát s rezervou a sem tam i luštit (aby člověk pochopil, co chtěl autor říci). Jestli já jsem fanatik do škodovky, tak v tom případě si nemáme co vyčítat, protože zrovna takový fanatik a možná větší jsi ty do atmosfér, čipování a haldexu ;)

Upraveno od Clint

Dívejte se raději na fotbal, začalo prodloužení. :kol-28:

šefe ty nerejpes do nikoho a ani nepopychujes? A vůbec tady nikdo :)

Ono občas lustis po všech, protože psaní je trošku něco jiného než fyzická řeč.

Hold blázen je kazdej do něčeho ale s tím haldexem si to netrefil ani s ostatním.

Tvoje příspěvky ze všechny ostatní znacky jsou mizerne nesmime brát pak tedy vůbec.

Upraveno od kokta7

• Autor

Fotbal je pro děti, já si jdu nakonfigurovat RS-o a prolistovat knihu "Škoda forever" ;)

:D:D:D

Priznejme si ze každy den zapneme alespoň jednou konfigurator :)

Ja ne, ja totiz ctu knizu:

Skoda, Nevermore. :D

Upraveno od Petrrr

• Autor

Tak já denně ne, ale tak tejdně 3x ano :)

Pawouk: neustále nad něčím špekuluju a prohazuju výbavy a barvy. Vždycky si říkám, že tohle je už ta pravá  a finální konfigurace :)

Furt se rozhodujes mezi dsg nebo manuálem :)

Nebo u motorizaci: g-tec ci TDI?

Upraveno od kokta7

A není to zatím předčasné? To vše se za rok jistě změní. Já tam prakticky vůbec nechodím, naposledy jsem tam nakouknul na nějaké technické údaje OIII a stejně tam bylo kulový.

• Autor

V převodovce mám jasno ;)

Jo, je to předčasné, jsem trochu blázen :) Navíc, třeba bude i facelift.....nebo RS 280 ;)

No myslim si, ze spolu s Panchem a jeho lestenim, Koktou a jeho chipovanim, Clintem a jeho konfiguratorstvim se sejdete ne na Vlachovce ale v Dobranech. Maji tam peknej park. Je jeste nejaky kandidat zajemce az to tam ted budu bookovat abych nahlasil spravny pocet osob :D

• Autor

V podstatě jsme všichni trochu máklí ;) To je tou dobou a pracovní vytížeností.

Pawouku uz jsem psal. Peknej park. Chces se taky jed podivat ? :D

Jinak Clinte s tou vytizenosti snad neberes sebe jako priklad. Vsichni vime jakou mas "vytizenost" v praci. :D

• Autor

Dřu jako pes ;)

Aha, takže je tam Ústav? :kol-28:  Tak to jo, tam se jednou sejdem všichni, když nás nejebne ze škodahome, tak nás dostane Alzheimer, nebo tak něco. :kol-28:

• Autor

Tak budeme pořádat srazy rovnou tam....

Tak já denně ne, ale tak tejdně 3x ano :)

Pawouk: neustále nad něčím špekuluju a prohazuju výbavy a barvy. Vždycky si říkám, že tohle je už ta pravá a finální konfigurace :)

Ani netušíš jaká výhoda je vzít jako já beru hotové auto.... nemusí s nic řešit, čekat a pak jsi překvapen c všechno tam je.... mojepředstava byla jednoduchá: červená, nafta, columbus.... na výběr tehdy byly 3 kousky, vzal jsem tu střední cenu a ejhle co se z toho všechno vyklubalo....

Upraveno od Hravec

Alzheimer je slabota oproti Skodahomeier. U nekterych uz se projevuji prvni priznaky. Treba Clint si mysli ze dre v praci jako pes. Takhle to zacina. :D

Vážení pánové, jelikož mám Kryštofa, tak se bojím ze nenajde adresu a já tam netrefim :)

V podstatě jsme všichni trochu máklí ;) To je tou dobou a pracovní vytížeností.

Souhlas, řekli jsme si to i v Chorvatsku... ale proč ne, určité......GOoooooooolllll

A určité to jrozumnéji strávený čas zde než na FB....

Upraveno od Hravec

• Autor

Kokta: To nevadí, stačí když se proběhneš nahatej kolem baráku a oni tě tam už za náma dovezou....

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.