Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jinak o kolik máš větší spotřebu? o 0,5 litru až litr?

Průměr 8.3 po jednom roce používání a dle tankování. Jinak 7.3 - 9.5 lt. Jinak jezdim na místa, kde se bez 4x4 neobejdu. Teda obejdu, ale bolí nohy.....

tak to je dobře že to využíváš, proto sis to aspon koupil ;)  spotřeba malinko větší no, ale nic závratného.

Se spotřebou jsem spokojen. Předtím jsem měl Omegu A 2.0 v automatu a jezdila za 9.8 lt. Ideál by byla octa 3.2, haldex a klasika automat. ;-)

hele dsg u benzínu je v klidu, ale u nafty se bojím, jak to bude řadit na 1300-1500 otáček, tak ten common rail strašně chrochtá, ve sportovním modu že to točí do otáček to už nevadí, je to přeci common rail...

zkoušel sem jenom pár km a fakt na tom normál D režimu, to fakt chrochtalo no...

DSG mám ve služebním supu a popravdě - je to děs napříč motorama. 2.0 CR, 1.8 TSI a několik 3,6. Asi nejlepší volba pro DSG.

V TE 3.6 se me to zda velmi v pohodě, prý stačit aktualizovat někdy ECU a ECU dsg a prý je to ok

• Autor

Kua, kua.....už to začíná.....půl roku po záruce a já se ptám, kde jsou ty slova Hravce, že elektronika je věčná a bezporuchová???? 

Co se vykunilo ?

• Autor

Dnes dopoledne: na maxovi hláška "porucha airbagu" a samosebou už trvale svítí kontrolka bagu.....:(

Oprava max 300kc bude. Dělal sem to na scoutovi. Kabel u spolujezdce

• Autor

Co na něm může odejít?

Mám já vedet. Vyměnil sem a funguje to

hodil bych to na diagnostiku a jestli tam bude sporadicka, tak smazat a neresit ;) muze se tam dostat jen nejaka vlhkost

• Autor

Nebo kuna ;)

Sporadická snad nesvítí trvale?  Co jsem měl sporadické, tak se nerozsvítila nikdy žádná kontrolka a přesto na diagnostice vyběhly

Upraveno od Clint

To nikdy nevíš. Na Fabii jsem měl sporadické vynechání zapalování a kontrolka motoru někdy svítila,někdy ne.  :kol-32:

u bagu muze

u airbagu tam moc sporadická nexistuje. takže jak píše kuba, zkusit vymazat. já zkusil vymazat a musel jsem si jít do autorizáku pro kabel, měli ho skladem a chtěli za to asi 250kč.

Upraveno od kokta7

kokta: to video je stary :kol-46:

a s tim bagem mas pravdu, pokud je sporadicka jde vymazat, pokud ne, tak je to konecna...

je stary ale moje vyzkoušeny osobně ;) 

jenze v superbu, mas to mir rovnou v oktuli ;)

prosím tě oktule zní hůř jak PD, ráno jsem s tím jel 40km a jak v traktoru ;)  LPP ložisko, kvalita hrozna co škodovka předvádí ;) i viz tvoje sedačky, to je taky ukaz...

Upraveno od kokta7

co mas porad proti mejm sedackam?

tak máš ohoblovanej ten levej bok ne, sis na to sám stěžoval že už to bylo při koupi ;)

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.