Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jiínak poraďte mi, nevím čím to je, ale zase jsem ve sportce nic nevyhrál. Z takovou si to RSo nebo Subaru nikdy nekoupím, asi to začnu reklamovat. Dávám náhodnej typ a když nevyhraju tak mám právo to reklamovat, já si kupuji výhru přeci. 

Vloženo

Kokta: tak synovče, příští tejden, středa nebo čtvrtek zajdeme mrknout na Cupru ;)   Už je na místě určení, 280 koní už řehtá hladem ve stáji  ;)

"Já řídit a ty sedět a koukat, jak já řídit"  :D

Sebou mě asi nechcete vzít co? :kol-28:

Vloženo

Jo takhle, nechat se pojistit proti prohře, dobrej nápad. :kol-47::kol-28:

Ne to bylo mysleno, pojistit se na smrt a pak se nech zabit ;)

Ja mam pojistku i na sebevrazdu ;), prece nenecham psa bez penez.

Vloženo

Kokto no jo, to je ono, ale tohle je ten posranej hatshback, já chci sedan.

Radiusy se sebevraždou ti pomůžu a o psa se pak postarám taky, když mi ho svěříš do péče. :kol-28:  

Vloženo (editace)

No jasný, vnuk, ještě by mohl přijet třeba Pawouk, že by byl moje manželka :D a Motosman můj dědeček ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Budete sedět na půl prdele s otevřenejma dveřma za jízdy a týpka ze seatu necháme v salónu ;), 280 koní přece nepoveze jen 3 lidi že jo?

Vloženo (editace)

Tak to mu budeš muset poradit, nebo ho vyšoupneme v první zatáčce, je to už takovej starší pán, nemá moc sílu, špatně se drží ;) (možná bude stačit, když na něj zezadu bafneš, on se lekne, ohlédne a strachy vypadne)

Vloženo (editace)

Oni si na tom autě dost zakládaj, prej s tim zatím jel jen ředitel a ještě jim prej dával příkazy, aby s tim moc nejezdili ;)   Je to jejich perla, každej den to oprašujou a leštěj poklice ;) Ona Cupra v salónech moc není, Seat se o proti Škodovce moc neprodává a Cupru jsem v reálu na silnici ještě neviděl. (zatím jen tak 3x toho Leona az toho jeden byl bráchy)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...