Petrrr Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) No přesně, tyhle ingousti jsou nejhorší. Když jsem sepisoval tu naší událost s Panchem tzv. James Bond akce. tak jsem se majitele zeptal jestli mu to nevadí sepisovat na jeho kapotě (popravdě byl rád, že to nemusí psát on a Pancho na tom byl asi stejně). Pancha jsem se nějak ptát nemusel jestli to sepíšeme na jeho kapotě, nějak mi to neštimovalo . Myslím si, že i když v tu chvíli nevěděl ani jak se jmenuje, za tento dotaz bych skončil asi zakopanej na tom poli v blízkosti. Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) Ty jsi teda pilot Kokto, to se musí nechat, máš někdy měsíc bez nehody? :D Jinak jsem jezdil s tim CRV čkem, 2,2 ropa a automat, 4x4 max výbava. Jako musim se přiznat, že se mi to auto líbí, konečně něco, co má solidní kufr a sednu si sám za sebe. (resp. porovnával jsem místo vzadu s O3 a jsou na tom stejně) Jinak super to vysoké sezení a nastupování a jelikož tam není středová konzole, tak netlačí do kolene....Nenašel jsem nic, k čemu bych měl výhrady. Motor samosebou žádnej rychlík, ale nějak to jede, uplná lemra to není, spotřeba v automatu 7,5/100km, s manuálem prej o půl - litr méně dle prodejce. Sleva z ceníkových cen 11% .............. No příští rok má bejt facelift a motor 2,2 diesel zmizí kvůli emisním limitům, nahradí ho prej 1,6 diesel s dvojím turbem. Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Kokto a jak se ti to povedlo? Ty nemáš parkováky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 O jim prej nevěří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 klinte kde mají tu kombinovanou spotřebu, co slibují? do ty 1,6 s dvěmi turby bys šel ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Však jsem psal, že kombinovaná papírová je všude utopie.... Však jo, F1 mají taky jenom šestnáctky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 a klinte co ten seat nebo golf R? na kdy to plánujeme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) Seat bude teď v srpnu, domluvím to, až tam bude a dám ti vědět.... Koukal sem na toho Civica tourera (combi), prej překonal kufrem oktávku a čeče, asi jo, je to fakt náklaďák. Jedinej problém, Honda do ně nemá slušný motory. Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Kokto a jak se ti to povedlo? Ty nemáš parkováky??? hold se stalo mou blbostí, jo auto má jenom 10 parkováků a byly mě k hovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 ty woe Kokťáku ty jsi ďábel!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Vypadá to na pěknou hračku co? http://www.novinky.cz/auto/343632-povedena-reklama-kaskaderi-jezdili-v-kapskem-meste-bokem-s-bmw-m235i.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) Co ten sraz???? Termíny.........termíny...............termíny...... Tlačte to sem.............!!! Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 stringo - jen skoda toho zbytecneho dotazeni pocitacem clint - nevim, neco navrhni, ja sem porad nejak zasekanej, tak bud me to vyjde, nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Ty jsi teda pilot Kokto, to se musí nechat, máš někdy měsíc bez nehody? :D Jinak jsem jezdil s tim CRV čkem, 2,2 ropa a automat, 4x4 max výbava. Jako musim se přiznat, že se mi to auto líbí, konečně něco, co má solidní kufr a sednu si sám za sebe. (resp. porovnával jsem místo vzadu s O3 a jsou na tom stejně) Jinak super to vysoké sezení a nastupování a jelikož tam není středová konzole, tak netlačí do kolene....Nenašel jsem nic, k čemu bych měl výhrady. Motor samosebou žádnej rychlík, ale nějak to jede, uplná lemra to není, spotřeba v automatu 7,5/100km, s manuálem prej o půl - litr méně dle prodejce. Nějak nám dědkovatíš, když si pochvaluješ vysoký sezení - to v autě nemá rád. Vadí mi to v dvojkové Fabii a tím víc ještě u Yetiho - tam se sedělo jak na hajzlíku. Ne, pokud se udržím na nohou, nesmí mi nic takového do garáže. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 No hajzlovské sezení to je....já jen, že jsem chabrus na kolena a zvednu se z auta jen když se rukou podržím o rám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tak si pořiď nějakou výsuvnou kladku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Už mi psal synovec Kokta, že bude jezdit se mnou a že mě bude při vystupování podpírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 To jo z Clinta 1 se stava dedek, potrebuje sedet 2m nad vozovkou. Ale i z Clinta 2 se stava dedek, neumi parkovat, jak tam nema mista pro 2 auta je ztracenej, uz kouka na dodelavku automatickeho park. asistenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 jj, jde to s něma s kopce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Já se dneska stavil v servisu a koukal, jak pokračujou s opravou oktávky Pancha....zdá se, že mu ji ještě poladili a vylepšili 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 I když sklon kol se nebezpečně blíží tomu po bouračce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) V tom byla právě ta chyba, že chtěl Pancho Petrrrovi ukázat, jak to lítá, ale zasunulo se mu jenom jedno kolo Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) na co ten klint nepřijde Editováno: 30. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky