Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Prej není rozdíl tys clinte začal hulit ne? Okt3 taková osekana verze oproti supů, je vidět ze si šípem jel jenom par km...mám vyzkoušeno zatím na cca 300 km a rozdíl totální i na 18"

• Autor

Tak to Kokta zapláče, když už nebude v supu V6ka....

Hele, mě se v tom supu nějak echt nesedělo, prostě auto, žádnej velkej zázrak, že bych si z toho ustříknul se nekonal. Možná máš jinej pohled, navíc i ten sup mi přišel dost tvrdej, štosy do podvozku bylo dost cejtit. V trojce oktě se mi sedí lépe.

Velikostí vnitřku mi ten sup taky nepřišel nějak větší než O3 (můj dojem), samosebou na nohy na zadních sedačkách nemá sup konkurenci, ale to je mi k hovnu, sedím vždy vepředu.

Pak jak jsem psal, brnění do volantu a hluk chrochtáka mi jízdu znepříjemňoval.

To by mohlo bejt samosebou jiné kafe s V6kou, ale ta by mě sežrala i s botama.

K.O.kto- kolik jsi najel s O3? že tedy srovnáváš....;)

Upraveno od Clint

• Autor

Kdyby jsi měl o toho supa zájem, tak je to předváděčka v Amondu Kladno, pořizovačka něco málo přes jeden mega, sleva na 840tis. Mám dojem, že mu z výbavy moc nechybělo.

měl sem zapujčenou ubohou 1.6 v elegance +, měl jsem to 3 dny a najel sem s ní půlku nádrže.

jinak servis mě volal že kromě ložiska ještě možná řetěz v motoru, super 1.8 tsi :D

3.6 běžnou jízdu 9-11 litru jak předjíždíš a šlapeš tak 13 no.

Upraveno od kokta7

kokta7: No, krasne to zacina...

Já se tomu jenom směji ;) ještě to není definitivní, ale nelíbí se jim řetěz prý.

• Autor

No mě negativně překvapila i ta spotřeba to ropáka 125KW  (asi už neumím jezdit s naftou)...

Upraveno od Clint

Divne, ja se s 125kW nedostal pres 6l/100km. Mel jsem moznost ji pujcenou na 3 dny a stihl jsem Teplice - Trutnov, Teplice - Praha - Brno a pak Teplice - Cheb.

• Autor

No právě, když se podívám na papírové hodnoty.... Ta dlohodobá se dá pochopit častými krátkými vyjížďkami se studeným motorem, ale já jezdil 45 minut, sem tam na to šlápnul a ve finále těsně pod deset? I na té dálnici to tam teklo nějak moc....

když si to točil a 10 litru dobrá spotřeba.

• Autor

No točil....to vypadá, jako kdybych s tim lítal jak z praku :D   Normálně jel, občas rozjezd s pedálem na podlaze, abych si vychutnal akceleraci s DSG

Pokud jsi vychutnával akceleraci a nejel delší trasu, tak je to normální u tohoto výkonu, nehledě na DSG, které je žravější než manuál. Já s těmi 130kw když opravdu dělám hovadiny dokážu jet taky cca za těch 10l/100km ale to je trasa 25km a 40%město 60%mimo město a fakt to je plyn na podlaze, rozjíždění a brždění, ale když jedu třeba podobným způsobem 70km, tak je spotřeba někde na 8l/100km... samozřejmě já mám PD, OIII je CR, ale zase jsi měl DSG.

přesně tak..já když prasil s tím čipem tak nebyl problém 8,9 litru u CR v manualu

• Autor

Však jsem i šetřil, třeba na červené mi motor krásně zhasínal ;)

jinak servis mě volal že kromě ložiska ještě možná řetěz v motoru, super 1.8 tsi :D

No ty woe,to ti to pěkně začíná. Měl ses držet dehťáka. :kol-28:  Na to přišli sami,nebo jsi je ponouknul?  :kol-28:

• Autor

Nj, koupil srágoru, chytil špatnej kus, to se stává, určitě potom co Kokta po koupi odjel otevřeli šampáňo :smich:

Upraveno od Clint

ne volali mě sami, že to tak viděj... nevím ještě nikdo nevolal asi tam ještě nejsou ...

• Autor

Možná jsi tomu dával velkej kouř, proto ten řetěz :D :D

Kolik máš Kokto nalítáno? A nebo si vymýšlejí, potřebují si vydělat :-)

má to asi 22000 km. nevím to byl jejich tip asi, auto je v klidu, není to šunt... že sedačky se rozpadaj no jo no a ložisko je běžná věc.

Vždyť to máš Kokto ještě v záruce ne? Tudíž předpokládam, že by to bylo opraveno na záruku...

teprve asi bude zítra, to auto nemá ještě ani rok.

Me se otevrela navigace colombus jak to s tim souvisi? Nejak jsem ztratil nit

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.